עבור לתוכן

מפת דרכים חדשה של AMD... עד 2009!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

מסכימים איתי שקונרו לדוגמה יכול לקודד סרטים במהירות מטורפות ותוך כדי להריץ משחק?

מה צריך באמת יותר מזה

כן, אבל קיצוד סרט במהירות שנחשבת היום כמטורפת, ב 2010 תחשב כמו איטית מאוד מאוד, ומשחק של שנת 2010 המעבד יתקשה לסחוב בנפרד...

• תגובות 39
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

רק ב2008 המרובע ליבה הראשון בשבילנו??

אצל אינטל זה מגיע שנה קודם, וב2008 כבר יהיה לה מרובע ליבה ב45 ננו.

פיגור רציני יש לAMD ובנוסף הטיורון X2 נדחה.

חבל... :-\

אני מקווה שה65 ננו בתחילת 2007 באמת יכניס אותה לייתרון כלשהו כי אם לא אז היא תאכל ע"י אינטל במשך שנתיים לפחות, וכשאין תחרות זה א טוב בשבילינו. :nono:

פורסם

תודה על הכבתה קרב מעניין אבל אני נישאר עם אינטל.

פורסם

כן, אבל קיצוד סרט במהירות שנחשבת היום כמטורפת, ב 2010 תחשב כמו איטית מאוד מאוד, ומשחק של שנת 2010 המעבד יתקשה לסחוב בנפרד...

היא תחשב לאט לא בגלל שהיא תהיה איטית אלא בגלל שיהיו עוד מעבדים בצד שיתחרו במה שיש לך עכשיו אבל עדיין קידוד סרט בחצי שעה זה לא כזה נורא

ואני נורא בספק אם המעבד יתקשה לסחוב במשחקים ב-2010 כשיהיו כרטסי מסך מטורפים ומערכי sli של אולי 4 כרטיסים

חברה, הסיבה לפיתוחים היא רק כדי להוציא כסף מהלקוחות

כפי שאמרתי, יש כמה וכמה טכנולוגיות שהיו יכולים להטמיע אותן כבר היום אבל החברות מחכות שתקנו ואז יוציאו טכנולוגיה יותר מתקדמת כדי שתקנו גם אותה.

ברור שהכל יחסי אבל רק באמת אם ב-2010 ייתקע לכם המשחק אז תקנו מעבד חדש או אם תקודו כל הזמן סרטים ויהיה לכם רשת הפצת סרטים ברשת אז כן, תקנו משהו חזק שיקודד לכם את הסרט ב-2 דקות.

אבל לרובנו אין את הצורך בכך, אל תהיו פטתיים לכל בנצ' שיוצא באיזה אתר כדי לקנות את המעבד כי אתם לא כחייבים את זה.

תאמינו לי בכסף הזה עדיף להשתמש בזיכרון יותר מהיר

או יותר נכון להשקיע אולי במערך Raid כי הרי כולנו יודעים הרי שהצוואר בקבוק נמצא שם ואם אתם רוצים אפילו כשיירדו המחירים אז גם מערך raid של raptor ואז תרגישו במהירות, אבל לא, ממש לא להחליף את המעבד.

תזכרו את המילה שלי, מעבדי קונרו ו-FX יספיקו, ודגש על "יספיקו" להרבה שנים. אלא אם כן אתם באמת מכורים להחלפה סתמית של מעבדים

פורסם

חברה, הסיבה לפיתוחים היא רק כדי להוציא כסף מהלקוחות

כפי שאמרתי, יש כמה וכמה טכנולוגיות שהיו יכולים להטמיע אותן כבר היום אבל החברות מחכות שתקנו ואז יוציאו טכנולוגיה יותר מתקדמת כדי שתקנו גם אותה.

ברור שהכל יחסי אבל רק באמת אם ב-2010 ייתקע לכם המשחק אז תקנו מעבד חדש או אם תקודו כל הזמן סרטים ויהיה לכם רשת הפצת סרטים ברשת אז כן, תקנו משהו חזק שיקודד לכם את הסרט ב-2 דקות.

אבל לרובנו אין את הצורך בכך, אל תהיו פטתיים לכל בנצ' שיוצא באיזה אתר כדי לקנות את המעבד כי אתם לא כחייבים את זה.

תאמינו לי בכסף הזה עדיף להשתמש בזיכרון יותר מהיר

או יותר נכון להשקיע אולי במערך Raid כי הרי כולנו יודעים הרי שהצוואר בקבוק נמצא שם ואם אתם רוצים אפילו כשיירדו המחירים אז גם מערך raid של raptor ואז תרגישו במהירות, אבל לא, ממש לא להחליף את המעבד.

תזכרו את המילה שלי, מעבדי קונרו ו-FX יספיקו, ודגש על "יספיקו" להרבה שנים. אלא אם כן אתם באמת מכורים להחלפה סתמית של מעבדים

וואי... סוף-סוף בנאדם עם שכל ישר :xyxthumbs:

זה בדיוק העניין אנשים קופצים לכפולי ליבה בשביל משחקים, ואז הם מקבלים ביצועים ירודים עקב חוסר תמיכה מצד המפתחים,

ואז הם בולעים את הצפרדע בשקט, אני שוב אומר יש לי 3800 x2 ובמשחקים ה-3200 עבד טוב יותר.

פורסם

איך? איך ה3200 עובד טוב יותר מ3800X2. אם הX2 זה שניים של 3200??

פאק אתה כ"כ מוזר ולא יציב שזה מדאיג כבר...

פורסם

urib, עזוב תמיכה במשחקים,

תאמין לי, אינטל יכולים להוציא אם הם רוצים מעבד עם 8 ליבות שכל אחת בתדר 3.4GHZ עם זיכרון 128MB ו256 ביט

הם יכולים לעשות את זה אפילו בקלות תוך שנה פיתוח אם לא פחות אפילו אבל הם לא עושים את זה כדי להוציא כסף מאנשים.

יש לאמא שלי פה את המחשב הישן מאוד שלי שהוא pentium 1.7 מעפן

אבל יש עליו window xp עם office 2003 וכל מה שהיא צריכה.

אז נכון שהוא יחסית איטי אבל לפעולות יום יומיות הוא בסדר גמור

זה כמו שה-2500 שלי מספק אותי כמו שצריך ל-UT2004

חברה, השוק מבחינת מעבדים זה לא בעיה, תאמינו לי שמה שעושה את צוואר הבקבוק מבחינת משחקי זה בטח לא המעבד ובטח לא קונרו גם ב-7 השנים הקרובות.

מה שעושה את הבעיה קודם כל זה טעינת המשחק שזה שילוב מזעזע של הארד דיסקים איטיים וזכרונות

ואחר כך יש את הכרטיסי מסך שאם היום כרטיס high end מסוגל להריץ משחקים חזקים ברזולוציות מטורפות ב-full details אז תארו לעצמכם מה זה מערך sli או cross fire של 4 כרטיסים כאלה שיהיה תוך שנתיים בערך ואז אותם כרטיסים כבר יהיו low end.

ורק בסוף בסוף זה בעיה של מעבד.

פורסם

איך? איך ה3200 עובד טוב יותר מ3800X2. אם הX2 זה שניים של 3200??

פאק אתה כ"כ מוזר ולא יציב שזה מדאיג כבר...

כתבתי במפורש במשחקים!!!!!!!!! :kopfpatsch:

פורסם

נו על זה אני מדבר!! במשחקים!!

איך זה אפשרי?

חוסר תמיכה בכפולי ליבה? תבטל ליבה אחת ואז יהיה לך אותו דבר!

פורסם

נו על זה אני מדבר!! במשחקים!!

איך זה אפשרי?

חוסר תמיכה בכפולי ליבה? תבטל ליבה אחת ואז יהיה לך אותו דבר!

ביטלתי לא עזר, והינה התשובה:

http://www.viaarena.com/default.aspx?PageID=5&ArticleID=461

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים