עבור לתוכן

מפת דרכים חדשה של AMD... עד 2009!

Featured Replies

פורסם

תגדיר "תקופה ספציפית"...

מתי שהמחשב יתחיל לזחול במשחקים?

נ.ב. זכרונות Twinmos טובים לאוברקלוק?

יש איפהשהו מדריך לזה?

• תגובות 39
  • צפיות 1.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אף אחד לא מפריע... אבל תמיד בסופו של דבר מה שיש לך.. שקנית במיטב כספך לא מספיק.. זה מה שהכי מצחיק..

שתמיד זה יתיישן.. ויהיה איטי..

המחשב שאתה קונה לא מתיישן או נהיה איטי, הוא פשוט נהיה פחות טוב יחסית למחשבים החדשים יותר.

ואני לא מוצא שום דבר רע בזה, רק דברים טובים. אבל זה לא הנושא...

נ.ב. זכרונות Twinmos טובים לאוברקלוק?

יש איפהשהו מדריך לזה?

מה הקשר עכשיו?

פורסם

הקשר הוא שאני רוצה להתחיל בזה אבל אני לא מבין/לא יודע איך..

פורסם

3DGOD יש לך טעות זה לא ברבעון ה1,2,3,4 זה במחצית הראשונה והשנייה של השנה!

פורסם

עדיף לקנות מחשב שמתאים לתקופה ספציפית וזהו זה

אנשים משלמים על חשבון פלאפון כל חודש 200-300 שח ויוצא להם בשנה מחיר של מחשב חדש כמעט

על זה אף אחד לא בוכה שזה בזבוז ענק ללא הנאה מינימלית אפילו !

ההשוואה קצת בעייתית עי טלפון במקרים מסוימים זה צורך משחקי מחשב זה לא :silly:( לא לכולם אני יודדדעעעעעע )

אבל הרעיון ברור , תשמעו חברה חשוב לשדרג מחשב , אנחנו אוהבים את זה , זה התחביב שלנו , כמו בן אדם שאוהב

מוטוריקה הוא משקיע את מיטב כספו \ או אפילו סאונד \ מכסחות דשא \ סריגה - השד יודע מה

זה ההנאה בחיים התחביבים - הרי למה בן אדם קונה \ מכין מערכת קירור גז בשלבים בטוח שלא ישב בחדר ליופי - אלא לשבור

שיאים.

זה התחביב ,זו האהבה ועל זה שווה להוציא כסף :xyxthumbs:

פורסם

תודה,מידע מעניין.

פורסם

עד 2009 אלוקים גדול ומיליון דברים ישתנו בתוכניות

יש פה כאלה שאמרו שבכל מיקרה אינטל יהיו יותר טובים להזכירכם זה מה שחשבו בזמנו של ה P4 ומהר מאוד גילו שזה לא נכון ועד לא מזמן זה היה ברור שAMD יותר טוב.

בקשר לCONROE הוא הראה OC טוב אבל עדין לא נרשמו פה נושאים על ה AM2 יכול להיות שיש שיפורים נוספים קטנים שלא רשמו עליהם וזה לא באמת רק סוקט חדש גי אני לא רואה סיבה שהם יוציאו כסף בשביל דבר קזה קטן

פורסם

לפני שאתה יוצא בהצהרות טיפשיות תלמד את החומר! :s07:

HT-3 הולך להיות לפחות פי 4 מהיר יותר מ-FSB המעפן של אינטל.

אוי אוי,אורי. קודם טענת שהקאש משותף לא טוב.אחרי שראית שAMD הולכים להשתמש בו, אתה משתמש בטיעון אחר..

פורסם

אוי אוי,אורי. קודם טענת שהקאש משותף לא טוב.אחרי שראית שAMD הולכים להשתמש בו, אתה משתמש בטיעון אחר..

אתה בטח עובד שם, זה בדיוק כמו אצל אינטל, בנתיים הכל על הנייר!

פורסם

תוצאות של יונה לא סיפקו אותך?

במלא AMD הפסידה בשוק הניידי שיותר אנשים מתחילים לקנות. (דחתה את הטריון כפול ליבה בגלל ביקוש נמוך,מתי שיצא כנראה מרום יצא כבר)

פורסם
  • מחבר

אתה בטח עובד שם

איך גילית? :lol: :lol:

באמת, יש בנצ'מארקים וסקירות כבר, למה לא להאמין?? למה אתה כל כך קשור ל AMD?

פורסם

חברה, אני לא יודע מה אתכם אבל יש לי כרגע על המחשב amd 2500+ מיושן

עד עכשיו אני יכול להריץ עליו כל דבר שאני רוצה ואין לי בעיה של מהירות וזה מספק אותי גם במשחקים.

בינינו, טכנולוגיית 64 ביט לא הולכת להיעלם כל כך מהר ומעבדים כפולי ליבה עדיין לא ממשים טיפה מהפוטנציאל שלהם.

אם היום אני עדיין יכול להשתמש במעבד הישן שלי להכל אז בטח שעם קונרו או amd FX למיניהם ניתן גם להשתמש בהכל ועוד ללא מעט שנים.

חברה, יש איזה גבול מסויים של עד כמה מעבד יכול להיות צוואר בקבוק במחשב.

הסיבה לפיתוחים של שני החברות זה רק בשביל להוציא כסף מהלקוחות שלהם.

כן, אני מאמין שכן צריך שיהיה לך מעבד 64 ביט כי לאט לאט תוכנות עוברות לזה

כן, אני מאמין שגם כפולי ליבה צריך כי עם הזמן, בעולם שיש אימיול, ואלף תוכנות הגנה ועוד איזה משחק שצריך לשחק וסרט שצריך לקודד בו זמנית אז מעבדי כפולי ליבה כן צריך שיהיה לכם במחשב ואתם יודעים מה, אולי אפילו מרובעי ליבה.

אבל בחיית, מהירות שעון גבוהה יותר? FSB? זיכרון על המעבד? נו דיי בחיית, זה דברים שאם יגדילו אותם, מי שירגיש בהבדל זה רק שרתים.

המשתמש הבייתי שמשחק בסך הכל במחשב, מוריד מאימיול, מקודד ומקליט סרטים ומשחק במשחקי מחשב לא יצטרך יותר מקונרו או amd fx.

אם אני מריץ היום חלק unreal tournament 2004 עם המעבד החלש שלי וזה רץ ממש ממש חלק אז אין סיבה ששני המעבדים שציינתי לא יחזיקו לעוד המון שנים.

כל מה שצריך יהיה זה רק להחליף את הכרטיס מסך, זה הכל.

הרי תחשבו שנייה בהגיון, נראה לכם באמת שחברות המעבדים לא יכולות להמציא איזה מעבד עם 20 ליבות? נכון שכל ליבה תופסת נפח, נו אז מה? אז אפשר תמיד להגדיל את הצ'יפ של המעבד - במיוחד עם טכנולוגיות קירור המים שיש היום.

נראה לכם שאינטל לא מסוגלת כבר להמציא מעבד 512 ביט?

נראה לכם שהם לא מסוגלים לשים cache של 128*2?

תאמינו לי שהכל הם יכולים כי זה בסך הכל עניין של תוספות.

להגדיל מהירות ליבה זה כבר יותר מסובך ואת זה אני מבין אבל כל השאר שציינתי זה דבר שניתן לשים בקלות וכל מה שהם עושים זה לחכות קצת בין מוצר למוצר שיקנו אותו ואז להרוויח עליכם כסף ובמקביל לתת בראש ל-amd.

תאמינו לי, כל הקונרו זה הרי ככה. הם חיכו בדיוק לעיתוי המתאים ש-amd מעלים מחירים והביאו אותה עם מעבד מהיר יותר במחיר נמוך יותר.

המשחק הזה יימשך לעד בין 2 החברות והכל על הגב שלכם.

אבל מה שאתם צריכים לדעת זה לא איזה ביצועים כל אחד מביא ומה יותר טוב, אלא מה אתם צריכים, כי כמו שאמרתי, הטכנולוגיה תמיד תתקדם, השאלה היא אם אנחנו באמת צריכים אותה!

שיהיה לכם יום טוב,

פז

פורסם

כנראה בשבילו זה AMD לנצח או שהוא מתאבד עם מצנח ;)

בתור אחד שעוסק בתחום

כשאני מציע ללקוח מחשב AMD בשביל משחקים בלבד ...

והוא פתאום מתקשר אלי אחרי ואומר לי שמישהו אמר לו לקחת רק P4

אני כולי מתמלא עצבים אני פשוט מתעצבן !!!

אנשים זורקים שטויות בטירוף כזה וחושבים שהם כל כך מבינים

בגלל מה ? בגלל שיש לאינטל מפעל בארץ ? בגלל שאינטל יותר מוכרת בשוק בישראל ?

בגלל מה ?

אדם שמתבסס על מחשבה עצמית בלבד הוא טועה ומטעה את כולם

הדבר הנכון הוא לבדוק ברשת בשביל צרכים מסויימים איזה מעבד יתאים יותר

אם המחשב למשחקים אף אחד לא מתווכח שעדיף מעבד AMD בשביל זה

ברגע שאינטל יוציאו את קונרו הזה והוא יהיה טוף יותר אז ברוך ה' ונציע לאנשים גם לקנות אינטל כשהוא יראה יתרון גדול !

אבל סתם לזרוק כמו שאני רואה פה אינטל טובים יותר או AMD טובים יותר

זה פשוט כמו להגיד שראש הממשלה אולמרט יותר טוב מביבי נתניהו או הפוך !

מתי נדע מי יותר טוב ? כשאולמרט יסיים תכהונה שלו ויעשה תבלאגן שיעשה נדע מי עשה פחות בלאגן יותר טוב :P

pazer005

תראה אתה מגזים

המעבד שלך ישן אבל יכול להפעיל משחקים בהתאם לכרטיס מסך כמות הזיכרון ובעיקר לאיזה משחק אתה משחק ועל אילו הגדרות ...

תאמין שאם תשים במחשב שלך תמשחק FEAR או קוויק 4 המחשב שלך יתחיל להתחרפן על הגדרות גבוהות

ויהיו לך הרבה המתנות ועצירות מהמעבד,

ברגע שאדם רואה שהמחשב שלו לא מספק אותו הוא צריך להחליף אין מה לעשות !

פורסם
  • מחבר

pazer005 אתה דוגמא לבן אדם שמסתפק במועט, או חסר תקציב...

על מעבד כזה לא תוכל להריץ תוכנה בניונית לעריכת סרטים בצורה נורמאלית וכו' וכו'...

פורסם

לא אמרתי שאני יכול לעשות איתו דברים מטורפים, זה ברור

מהירות הליבה איטית ומבחינה טכנולוגית הוא עוד לא מתאים לעתיד

אבל חברה, יש איזה גבול לאן טכנולוגיה\צורך יכולים להוביל אותנו.

מסכימים איתי שקונרו לדוגמה יכול לקודד סרטים במהירות מטורפות ותוך כדי להריץ משחק?

מה צריך באמת יותר מזה

חברה, אנחנו לא הולכים לפצח אטום.

מעבדי קונרו ו-FX יכולים להחזיק משחקים תאמינו לי בשקט גם עד 2010

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים