עבור לתוכן

סאבוופר שכמעט ולא עובד-כנסו לפרטים

Featured Replies

פורסם

לילה טוב לכולם,

יש לי רמקולים 5.1 של חברה לא ממש מוכרת, אבל זה לא ממש הנקודה.

אז ככה- המערכת משימעה מוזיקה מצויין רק שאת הבסים לא שומעים, הסאב וופר לא מוציא את הבסים משום מה, הוא מחובר כראוי ועובדה שהסטנר עובד (שניהם מתחברים על אותו כבל) בכל מקרה אני לא יודע מה לעשות וזה מרגיז אותי שהסאב לא עובד.

שחיברתי את המערכת למחשב נייד (שבו יש רק כניסה אחת לרמוקלים חיצוניים) אז חיברתי ללאפטופ שלי את הכבל של הסנטר והסאבוופר ושמתי שיר עם בסים-ושמעו את הבסים מצויין.

עכשיו שכל ה5.1 מחוברים-אני לא שומע את הסאב.

האם אפשר דרך המחשב איפשהו להגביה את עצמת הסאב? (חוץ מדרך volume consrol)

יש תמונה של התכנה שאיתה אני מכוון את הרמוקלים.

אשמח לעזרה, ולדעת למה שחיברתי את הסאבוופר+והסנטר למחשב הנייד שלי הסאב וופר עבד חזק, ועכשיו שהכל מחובר הוא עובד אולי על 10% ממה ששמעתי אותו על הלפטופ.

[attachment deleted by admin]

פורסם

לתוכנה הזאת יש bass redirection? אני יודע שהאופציה הזאת קיימת בכרטיסים של קרייטיב

היא לוקחת את הבאס מכל הסטליטים ושולחת אותו לסאב

פורסם

תעשה הדמיה של bass באקולייזר, דרך הothers. או ידנית תעלה את התדרים מצד שמאל עד האמצע בירידה עד שתמצא את מה שחיפשת.

פורסם
  • מחבר

toska עשיתי בothers את האפשרות bass, ולא הבנתי את איזה תדרים אני צריך לעלות? את karaoke? כי אם כן, אז ברגע שאני מעלה את ה karaoke הקול של הזמרים מתחיל להתוועת בצורה נוראית!

מצורפת תמונה של התכונה שהיא במצב others על התקן bass, תנסה להסביר לי מהשלב הזה מה לעשות.(תסביר לי בפרטי פרטים-כמו לילד מפגר :kopfpatsch:)

[attachment deleted by admin]

פורסם

לא לא לא.

שים לב,שברגע ששינית להגדרת Bass ,כול הנובים שינו מיקום נכון? במידה וההגדרה עכשיו פועלת אז אתה תראה שיש מי ירידה בקו ישר בגובה בין הנובים.

הסבר קטן לגבי האיקיו - בעצם אתה אומר איזה תדרים(גבוהים או נמוכים או מיד) אתה רוצה לשמוע יותר,להגביה יותר,לשמוע פחות וכו.

ע"י שינוי העוצמה של תדרים מסויימים אתה בעצם נותן יותר באס,פחות באס, יותר טרבל,פחות טרבל, יותר מיד,פחות מיד.

התדרים הנמוכים,הם אלו שנמצאים מצד שמאל לכיוון ימין (100,200,400,600). התדרים הגבוהים,שאחראים על הטרבל נמצאים בדר"כמצד ימין עד בערך האמצע. האמצע שולט על התדרי מיד. אז ההיגיון אומר שאתה רוצה לשמוע יותר באס,אתה צריך להגביה את התדרים הנמוכים שנמצאים החל מצד שמאל עד האמצע. תנסה לשנות לPOP לרגע, ואז תשנה לBASS. אתה תרגיש את ההבדל ותראה זאת מתחלף באיקולייזר בקלות.

בהצלחה.

פורסם

אגב, לא שמתי לב לתמונה המצורפת,אז כך זה אמור ליהיות, ואם אתה לא מרגיש שום שיפור מהבאס ,כנראה משהו פגום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים