פורסם 2006 במאי 319 שנים שלום לכולםברשותי 775 prescott 3.0GHZ חדש דנדש. המאוורר של המעבד הוא סטוק של אינטל והמארז מסודר פיקס מבחינת החוטים ונקי מאבק.ממה שאני זוכר המאוורר וההיטסינק יושבים כמו שצריך על המעבד ואין "חופש" מיותר בין החלקים. יש משחה תרמית.יש מאוורר קדמי דוחף אויר, אחורי שמוציא.הטמפ' של המעבד בהפעלה/"מנוחה" עומדת על 50 מעלות. כשאני מריץ משחקים הם נפסקים בפתאומיות ואני מקבל הודעה שהמעבד עבר את הטמפרטורה המותרת.בהרצה של תוכנה שבודקת טמפ של מעבד (בעומס) הטמפ עולה עד 68 מעלותהאם עליי לחפש פתרונות קירור בצורת מאוורר חזק יותר למעבד או שעליי לדרוש ממי שמכר לי את המחשב לבדוק את המעבד/לוח אם לעומק?
פורסם 2006 במאי 319 שנים מעבדי הפרסקוט ידועים כתנוריםאבל הם עדיין אמורים להחזיק במהירות סטוק תחת קירור סטוקבהחלט תפנה למי שמכר לך את המחשבכנראה שהוא פירק את הסינק בעבר והרכיב אותו מחדש בצורה גרועה
פורסם 2006 במאי 319 שנים 68 מעלות במאמץ לפרסקוט זה סביר בהחלט ואפילו טוב יחסית לסטוק ובהתחשב בעובדה שאנחנו בקיץ.אתה צריך להעלות בביוס את הטמפרטורה המותרת ל-80 מעלות.
פורסם 2006 במאי 319 שנים מחבר 68 מעלות במאמץ לפרסקוט זה סביר בהחלט - אתה צריך להעלות בביוס את הטמפרטורה המותרת ל-80 מעלות.בדקתי ואין לי אופציה כזו בביוס. אני יכול רק לצפות בטמפרטורה של המעבד. אגב תוכנת הבדיקה של טמפ המעבד וההודעה על התחממות היא של אינטל.יש טעם לנסות לעדכן את הביוס?
פורסם 2006 במאי 319 שנים בכל הלוחות המודרניים יש אופציה כזאת - תחפש טוב.של איזו חברה הלוח?ואל תנסה לעדכן ביוס, זה מיותר בהתחשב בעובדה שהלוח חדש לגמרי - סביר להניח שהוא כבר הגיע עם הגירסה האחרונה.
פורסם 2006 במאי 319 שנים מחבר חרשתי על כל התפריטים בביוס ואין שם שום מקום שאפשר להגדיר טמפ' עבודה של מעבד או משהו בסגנון.יש רק hardware monitoring שמאפשר לראות טמפ וסל"ד של המאווררים
פורסם 2006 במאי 419 שנים זה לא נראה לי הגיוני, מה הדגם המדוייק של הלוח? - נראה מה לאינטל יש לומר עליו.
פורסם 2006 במאי 419 שנים בעיקרון, כדי להכנס להגדרות הטמפרטורה אתה צריך להזיז ג'מפר על הלוח (אינטל, מה כבר אפשר לצפות... ) בכדי להעביר את הלוח למצב "תחזוקה", בעיקרון אני לא אמליץ למישהו להתעסק ברמה כזאת עם הציוד אלא אם כן הוא יודע מה הוא עושה. זה הג'מפר שאתה צריך להזיז: [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 במאי 419 שנים מחבר מה שחשוב לי לדעת זה 1. האם בדר"כ נדרשת התערבות כזו כשעובדים עם prescott ?2. מה המשמעות של הגדרת הטמפ הזו בביוס? פעם שהמעבד מגיע אליה המחשב מפסיק עבודה/נכבה?3. כדאי בכלל לאפשר ל-prescott להגיע לטמפרטורות כאלה?4. אם העבודה מופסקת בגלל טמפ מדוע הגדירו אותה ככה מלכתחילה?
פורסם 2006 במאי 419 שנים 1. בד"כ ההתערבות היא שינוי הגדרה פשוטה בביוס - אני לא יודע למה אינטל עשו את זה כ"כ מסובך.2. נכון3. פרסקוטים יכולים להגיע ל-80 מעלות בלי שיקרה להם שום דבר - מניסיון.4. אינטל והשטויות שלהם...מי יכול להגיד למה הם עושים כל דבר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.