פורסם 2006 במאי 319 שנים רציתי לדעת אם אני מחליף את הכרטיס קול שלי (creative Sound Blaster Audigy Platinum ex )לX-FI החדשים אני ירגיש הבדל של איכות במוזיקה יש לי מערכת 5.1 של בוס אקוסטימאס טדר 10ורסיור של הארמן קארדון AVR-230ואני בעיקר שומע מוזיקה והאיכות לא מספיקה לי מה אני צריך להחליף או להוסיף יש איזה מערכת רמקולים שאתם ממליצים?תודה
פורסם 2006 במאי 319 שנים קודם כל תשנה כותרת בהתאם לחוקים של הפורום.אם אתה רוצה מערכת למוזיקה למה יש לך רסיבר רב ערוצי וסט סטלייטים רב ערוצי?ההצעה שלי? תמכור את כל מה שיש לך (כרטיס קול, אבל רק אם תקבל עליו סכום סביר, רסיבר ורמקולים) ותקנה לך כרטיס קול חדש, מגבר סטריאו וזוג מדפיים\רצפתיים.ההמלצה שלי? NAD 320BEE מחובר לוורפדייל pi30, שילוב נהדר.אם אתה רוצה למתוח את התקציב קצת תיקח מגבר יותר טוב דוגמת רוטל ra03 או cambrige audio או audio analouge, אבל זה כבר עניין של טעם.
פורסם 2006 במאי 419 שנים מחבר תודה אחי אבל אם אתה יכול בקשה לתת לי שם של רמקולים רסיבר וכרטיס קול שמתאימים למוזיקה
פורסם 2006 במאי 419 שנים שים את המשקפיים שלך,רשמתי - מגבר של nad דגם 320beeרמקולים של וורפדייל PI30אבל הכי טוב לך תשמע בעצמך, אני אישית לא אהבתי כל כך את הנאד, יותר מדי מדגיש באס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.