פורסם 2006 במאי 419 שנים אתה יכול לראות בפוסט (ע"י לחיצה על TAB)או לבדוק דרך WINDOWS בתוכנות כגון CPU-Z או EVERESTבCPU-Z תחת MAINBOARD יש תאריך של ביוס
פורסם 2006 במאי 419 שנים מחבר לפי התאריך שאני רואה הוא התעדכןאז איך אתה מסביר את זה שהוא לא עלה אחרי העדכון?
פורסם 2006 במאי 419 שנים אחרי העדכון הוא נמצא על ההגדרות המקוריות שיכול להיותלא תאמו את מה שהגדרת אתה לפני העדכון.אחרי שאיפסת כנראה זה הסתדר.
פורסם 2006 במאי 419 שנים מחבר את האמת שאין לי מושג עכבתי אחרי ההסבר באתר שלהםאבל אם צריך איך אני יכול לברר ?
פורסם 2006 במאי 419 שנים מישהו ניסה את ה BIOS החדש שיצא ? האם הוא נותן משהו מבחינת יציבות ? האם יש לו גרסאות כבר עם שינויים ?
פורסם 2006 במאי 419 שנים מחבר כןהאמת היא שסמתי לב שיש איזה בעיה אם המאוורריםראיתי שהוא מחליף בין המאוורר של המעבד והמאוורר שליד המעבד
פורסם 2006 במאי 419 שנים מחבר אם תבדוק בתוכנה שמגיעה אם הלוח Smart Guardian ותנסה לכבות לרגע את המאוורר של המעבד תראה שהמאוורר שלידו נכבהיכול להיות שזה BUG בתוכנה זו גם אפשרות אבל בגלל שלא מצאתי גירסה יותר חדשהאז חשבתי שזה גם יכול להיות בביוס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.