פורסם 2006 במאי 319 שנים יש לי לוח מסוג DFI Lanparty UT NF4 Ultra D החלטתי שצריך לעדכן לו את הביוסבכל מקרהאני לא כל כך מצליח להבין איך לעדכן ביוס דרך דיסקכל מה שראיתי באתר של DFI זה דרך האינטרנט ודרך דיסקטאם יש למשהו מושג אשמח לעזרה בנושא
פורסם 2006 במאי 319 שנים למה מדיסק?מהאינטרנט הכי קלמדיסקט אישית אני מעדכן רק אם ברירה אחרת (למשל שאין תוכנה לעידכון דרך וינדוס, או שאין וינדוס וצריך לעדכן מידית)
פורסם 2006 במאי 319 שנים מחבר משום מה התוכנה שהם מספקים באתר שלהםאומרת לי שהביוס לא שיך ל AWARDאם יש לך מושג אני מעדיף דרך האינטרנטדרך אגב אני משתמש בWINDOWS XP 64 ביט אולי זה קשורבכל מקרה התקוונתי לדיסק לא לדיסקטהבנתי שזה פשוט יותר בטוח
פורסם 2006 במאי 319 שנים לא מכיר עידכון דרך האינטנרט ל dfi. זה מאוד פשוט לצרוב ביוס ללוח שלך, תוריד תוכנה שנקראת winflash תפתח אותה, לך לציור של המשפך, בחר את הביוס שאתה רוצה - שים לב הסיומת של הביוס צריכה להיות ISO צרוב ואתחל את המחשב, לפני הצריבה שים לב שלא רצה לך תוכנה ברקע ושמערכת יציבה. בהצלחה משום מה התוכנה שהם מספקים באתר שלהם אומרת לי שהביוס לא שיך ל AWARD אם יש לך מושג אני מעדיף דרך האינטרנט דרך אגב אני משתמש בWINDOWS XP 64 ביט אולי זה קשור בכל מקרה התקוונתי לדיסק לא לדיסקט הבנתי שזה פשוט יותר בטוח
פורסם 2006 במאי 319 שנים יש מצב ש WINFLASH לא יעבוד עם WINDOWS 64 ביט, תבדוק מה רשום באתר שלהם על זה.
פורסם 2006 במאי 419 שנים למה אתה משתמש ב WIN64??הוא כל כך מלא באי תאימויות ובאגים מעצבנים[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 במאי 419 שנים יש מצב ש WINFLASH לא יעבוד עם WINDOWS 64 ביט, תבדוק מה רשום באתר שלהם על זה.
פורסם 2006 במאי 419 שנים יש בDFI-STREET דיסק בוט להורדה עם כל הביוסים (או לפחות רובם)תופס כ30 מגה, נוח מאוד
פורסם 2006 במאי 419 שנים מחבר טוב בדקתי בDFI-STREET ומצאתי שם את הגירסה של WNFLASH X64http://www.epox-europe.com/download...for%20Wind owsמסתבר שלעוד אנשים היה את הבעיה הזובכל מקרה הפעלתי את התוכנה הורדתי ביוס חדשעדכנתי אפילו היה כתוב לי שזה סיים בהצלחהאבל העניין הוא שאחרי שעשיתי ריסט המחשב לא עולה יותרוהנורית הרביעית של הDBUG מהבהבתאם למשהוא שמבין יש איזה רעיון אני ישמח לעזרה
פורסם 2006 במאי 419 שנים איפוס ביוס נעשה ב2 אופניםתבחר מה יותר נח לך1.יש ג'מפר אדום ליד הסוללה של הלוח, תסגור את המחשב ותעביר את הג'מפר למצב איפוס, תחכה כמה שניות ותחזיר למצב רגיל ואז תפתח את המחשב2.תכבה את המחשב ותנתק מהחשמל, תוציא את הסוללה למספר דקות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.