פורסם 2006 במאי 319 שנים שלום לכולם!הקיץ הגיע גם אליי ואני מתכוון לחוס על הכרטיס מסך שלי ולתת לו קירור יותר טוב.המטרה שלי היא לקרר יותר טוב את הכרטיס (ושישאר שקט!) אבל אני מדגיש שאין לי צורך ב OC.התקציב הוא בערך 150 ש"ח אלא אם יש משהו מאוד טוב בקצת יותר.אני מודה לכולם מראש על ההתיחסות!נועם.
פורסם 2006 במאי 419 שנים silencer כשמו כן הואנראה לי שעומד בתקציבאם יותר מזה יש קירורים פסיביים שיעשו את העבודה
פורסם 2006 במאי 419 שנים מחבר יש לי נסיון לא טוב עם משפחת ה-SILNCER ,המאורר מכניס המון אבק לתוך התעלות קירור ומה שקורה הוא שהתעלות נסתמות מהר מאוד וככה אוויר לא עובר ביניהם והכרטיס מתחמם.אני מעדיף פתרון של חברה אחרת.
פורסם 2006 במאי 419 שנים יש לי נסיון לא טוב עם משפחת ה-SILNCER ,המאורר מכניס המון אבק לתוך התעלות קירור ומה שקורה הוא שהתעלות נסתמות מהר מאוד וככה אוויר לא עובר ביניהם והכרטיס מתחמם.אני מעדיף פתרון של חברה אחרת.הבנתי שפשוט אפשר להוציא את האבק עם שואב אבק.... להצמיד אותו לאגזוז
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.