עבור לתוכן

מה אתם עושים כשמשעמם לכם ??

Featured Replies

פורסם

קוטב בשגיעוט קטיב קי עני אצלן. :silly:

תנסו לקרוא את המשפט שלכם שוב ולתקן טעויות, אחרי זה אנשים מתפלאים למה מתייחסים אליהם כמו לילדים קטנים.

*ההודעה הנ"ל לא מיועדת לדיסלקטים, אז סליחה אם פגעתי בכם.

• תגובות 88
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא ממש, הם מדברים ממש ממש שונה, עם ביטויים ומילים שונות והטעם שונה והכל. סקוטית אני מבינה - את הועד בית הפרסי - לא.

נו בסדר גם אני ראיתי אוסטין פאוורס, האנגלית דיי דומה, הסלנג שונה לגמרי.

פורסם

אבל האנגלית של כולם פה לא ברמה כ"כ גבוהה :nixweiss:

שאני(אנחנו בעצם) אבין - משעמם לך עכשיו,כרגע? רוץ! ;D

פורסם

אחי , אני מקווה מאוד שאתה צוחק , האנגלית היא אחת מהשפות העניות ביותר שיש שבה לכל מילה יש הרבה פירושים

אם למדת פעם לפסיכומטרי אז הייתי יודע כמה ביטויים וניבים מטורפים יש בשפה שלנו , אגב תשאל כל רוסי אם היה קל לו

ללמוד עברית הוא יגיד לך שעברית שפה קשה , לא כמו האנגלית השפה הכי מעאפנה וקלה שאפשר ללמוד כבר בגיל 12

יכלתי לדבר אנגלית ברמה סבירה+ , רוסית למשל וואי ואי זו שפה קשה ועשירה שהבנתי שלכל תואר יש שלוש צורות או משהו כזה...

אם היית קורא קצת ספרים באנגלית (ולא fantasy), לא היית כותב כאלה שטויות.

פורסם

שומע מוזיקה

רואה איזה סרט

לוקח את המצלמה שתשתעמם איתי קצת :xyxthumbs:

מציק לאנשים אחרים וככה לא משעמם לי (יותר נכון חופר להם עד שהם לא יכולים כבר)

פורסם

אחי , אני מקווה מאוד שאתה צוחק , האנגלית היא אחת מהשפות העניות ביותר שיש שבה לכל מילה יש הרבה פירושים

אם למדת פעם לפסיכומטרי אז הייתי יודע כמה ביטויים וניבים מטורפים יש בשפה שלנו , אגב תשאל כל רוסי אם היה קל לו

ללמוד עברית הוא יגיד לך שעברית שפה קשה , לא כמו האנגלית השפה הכי מעאפנה וקלה שאפשר ללמוד כבר בגיל 12

יכלתי לדבר אנגלית ברמה סבירה+ , רוסית למשל וואי ואי זו שפה קשה ועשירה שהבנתי שלכל תואר יש שלוש צורות או משהו כזה...

א. אמרתי עשירה - הרבה מילים . (היא אכן "שפה מעאפנה וקלה" , אבל זה לא קשור .)

ב. עשירה :

מילון אוקספורד מונה חצי מליון ערכים לשפה האנגלית .

אתה יכול לבדוק בעצמך כמה מונה "אבן שושן" או כל מילון אחר ..

פורסם

עברית שפה קשה ??? אולי תחזרו לנושא.

פורסם

פותח את הפורום הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=180138.new#new

משתקר רק בערב ביום עובד

משחקר במחשב

או מזמין חברות לאורגיות ;D

גם אני פתחתי עד היום 315 פורומים.. :s07:

אני ממליץ לכולם להיכנס ולראות שמי שפתח את זה ממש טיפש.. לא מספיק שהוא עשה שגיאות כתיב

הוא גם שאל מתי בפעם הראשונה איבדם את הבתולים.. אני בגיל 16 והפעם השניה בגיל 16 וחצי..

:kopfpatsch:

ודרך אגב אני שומע את זה..

http://ahom.ru/rabota/tuma.swf

פורסם

אתם לא עושים ספורט לפעמים שמשעמם לכם?

פורסם

[ltr]can't you read?![/ltr]

עושה היכרות מחודשת עם ענת.

:-X

1. מביא ביד (אני לא מבין איך לא רשמו את זה עדיין)

2. ישן

:silly:

ביד?

פורסם

וסוגים אחרים של ספורט? :silly:

(או אולי כמו הדבר האמיתי...)

פורסם

כן, ריצה, משקולות,

פורסם

1) כל הקטע שעברית היא שה, זה בגלל שיש הפרדה בין זכר ונקבה. באנגלית אתה צריך ללמוד רק הטייה אחת, והיא מספיקה לך גם לזכר וגם לנקבה. בעברית יש לך שתי הטיות, שמשתנות אם זה יחיד או רבים למשל, וזה מסבך את העניינים.

2) מה עושים כשמשעמם? בשביל מה יש מחשב? משחקים ברשת, שומעים מוזיקה, נכנסים לפורומים... אני גם מנגן בגיטרה... לא יודע יש מלא דברים לעשות כשמשעמם... אפשר ללכת לספורטק... למרות שללכת לבד זה דיי מעפן, ובגלל שהגענו למצב השעמום כי כל החברים בשביזות...

אבל תגידו, אם אתם מוצאים משהו לעשות כשמשעמם לכם, זה לא בעצם מעלים את השעמום, כי אתם עושים משהו? אז לא משעמם לכם!

פורסם

תמיד אפשר לנסות Distro אחר של Linux, זה כיף, אפשר ללמוד דברים חדשים (על איך להרוס את המחשב שלך כשהכל כבר עובד מצויין ב-distro הנוכחי), וזה שורף המון זמן P:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים