פורסם 2006 במאי 419 שנים סיבוב פשע הכוונה לסיבוב עם דוושה מסויימת ברצפה כשלאחריו מצב הדלק גרוע ??בדיוק
פורסם 2006 במאי 419 שנים נגיד כשאין חברים לצאת איתם לאיפשהו, והמחשב לא מצא לי עוד זמן תעסוקה - אני מנגן על גיטרה, משחק עם אחותי, מתקשר למשפחה המורחבת לבדוק מה שלומם, מתקשר לסתם ידידה\או החברה ומדבר, רואה טלוויזיה. לא יוצא לי לשבת בבית ולהגיד לעצמי - וואי משעמם!
פורסם 2006 במאי 419 שנים אם אני מגיע למצב הזה אני בטח אחפש לי משהו ב-VODואיפה עמרי עם איזה תגובה: "נועל תרדים" ;D
פורסם 2006 במאי 419 שנים ביד?אם אני מגיע למצב הזה אני בטח אחפש לי משהו ב-VOD= מוצא איזה סרט טוב בVOD ועושה עליו ביד............סתםכשמשעמם לי אני עושה מדריך איך מוצאים שתי פחיות קולה במקום אחד במכונת שתיה :-\
פורסם 2006 במאי 419 שנים = מוצא איזה סרט טוב בVOD ועושה עליו ביד............סתםכשמשעמם לי אני עושה מדריך איך מוצאים שתי פחיות קולה במקום אחד במכונת שתיה :-\אז אתה זה שמפיץ את המדריכים שלא פועלים אה ?
פורסם 2006 במאי 419 שנים אוכלת סושי, משתכרת, משחקת דיאבלו... ישנה.או כשאת שיכורה, את לא שמה לב כבר...
פורסם 2006 במאי 419 שנים אה זה? תראה, השלמתי כבר עם העובדה שיש לי קנאת פין אז אני בונה על ניתוח ומתחילה לדבר על עצמי בלשון זכר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.