פורסם 2006 במאי 319 שנים 1. מביא ביד (אני לא מבין איך לא רשמו את זה עדיין) רשמו. אבל לא קלטת... (ומי שעשה את זה, עשה את זה עם הרבה יותר טאקט ממך)
פורסם 2006 במאי 319 שנים 1. מביא ביד (אני לא מבין איך לא רשמו את זה עדיין) נראה לי שמישהו כבר אמר: עושה היכרות מחודשת עם ענת. :-X בכל אופן אני נכנס לאתר כאן בעיקר כשמשעמם לי (בלי להעליב :-\), מחפש מה לא מיציתי מהמשחקים במחשב ובמקרים הכי קשים זורק כדור לסל שבחדר .
פורסם 2006 במאי 319 שנים שם: RaViDהודעות: 2,230 (1.658 per day)[ltr]I see you get bored easily...[/ltr]
פורסם 2006 במאי 319 שנים גדול! לא חשבתי אפילו לבדוק כמה הודעות יש לו ביום!עריכה :קחו בחשבון שאלו גם רק הודעות שמחוץ לפורום "כללי"
פורסם 2006 במאי 319 שנים בלי להעליב כמובן.אבל בעיני מי שמשעמם לו הוא טיפש.הלואי שהיו יותר שעות ביום כדי להספיק את הכל.
פורסם 2006 במאי 319 שנים בלי להעליב כמובן.אבל בעיני מי שמשעמם לו הוא טיפש.הלואי שהיו יותר שעות ביום כדי להספיק את הכל.להפסיק מה ? להגיב בדיונים כאלו ?
פורסם 2006 במאי 319 שנים אני איתו! תאמין לי שיש יותר מידי דברים לעשות! החיים קצרים והמלאכה מרובה.כל בן אדם שאוהב את עצמו ימצא יותר מידי דברים לעשות ביום ורק במצב נדיר ישתעמם. זו לפחות דעתי.
פורסם 2006 במאי 319 שנים אם תמשיכו לגלוש באינטרנט כדי להפיג את השעמום בסוף תגמרו ככה > לקוח מכאן: http://news.walla.co.il/?w=/8/899944
פורסם 2006 במאי 319 שנים יוצא לטיול עם הכלבלבקוראשומע מוסיקהמנגןרואה טלווזיהעריכה:ענת?שמעתי הרבה שמות לזה אבל...ענת?...
פורסם 2006 במאי 319 שנים עריכה:ענת?שמעתי הרבה שמות לזה אבל...ענת?...[ltr]it's a name of a specific site, it's pretty large,so I heard...[/ltr]
פורסם 2006 במאי 319 שנים link link link נו באמת, אפילו את הפורנו שלכם אתם מצפים שיאכילו אתם בכפית? תחפש בגוגל, אני בטוח שתמצא...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.