עבור לתוכן

מארז, לוח אם למפרט קיים ? מה אומרים?

Featured Replies

פורסם

קניתי מארהב דרך חבר :o :

3800+ (S-939) X2 DUAL

?1Gb 400MHz Corsair (CMX) CL2? X 2= 2gb

evga ?7900GT CO 256MB

חסר לי לקנות מארז ולוח אם לצורך העניין של השאלה שלי.

מה דעתכם על המארז הבא (לגבי אספקת הרעש שלו או השקט שבו?) ולגבי הלוח אם איך הוא למרות שהוא יוצא לי איזה 820 שח מKSP?

אני לא בקטע של אוברקלוקינג אז לא למהר להגיב.

תודה

אה המארז והלוח:

HEC Compucase CI-69U6 400W

DFI Lanparty UT NF4 Ultra-D s939

פורסם

המארז כמו מהרבה דיונים פה והמלצות הוא אחלה מארז (שתי מאווררי 120)..

והלוח אחלה לוח אתה מתכנן OC..???

פורסם

המארז הוא בסדר, ממליץ לקנות דרך חנויות אחרות (הימור שזה מKSP:P) את ה6A19 שהוא המחליף של המארז הזה וכולל שני מאווררי 120מ"מ בניגוד לזה שכולל שני 80 מ"מ (רעש!!) בחזית ו120 מ"מ מאחור.

לגבי הלוח - הוא מעולה, אבל זה בערך הלוח הכי חזק לOC שהוא לא לוח SLI שקיים...

אם לא מתוכנן OC, אז קנה ASUS A8N-E.

הספק שמגיע עם ה6U19 לא יספיק מכיוון שהוא בתקן הישן ונותן רק מסילה אחת של 12 וולט עם 16 אמפרים עליה. אם תקנה 6A19 עם ספק 400W ולא 300W (חשוב לוודא שזה 400!), ותוודא שהספק הוא 400TRT ולא 400ART הוא יסחוב מעולה.

פורסם
  • מחבר

תודה חברה

בואנה שמע ארהב כל כך זולה ממש לבכות

RAM עולה שם כמו גרעינים שחורים

אני חייב להביא איזה מסך EIZO משם אבל אין סיכוי שאצליח

אגב חברה הבאתי את ה VIEWSONIC 924VX...אוי אלוהים איזה חרא של צבעים בא לי היה להקיא. הקאתי אותו חזרה ל KSP לאחר יומיים.

16.2BIT...THE BIG HARTA OF ALL!

אני רוצה לשים עוד איזה 800 שח ולקנות את הEIZO s1910:

http://www.prad.de/en/monitore/review_eizo_s1910-k.html

3000 שח בארץ

לא רע ועוד 16.7 מיליון , וגם EIZO שזה הכי בעולם.

קיצר חברה מה אומרים שווה EIZO? מישהו ראה אחד כזה או אחר של EIZO?

תודה על כל תגובה

פורסם
  • מחבר

מישהו כתב..מה אומרים? אגב אני רואה שהוא לא מגיע עם ספק 400 בכלל ובכלל עם מאוורר אחד? איך זה?

למי שמחפש מארז איכותי בלי לשלם על גימיקים, במחיר מציאה -

זו הבחירה הטובה ביותר בארץ!

אומנם כתבו כבר כל-כך הרבה ביקורות לפני אך המארז כל-כך מוצלח שהוא שווה עוד ביקורת!

להלן נקודות נבחרות:

1. קודם כל הוא לא מכוער כלל (אולי רק בתמונה), אלא "סולי- די". יש כמובן מארזים צבעוניים יפים יותר, אבל בפי 2 מחיר אם לא יותר. המארז בצבע אופוייט, גימור נאה, ועל כל פנים נראה הרבה יותר טוב מאשר כל ה'ציקמוקים הכסופים למינהם שמוכרים היום. אם מישהו ממש מקבל בחילה מצבע לבן/אופוייט אז שיקנה את התואם השחור שלו.

2. פילטר אויר ניתן לניקוי (קיים במארז זה). כטכנאי מחשבים, אני פותח לעיתים קרובות מחשבים בני כמה חודשים שפשוט מלאים אבק. זה מגעיל, וזה ממש גרוע למחשב ובמיוחד ליכולת פיזור החום של המעבד. המארז הזה סגור די הרמטית מכל שאר הכיוונים למעט הפילטר מה שגורם לכך שבאמת מעט מאוד אבק יכנס. אני משתמש במארז כבר 5 חודשים, והמחשב בפנים נראה כמו חדש.

3. ספק כוח. אחת הבעיות במארז רגיל היא הספק העלוב שמקבלים איתו. ספק עלוב עלול לפגוע בביצועי המחשב ובתקינות המחשב בכלל. הספק של מארז זה הוא סביר ביותר למחשב ביתי. לי יש 2 כוננים, 2 הארד דיסק, סורק שניזון רק מחשמל של המחשב ואין שום בעיה. הספק הינו 300W אבל בפועל הוא חזק יותר מספק 450W רגיל שיימצא בכל מארז פשוט. ספק זה עולה בעצמו 200 שח.

4. אוורור. המארז מגיע עם מאוורר של 120 ס"מ. אלו מאווררים שקטים מאוד, עם אורך חיים ממושך. ניתן להוסיף עוד מאוורר מקדימה על מנת להאיץ את דחיפת האוויר הקר למארז ולקרר "על הדרך" את ההארד דיסקים. (לא הכרחי).

5. קלות הרכבה/פירוק. מי שתכנן את המארז הזה חשב על פרטים רבים בפנים: הגומיות שבולמות ויברציות של HDD, מגירות נשלפות לדיסקים ולכוננים. בין כל תא של HDD יש רווח קטן מה שאומר שבאמת אפשר לנצל את כל 5 התאים בלי לשרוף את ההארד דיסק בגלל חימום יתר. ולקינוח, הדלת של המארז נשלפת בקלות וניתנת לנעילה.

מגר- עות

ניתן לחשוב כמובן על הרבה דברים לשיפור, ויש כמובן מארזים הרבה יותר טובים, אך אני שוב מניח שבמסגרת תקציב של עד 400 שקל אי אפשר לצפות ליותר מדי.

המגרעה היחידה למעשה שאני מוצא במארז, הוא שהספק אינו בעל 2 מאווררים (או מאוורר תחתון). כל מי שמבין בקירור, יודע שחשוב שבספק הכוח - שנמצא בדיוק מעל המעבד - יהיה מאוורר תחתון או עדיף שני מאווררים. ההבדל הפשוט הזה במיקום המאוורר מחולל פלאים ביכולת פיזור החום. אז חבל.

שימו לב ש"פנד- ה" בחרה במארז זה לרוב המחשבים המורכבים שנמכרים בחנות...

לס- יכום, מארז מצוין במחיר מעולה.

פורסם

מה אתה מנסה לומר? כולה תקנה את ה6A19 עם ספק 400W. ה6A91 הוא המחליף של ה6U19.

זהו.. מה הפואנטה?

פורסם

wok2000

ברוך הבא לפורום :)

בפורום הזה לא שולחים שתי הדעות רצופות. תשתמש בכפתור עריכה.

קרא בבקשה את חוקי הפורום:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=59714.0

.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים