פורסם 2006 במאי 419 שנים אפשר להסביר בקיצור מזה DX10 (למרות שהדיבור עליו בזבוז זמן חחח) מי ישתמש בו NVIDIA או ATI ??
פורסם 2006 במאי 419 שנים מחבר תשאל את השאלה הזו עוד שנה שזה יהיה רלוונטי.ולגבי תמיכה- זה תקן של מייקרוסופט, ככה שכולם תומכים בו.
פורסם 2006 במאי 419 שנים 1. מה ההבדל בין יציאת AGP ל PCIE ??2. ההבדל גדול?3. ההבדל מורגש בביצועי הגרפיקה במשחקים?
פורסם 2006 במאי 419 שנים הבדל זה רק הכרטיסים עצמם ברגע שיש כרטיס לשתי החיבורים שתיהם יהיו זהים רק שב PCIE יהיה אפשר להתמש ב SLI וב AGP לא ויכול להיות של AGP יהיה אפשר לפתוח צינורות וב PCIE לא.אבל היום הכרטיסים הטובים לא יוצאים ל AGP (הכי טוב זה ה 7800GS ובמחיר שלו אפשר לקנות ב PCIE כרטיס אחר יותר טוב)
פורסם 2006 במאי 419 שנים 1. מה ההבדל בין יציאת AGP ל PCIE ??2. ההבדל גדול?3. ההבדל מורגש בביצועי הגרפיקה במשחקים?1= ההבדל הוא באפיק ש AGP עובד על אפיק 8X ו PCIE עובד על אפיק 16X שהוא מהיר יותר אבל עדיין לא הכי מנוצל ...2= אם תיקח אותו כרטיס בדיוק של AGP או PCIE ותעשה מבחן לשתיהם הם יניבו את אותם תוצאות כמעט 3= כשמדובר על כרטיס כמו 6800GS אז הגירסה שלו ל AGP מוחלשת מאוד אז כרטיס 6800GS ל PCIE יהיה חזק יותר ! וכן בכרטיסים אחרים ...
פורסם 2006 במאי 419 שנים אוקיי זה בטח קשקוש אבל בתמונה של המוצר:http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4431 (תלחצו הגדל תמונה)רשום על האריזה 256 MB...ובתיאור המוצר רשום 512... איפה הטעות?
פורסם 2006 במאי 419 שנים הכרטיס BULK וזה מלכוד בשביל רמה של כרטיסים כאלה !אתה יכול להסביר למה? אין לי מושג מה זה אומר bulk, והאמת היא שתיכננתי לקנות אותו לאור הירידה במחיר :-\
פורסם 2006 במאי 419 שנים BULK זה כרטיס בשקית אנטיסטטית כזאת עם דיסק התקנה וכבל וזהו זה אין באנדל קופסא או משחק מתנה ותוכנות ...זה פתוח וזה עושים רק לכרטיסים של השוק החלש שדוחפים למחשבים חדשים לבקריםאז כרטיס כזה שהוא פתוח זה מלכוד ומוזר !
פורסם 2006 במאי 419 שנים מחבר חוץ מזה, למה לקנות Bulk שיש כרטיס של Connect3D עם באנדל מלא בדיוק באותו מחיר? ;D
פורסם 2006 במאי 419 שנים ואאו מזל! הייתי כל כך קרוב לקנות את זה. כבר ניגמרו מהמלאי הCONNECT3D?! טוב נו... בכלל הייתי אמור לקנות את ה256MB באותו מחיר אז אין מה להתלונן... (שדרך אגב עולה שם כרגע כ300 שקל יותר מה 512MB )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.