עבור לתוכן

מערכת הבריאות בישראל היא מהטובות בעולם

Featured Replies

פורסם

רק למה את מביאה את המקרים הקיצוניים והכי לא קשורים לעולם ומציגה את זה כאילו זה המיינסטרים

כי שם זה קיים במימדים שאנחנו לא מכירים, בגלל כמות האוכלוסין הגדולה בהרבה ובגלל שאין שם קופות חולים. העוני בארה"ב חיי וקיים, כל הפרוג'קטס ושכונות מהגרים וצבעוניים, הם לא חושבים על ביטוח בריאות, קולג' וכל השיט הזה, הם חושבים על איך לשרוד, זאת המציאות של רבים מתושבי ארה"ב ואנחנו לא רואים את זה בעיתונים וגם לא בביקורים תיירותיים, אבל זה מה שהולך שם. פה חולי סרטן ושאר "מתנות" מתפגרים כמו זבובים, שם אנשים נפגעי פשע, תאונות דרכים וכו' שלא בשליטתם צריכים לשלם מחירי עתק בשביל טיפול שפה היה מוענק (כמעט) בחינם.

פורסם

תסתכלי גם על הצד הטוב יותר שם למדינה יש הרבה יותר כספים בגלל זה ולכן גם ארה"ב היא המדינה העשירה בעולם :nixweiss:

מי שלא דואג לבריאות שלו למה שאחרים ידאגו? ::)

פורסם

כמה כסף שיש לארה"ב היא לא העשירה בעולם (סה"כ כסף לנפש, מצב כלכלי ורמת חיים). המדינה כן, העם - הרבה פחות.

חבל, לדעתי הם צריכים להשקיע את הכסף הזה במערכת הבריאות שלהם. מה שלא ידעתם, זה נגיד אם מהגר לא חוקי נפצע כך או אחרת, לפעמים גם בנסיון לחצות את הגבול מאש משמר הגבול, הוא מקבל טיפול רפואי בשווי אלפי שקלים (היה דיון על זה בפורום אמריקאי אחר) בעוד שאזרח אמריקאי שנפגע כך או אחרת צרייך לשלם את הטיפול מכיסו. זה ממש צבוע.

פורסם
  • מחבר

כמה כסף שיש לארה"ב היא לא העשירה בעולם (סה"כ כסף לנפש, מצב כלכלי ורמת חיים). המדינה כן, העם - הרבה פחות.

חבל, לדעתי הם צריכים להשקיע את הכסף הזה במערכת הבריאות שלהם. מה שלא ידעתם, זה נגיד אם מהגר לא חוקי נפצע כך או אחרת, לפעמים גם בנסיון לחצות את הגבול מאש משמר הגבול, הוא מקבל טיפול רפואי בשווי אלפי שקלים (היה דיון על זה בפורום אמריקאי אחר) בעוד שאזרח אמריקאי שנפגע כך או אחרת צרייך לשלם את הטיפול מכיסו. זה ממש צבוע.

למה את כל כך דואגת לאמריקנים? סה"כ את מדגישה עד כמה פה טוב יחסית לארה"ב...

הממ מעניין מה כל כך טוב בנורביגה שהיא כמעט בכל קטגוריות ראשונה\שניה...

פורסם

אני לא, אני חושבת שכל מדינה צריכה קודם כל לדאוג לאזרחיה ולא לזיין את השכל ולבזבז את כספי המיסים על זרים. זה נכון לגם ולגבינו ולגבי כולם. עניי עירך קודם.

נורווגיה? וואלה לא יודעת, כי קר שם ולאף אחד אין עצבים להתפלצף. כל המדינה זה הר, רוב הזמן הם חיו תחת שלטון דנמרק או גרמניה או פינלנד ועד לפני כמה זמן היו מאוחדים עם שוודיה וחיו תחת שלטון שלה. באמת אין לי מושג... לפני 800 שנה הם היו ויקינגים ברברים לכל דבר והיום הם יותר מתורבתים ממי שתירבת אותם. מוזר לא... אבל זה לא נכון לגבי כולם:

פסטיבל בסטוואנגר ב-2003. הנורווגים משחררים את חולי הנפש לחופשה מהמוסד בחגים:

JUDAS2.JPG

JUDAS7.JPG

פורסם

יש הבדל בין שמבן אדם נופל מבניין או שחייל אחרקני יורה עליו פה המדינה אשמה ישירות ושם לא לכן היא משלמת מבינה? :nixweiss:

ואם לומדים טוב אז אתה מקבל את המשכורות הכי גבוהות בעולם כי שם כל המשכורות הכי גדולות :smile1:

מי שלא לומד,לא משקיע חבל עליו זה הכל :P

פורסם

אז זהו, שגם אם מקסיקני נורה בקרב כנופיות - מרפאים אותו ושולחים אותו הביתה.

פורסם

בחיים לא שמעתי על זה :nixweiss: ואם דבר כזה קורה אז היה לו בטח ביטוח רפואי אפילו לא אמרקני נגיד מקסיקני או שהשגרירות המקסיקנית שילמה או יכולות להיות עוד מאות סיבות

פורסם

דבר ראשון,

הביטוח בריאות פה בארה"ב זבל!!

אתה לא יכול להרשות לעצמך ביטוח בריאות נורמלי בלי לשלם המון המון כסף!

ולמזלנו יש כזה דבר שנקרא My Child שנותן לילדים שלך מתחת לגיל 18 ביטוח בריאות נורמלי בפחות מ5 $ !!

עכשיו אתה תקבל ביטוח בריאות טוב ברגע שאתה עובד ואז אתה והמשפחה שלך יוכלו לקבל ביטוח רפואי טוב

ושלא נדבר על ניתוחים אני מכיר קרוב משפחה שלי שהלך לראות רופא עם ביטוח והכל והרופא אמר לו בולשיט והוא עדין היה צריך לשלם וגם אחד המורים שלי עבר ניתוח גב והוא שילם אלפי דולרים

ואמא שלי שעברה ניתוח רגל בישראל לא שילמה אגורה!

אז זהו, שגם אם מקסיקני נורה בקרב כנופיות - מרפאים אותו ושולחים אותו הביתה.

זה לא ככה,

אם יצא לך לראות את הסדרה 30 DAYS והוא עשה פרק על שכר מנימום והראו שם שהוא היה צריך ללכת לחדר מיון ואחרי כמה זמן ולא היה לו ביטוח, רק להיכנס לחדר מיון עלה להם יותר מ500 או 600$

וזה רק לראות רופא!!

אז ככה שככל הנראה יטפלו בו אבל הוא יצטרך לשלם והרבה ואם הוא בכלל מהגר לא חוקי :bash: :bash:

פורסם

יחסית לעולם אנחנו בסדר.תמיד יש מקום לשאוף גבוה יותר.

פורסם

תיקחו בחשבון גם את הרפואה שקשורה למין

כל בחורה עד גיל 18 זכאית להפלה חינם (לא יודע איך בשאר העולם, אבל בארה"ב זה בטוח לא ככה)

כל בחורה עד גיל 21 מקבלת סיבסוד של 55% במחיר הגלולות למניעת הריון..

כל בחורה עד גיל 18 זכאית לביקור אצל גניקולוג ללא תשלום ומקבלת גלולות למניעת הריון במקרה שהיא מעוניינת בכך

פה דווקא יש מחשבה לעתיד ,הרי אם בחורה בגיל כזה תלד רוב הסיכויים שהמדינה תצטרך לממן לה את הילד בקיצבה חודשית

שתעלה הרבה יותר ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים