עבור לתוכן

AGEIA PhysX בפעולה!

Featured Replies

פורסם

אם Ageia מה שיש בסרטונים מPC Perspective - אז זה טמטום מהתחת.

פיזיקה אמיתית אני לא רואה, חוץ מחתיכת הבד\דגל המתפוררת בCellFactor הכל "עף" בצורה מלאכותית ולא אמיתית... אז מה הפיזיקה פה?

בGRAW אני רואה רק תוספת אובייקטים נוספים שמעמיסים עוד יותר על כרטיסי המסך.

פורסם

כרגע אין מה לרוץ לקנות ... יש זמן עד שהמפתחים באמת ישתמשו במה שלכרטיס הזה יש להציע

פורסם

Anandtech בדיוק פרסמו סקירה על הכרטיס AGEIA של ASUS

ממה שראיתי שם ממש לא כדאי לקנות את הכרטיס...

פורסם

אם Ageia מה שיש בסרטונים מPC Perspective - אז זה טמטום מהתחת.

פיזיקה אמיתית אני לא רואה, חוץ מחתיכת הבד\דגל המתפוררת בCellFactor הכל "עף" בצורה מלאכותית ולא אמיתית... אז מה הפיזיקה פה?

בGRAW אני רואה רק תוספת אובייקטים נוספים שמעמיסים עוד יותר על כרטיסי המסך.

לא היית רואה את זה בכלל ללא הכרטיס. זו רק ההתחלה, בהמשך יהיו אפקטים נרחבים יותר....

הרעיון של AGEIA בגדול הוא גאוני.. רק חבל שהמחיר שלו כל כך יקר.. לפי דעתי מה שייקרה זה שחברות כמו AMD ו INTEL או יותר הגיוני אפילו - NVIDIA ו ATI ייפתחו מעבדי CPU/GPU שיידעו לעבד את הפיזיקה בצורה שתשתווה למעבד של AGEIA וזה יהיה כבר כלול בפנים באותו מחיר.. אני לא כל כך מבין נגיד, למה טכנית אי אפשר לתכנת דרייבר שיידע לחלק את העבודה בין שני ליבות המעבד (בליבה כפולה כמובן) כך שאחד מהם יעשה רק את הפיזיקה בלי שיפריעו לו והשני ייעשה את השאר.. בשורה תחתונה , עם המחיר אכן יישאר על סביב ה 250$ אז זה ממש לא שווה כרגע.. סביב נגיד ה 120$ זה כבר סיפור אחר ואני די בטוח שהייתי קונה אותו במחיר של סביב ה 600 שקל..

בגלל שהמעבד גם עם שתי ליבות לא יכול לעשות את מספר החישובים שעושה ה-PPU, בדיוק מאותה הסיבה שה-GPU יותר טוב לגרפיקה מה-CPU.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים