פורסם 2006 במאי 319 שנים אז ככה:יש לי מעבד 3 GHZ פרסקוט וחשבתי שאולי אני אוכל להגיע איתו ל 3.6\3.8\4.0 אפילו, הבעיה היא שאין לי מושג(זה לא שלא ניסיתי ללמוד, ניסיתי אבל פשוט לא הלך), אז חשבתי שאולי איזה חנות טובה תעשה את זה בשבילי, תמורת תשלום.השאלה אם יש כאלה חנויות ומי הן.אז יש למישהו מה להציע לי?אני אשמח.תודה מראש..swg
פורסם 2006 במאי 319 שנים אם אתה הולך לתת לבעל חנות מחשבים לעשות לך OC (ועוד לשלם לו על זה) אז או שממש ממש תתאמץ ללמוד לבד..או שפשוט ממש ממש משעמם לך....זה בזבוז טוטאלי כול הכיף זה לעשות את זה בעצמך..!!!!!
פורסם 2006 במאי 319 שנים מה הבעיה איפה אתה גר עם בבית-שמש אני יבוא ילמד אותך עם בעיר אחרת אני בטוח שמישהו מהפורום יבוא ללמד אותך(כמובן שמישהו מהעיר שלך).
פורסם 2006 במאי 319 שנים כנס לביוס ותרים את הערכים בקצת כל פעם וככה תבדוק עד איפה הוא יציב על הקירור אוויר וזהו, ואז שתראה שאתה רוצה יותר וזה לא יציב אתה תוכל לדעת מה לשדרג (זיכרון, קירור וכו') כדי לשבור את המהירות המסויימת
פורסם 2006 במאי 319 שנים אז ככה:יש לי מעבד 3 GHZ פרסקוט וחשבתי שאולי אני אוכל להגיע איתו ל 3.6\3.8\4.0 אפילו, הבעיה היא שאין לי מושג(זה לא שלא ניסיתי ללמוד, ניסיתי אבל פשוט לא הלך), אז חשבתי שאולי איזה חנות טובה תעשה את זה בשבילי, תמורת תשלום.השאלה אם יש כאלה חנויות ומי הן.אז יש למישהו מה להציע לי?אני אשמח.תודה מראש..swgחחח אתה עושה צחוק?מה, כל פעם שהאוברקלוק יאבד יציבות אתה תרוץ לחנות?פשוט תלמד לעשות את זה לבדזה ממש לא קשה ויש המון מדריכיםבהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.