פורסם 2006 במאי 219 שנים שלום לכולם היה לי קצת זמן היום אז החלטתי להחליף את הקירור המקורי של ה X1900XT-X לקירור מים, בגלל שכבר יש לי את המערכת של טרמלטק דגם 745, כל מה שהייתי צריך זה בלוק מים לכרטיס מסך... הטמפרטורה עם הקירור המקורי עמדה על 67~70 במנוחה... זה המצב כרגע... ;D [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 במאי 219 שנים מחבר לא ! סיפור עצוב... :'( ATITOOL מראה רק MHZ במצב 2D,ככה שאני לא יכול לדעת איפה אני נימצא ב OC, ואם זה לא מספיק אני לא מוצא שם אך מעלים את המתח... ב RIVATUNER בכלל אין את האפשרות לעשות OC לכרטיס הזה... :s07:
פורסם 2006 במאי 319 שנים מחבר אבל ה OVERDRIVE הזה נותן לי לעלות רק מגה הרצים בודדים...עריכה, ממאתי איפה מעלים את המתח ! אבל אך הופכים את התדר למצב 3D נישארה תעלומה...[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 במאי 319 שנים האם עם ה bigwater אני אוכל להגיע לטמפ דומות?יש לי מערכת כזאת עם בלוק קרור ל cpu ול gpu.ואני מחכה להתקין אותה על המערכת החדשה של אינטל כשתיצא.
פורסם 2006 במאי 319 שנים נחמד הקרור הזה, אתה יכול להביא לינק אליו?ומה הטמפ' במאמץ?(עם הקרור סטוק והקרור מים)
פורסם 2006 במאי 319 שנים תוכנה יותר פשוטהhttp://www.driverheaven.net/zardon/overclocker.zipכדי להגיע לאוברקלוק גבוה ויציב צריך לבטל את האוברדייב מהדרייבריםכנס לStart>run תירשום services.mscותבטל את התהליך הבאAti HotKey Pollerתעשה ריסטרט ותתחיל באוברקלוק!
פורסם 2006 במאי 319 שנים מחבר סוף סוף ! תודה ! אני הולך לנסות עכשיו עריכה תגיד אפשר לעלות מתחים ב ATI TOOL לסגור את התוכנה ואת ה OC עצמו לעשות דרך התוכנה הזאת ? עריכה 2 מזה ?!? גם זאת מראה ב 2D :-\ אני לא מבין אך אני אמור לדעת באיזה תדר אני נימצא ב 3D שכל התוכנות מראות ב 2D... בכרטיסים של NVIDIA היה יותר כיף לעשות OC...
פורסם 2006 במאי 319 שנים סוף סוף ! תודה ! אני הולך לנסות עכשיו עריכה תגיד אפשר לעלות מתחים ב ATI TOOL לסגור את התוכנה ואת ה OC עצמו לעשות דרך התוכנה הזאת ? עריכה 2 מזה ?!? גם זאת מראה ב 2D :-\ אני לא מבין אך אני אמור לדעת באיזה תדר אני נימצא ב 3D שכל התוכנות מראות ב 2D... בכרטיסים של NVIDIA היה יותר כיף לעשות OC... יש לך את הבטא הכי חדש ati tool 0.25 beta 14? כי רק הוא תומך ב x1xx
פורסם 2006 במאי 319 שנים באמת מוזר...יכול להיות שהוא פשוט סתם מזהה שהסטוק שלו הוא שונה....בכל זאת beta
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.