פורסם 2002 בספטמבר 2523 שנים יש לי מסך IIYAMA 454והוא מלא טביעות אצבעות ולכלוכיםקראתי שאסור לנקות אותו עם ספריי לניקוי מסכיםאז רציתי לדעת מהי הצורה הטובה והבטוחה ביותר לנקות מסך מסוג זה? ??? ??? ???
פורסם 2002 בספטמבר 2523 שנים זה CRT,תקנה מטלית קטנה בצבע כחול, מיוחדת לניקוי מסכים, מנקה אחלה מניסיון.
פורסם 2002 בספטמבר 2523 שנים asili, אחרי יותר מ-300 הודעות בפורום אפשר היה לצפות שתכיר את אופציית החיפוש בפורום.בעזרת החיפוש היית מוצא בקלות את הדיון הזה שבו נושא ניקוי המסכים נידון בפירוט רב.כדאי שתתרגל להשתמש בחיפוש, שאלות שנשאלו כבר בעבר לא תמיד זוכות להתייחסות.Prog.
פורסם 2002 בספטמבר 2523 שנים צר לי להתערב, אבל אפשרות החיפוש בפורום ממש לא יעילה, ולא מספקת מידע במקרה שהוא כבר קיים בפורום.
פורסם 2002 בספטמבר 2523 שנים צר לי להתערב, אבל אפשרות החיפוש בפורום ממש לא יעילה, ולא מספקת מידע במקרה שהוא כבר קיים בפורום.זה נכון שהחיפוש בפורום לא עובד באופן מושלם (יש כנראה בעיה עם חיפושים שמורכבים מכמה מילים), אבל אפשר בהחלט למצוא בעזרתו דיונים רלוונטיים.חשוב מאוד להגדיל את טווח החיפוש מ-7 ימים ל-300, אחרת הסיכויים למצוא משהו מועיל יורדים משמעותית.לדיון שמצאתי אפשר להגיע ע"י חיפוש בפורום התמיכה.חיפושים של המילים "ניקוי", "ניקיון" ו-"מטלית" הסתיימו בתוצאות שכללו את הדיון המתאים, וכך גם חיפוש כללי בכל הפורומים של המילה "מיקרופייבר" (אבל זה כמובן מועיל רק למי שזוכר את הדיון).בקיצור, למרות המגבלות שלו, החיפוש עובד.Prog.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.