פורסם 2006 במאי 219 שנים יש לי xp pro heb (חוקי, חוקי) אני רוצה לעבוד לא בעברית (כמו enabeld) איך אפשר לעשות את זה?
פורסם 2006 במאי 219 שנים אני יודע שאפשר להפוך מאנגלית לעיברית עם חבילת השפות, MUI, בטח יש אפשרות גם מעיברית לאנגלית. תחפש.
פורסם 2006 במאי 219 שנים תפרמט ותתקין אנגלית... הכל מהתחלה..תמיד טוב, רק תדאג לעשות לכל התוכנות החיוניות גיבוי. 8)
פורסם 2006 במאי 319 שנים מחבר איך אני יכול להתקין אנגלית אם ההתקנה נעשית בעברית ואין (או לפחות אני לא ראיתי) אפשרות לבחור באיזו שפה תעשה ההתקנה
פורסם 2006 במאי 319 שנים תשיג דיסק באנגלית של גרסה כמו שלך (אני שזה OEM) ותתקין עם הרישיון שלך***לא יודע אם זה חוקי מבחינת M$ ***
פורסם 2006 במאי 319 שנים אפשר לשנות את השפשה דרך "אפשרויות אזור ושפה" ושם אפשר לשנות את שפת התצוגה מעברית לאנגליתאם אני לא טועה.
פורסם 2006 במאי 519 שנים אם אתה כבר רוצה לפרמט לא צריך להשיג דיסק אחר באנגלית ,אתה יכול עם הדיסק שלך רק תבחר בהתחלה לאנגלית .וגם אני חושב רק לא זוכר בלי לפרמט ניתן לשנות לאנגלית, אל תמהר עד שתיהי בטוח...
פורסם 2006 במאי 519 שנים הדיסק בעברית יתקין רק בעברית.למרבה הצער זה גם לא חוקי מבחינת מיקרוסופט להתקין מערכת הפעלה באנגלית כאשר הרשיון עברי - לדעתי גם המפתח לא יעבוד.
פורסם 2006 במאי 519 שנים המפתח יעבוד בטוח (בדוק)דבר עם מיקרושיט, יש מצב שישלחו לך דיסק חינם של הגירסה האנגלית, אין לך מה להפסיד.
פורסם 2006 במאי 519 שנים בהחלט שניתן להפוך מעברית לאנגלית מבלי למחוק כלום יש דיסק שנקראwindows XP multilingual user lnterface pack של מיקרוסופט שזו חבילה שאתה יכול להמיר איתה את המערכת מאנגלית לעברית וההפך
פורסם 2006 במאי 519 שנים אז זהו שלאא. הם לא מוכרים את הדיסק הזה (וגם לא נותנים אותו להורדה) לכל אחד. אם הוא רוצה לשמור על החוקיות של הוינדוס שלו הוא לא יוכל להתקין את זה.ב. בדיסקים האלה יש UI של עברית, אבל אין לאנגלית.
פורסם 2006 במאי 519 שנים אז זהו שלאא. הם לא מוכרים את הדיסק הזה (וגם לא נותנים אותו להורדה) לכל אחד. אם הוא רוצה לשמור על החוקיות של הוינדוס שלו הוא לא יוכל להתקין את זה.ב. בדיסקים האלה יש UI של עברית, אבל אין לאנגלית.צודק וחבל לטחון סתםהיה לי מקרה מניסיון אישי בקשר לכך-חברה שעבדתי בה הזמינה מחשב סטנדרטי שהגיע עם ווינדוס להתקנהאחרי ההתקנה(שאני עשיתי) הייתי בטוח שאפשר להחליף את השפה, אחרי ברורים עם הספק ומיקרוסופט-אי אפשר.נקודה.אישית לא הסכמתי לקבל את המחשב או או לעבוד עליו בגלל זה ואחרי למזלי לא עשיתי valid דרך הרשתאת הסכימו להחליף לי אותו בתנאי שאשתמש באותו ה key
פורסם 2006 במאי 519 שנים [TY][ link=topic=179640.msg1546721#msg1546721 date=1146643510]אפשר לשנות את השפשה דרך "אפשרויות אזור ושפה" ושם אפשר לשנות את שפת התצוגה מעברית לאנגליתאם אני לא טועה.את זה ניתן לעשות רק בגרסת PRO שהותקנה באנגלית ועליה הותקנה חבילת הMUI (בהתקנת PRO בעיברית לא תוכל להתקין את הMUIauthor=Holy link=topic=179640.msg1550756#msg1550756 date=1146828430]המפתח יעבוד בטוח (בדוק)דבר עם מיקרושיט, יש מצב שישלחו לך דיסק חינם של הגירסה האנגלית, אין לך מה להפסיד.בתנאי שהוא מתקין את אותה הגרסה HOME /PRO ואז ההתניה OEM/RETAIL בהתאם לרישיון שיש לו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.