עבור לתוכן

האם ניתן להפוך winxp pro מעברית לאנגלית

Featured Replies

פורסם

יש לי xp pro heb (חוקי, חוקי) אני רוצה לעבוד לא בעברית (כמו enabeld) איך אפשר לעשות את זה?

פורסם

אני יודע שאפשר להפוך מאנגלית לעיברית עם חבילת השפות, MUI, בטח יש אפשרות גם מעיברית לאנגלית.

תחפש.

פורסם

אי אפשר

-לפחות לא מצד מיקרוסופט

פורסם

תפרמט ותתקין אנגלית... הכל מהתחלה..תמיד טוב, רק תדאג לעשות לכל התוכנות החיוניות גיבוי. 8)

פורסם
  • מחבר

איך אני יכול להתקין אנגלית אם ההתקנה נעשית בעברית ואין (או לפחות אני לא ראיתי) אפשרות לבחור באיזו שפה תעשה ההתקנה

פורסם

תשיג דיסק באנגלית של גרסה כמו שלך (אני שזה OEM) ותתקין עם הרישיון שלך

***לא יודע אם זה חוקי מבחינת M$ ***

פורסם

אפשר לשנות את השפשה דרך "אפשרויות אזור ושפה" ושם אפשר לשנות את שפת התצוגה מעברית לאנגלית

אם אני לא טועה.

פורסם

אם אתה כבר רוצה לפרמט לא צריך להשיג דיסק אחר באנגלית ,אתה יכול עם הדיסק שלך רק תבחר

בהתחלה לאנגלית .וגם אני חושב רק לא זוכר בלי לפרמט ניתן לשנות לאנגלית, אל תמהר עד שתיהי בטוח... :bash:

פורסם

הדיסק בעברית יתקין רק בעברית.

למרבה הצער זה גם לא חוקי מבחינת מיקרוסופט להתקין מערכת הפעלה באנגלית כאשר הרשיון עברי - לדעתי גם המפתח לא יעבוד.

פורסם

המפתח יעבוד בטוח (בדוק)

דבר עם מיקרושיט, יש מצב שישלחו לך דיסק חינם של הגירסה האנגלית, אין לך מה להפסיד.

פורסם

בהחלט שניתן להפוך מעברית לאנגלית מבלי למחוק כלום יש דיסק שנקרא

windows XP multilingual user lnterface pack

של מיקרוסופט שזו חבילה שאתה יכול להמיר איתה את המערכת מאנגלית לעברית וההפך

פורסם

אז זהו שלא

א. הם לא מוכרים את הדיסק הזה (וגם לא נותנים אותו להורדה) לכל אחד. אם הוא רוצה לשמור על החוקיות של הוינדוס שלו הוא לא יוכל להתקין את זה.

ב. בדיסקים האלה יש UI של עברית, אבל אין לאנגלית.

פורסם

אז זהו שלא

א. הם לא מוכרים את הדיסק הזה (וגם לא נותנים אותו להורדה) לכל אחד. אם הוא רוצה לשמור על החוקיות של הוינדוס שלו הוא לא יוכל להתקין את זה.

ב. בדיסקים האלה יש UI של עברית, אבל אין לאנגלית.

צודק וחבל לטחון סתם

היה לי מקרה מניסיון אישי בקשר לכך-חברה שעבדתי בה הזמינה מחשב סטנדרטי שהגיע עם ווינדוס להתקנה

אחרי ההתקנה(שאני עשיתי) הייתי בטוח שאפשר להחליף את השפה, אחרי ברורים עם הספק ומיקרוסופט-אי אפשר.נקודה.

אישית לא הסכמתי לקבל את המחשב או או לעבוד עליו בגלל זה ואחרי למזלי לא עשיתי valid דרך הרשת

את הסכימו להחליף לי אותו בתנאי שאשתמש באותו ה key

פורסם
[TY][ link=topic=179640.msg1546721#msg1546721 date=1146643510]

אפשר לשנות את השפשה דרך "אפשרויות אזור ושפה" ושם אפשר לשנות את שפת התצוגה מעברית לאנגלית

אם אני לא טועה.

את זה ניתן לעשות רק בגרסת PRO שהותקנה באנגלית ועליה הותקנה חבילת הMUI (בהתקנת PRO בעיברית לא תוכל להתקין את הMUI

author=Holy link=topic=179640.msg1550756#msg1550756 date=1146828430]

המפתח יעבוד בטוח (בדוק)

דבר עם מיקרושיט, יש מצב שישלחו לך דיסק חינם של הגירסה האנגלית, אין לך מה להפסיד.

בתנאי שהוא מתקין את אותה הגרסה HOME /PRO ואז ההתניה OEM/RETAIL בהתאם לרישיון שיש לו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים