עבור לתוכן

IE7 מצוין

Featured Replies

פורסם

אני עובד עם נייד מבוסס יונה :)

קצת סוטה מנושא הת'רד, אבל ה VS2005 בהחלט לא רע. הוא אמנם קצת כבד, כאשר אני מוריד את מהירות המעבד סביבת העבודה זוחלת.

עם ASP .NET לא עבדתי ב 2005, ואני גם לא רוצה. לא אוהב לתכנן אתרים :)

• תגובות 44
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ECLIPSE גם לא פחות ממדהים, והוא גם חינמי ו OPEN SOURCE (אני מדבר כסביבת עבודה, לא ספציפית לשפות שהוא תומך בהם).

פורסם

עבדתי בזמנו עם Eclipse, כאשר כתבתי JSP לאיזה פרוייקט מחורבן באוניברסיטה.

סבלתי מכל רגע, היא הייתה נורא כבדה ולא קרובה לאינטואיטיביות של ה VS לטעמי.

פורסם
  • מחבר

ECLIPSE בכלל לא רע, אבל לJAVA יש סביבה מצוינת בשם IDEA של חברה רוסית בשם JETBRAINS.(אם תכתוב להם מייל שאתה מפתח לא למטרות מסחריות הם ישלחו לך רשיון מלא חינם).

הקטע הנחמד בC# זה שלא הייתי צריך ללמוד אותו יותר מ10 דקות לפני שהתחלתי לתכנת, אותו סינטקס של JAVA.

גם בIDEA וגם בVS (יכול להיות שגם באקליפס לא עבדתי איתו מספיק זמן) כמעט ולא צריך לצאת מסביבת העבודה כדי למצוא איזו פונקציה של איזשהי ספריה. זה ממש עוזר לא לצאת מהZONE.

פורסם

זה מוזר, C# היא השפה האהובה עלי, בעוד שאת JAVA אני לא סובל. לא יכול לתכנת בשפה הזאת.

פורסם

לא יודע איזה ECLIPSE ניסית, אבל 3.1 די מעולה, ו 3.2 ב BETA נראה מבטיח עוד יותר.

כמובן שגם פה יש לך גישה מאלה ל JAVADOC גם בתוך התוכנה ONLINE וגם דרך קיצורים לדפדפן. התוכנה הזו מעולה וכל יום מגלים קיצור מקלדת חדש :)

JAVA שפה די פשוטה, בתכלס הם די דומות (אחרי הכל את C# הם פיתחו רק אחרי שהם לא הצליחו להשתלט על JAVA עם ה MICROSHIT JAVA++ שלהם)

פורסם
  • מחבר

זה מוזר, C# היא השפה האהובה עלי, בעוד שאת JAVA אני לא סובל. לא יכול לתכנת בשפה הזאת.

זה באמת מוזר.

אני מפחד שהאוניברסיטה קצת פינקה אותי עם המנג'ד קוד. מה יהיה כשאני יצטרך לחזור לפוינטרים.

sdfzxc בקשר לECLIPSE, אני מציע לך לנסות את IDEA אם אתה כותב בג'אווה. אני מעדיף את הסביבה הזאת אפילו על VS.

פורסם

כשתצטרך לחזור לפויינטרים? :smile1:

Memory leaks!

General Protection Faults!

כל מני באגים שיקח לך 20 שעות למצוא! :smile1:

פורסם

עזוב, זה לא חינמי, אני צריך את זה גם בכל מחשב, ויש לנו ECLIPSE מותקן גם ככה במרבית המקומות. מה גם שיש לו הרחבות להרבה שפות אחרות (גם PHP וכו'), וגם לדברים אחרים כמו תכנות לפלאפונים וכו'.

פורסם
  • מחבר

כשתצטרך לחזור לפויינטרים? :smile1:

Memory leaks!

General Protection Faults!

כל מני באגים שיקח לך 20 שעות למצוא! :smile1:

:-\, קודם נמצא עבודה אח"כ נדאג לזה.

פורסם

אם כבר למצוא עבודה, עדיף משהו עם C# ו JAVA בשביל השפיות :) לא שחסר בעיות אחרות גם שם (כמו סנכרון וכו').

פורסם
  • מחבר

כן, אבל אני מחפש עבודה שאני לא יהיה מתכנת "זבל" כמו אמדוקס/קומברס שוות' - הם נותנים לך אוטו רק אין לך זמן להשתמש בו...

פורסם

בהצלחה, תגיד לי כשמצאת עבודה כזו... (עם התנאים, בלי הלחץ).

פורסם

אני מלכתחילה ויתרתי על עבודה בקוביה מרובעת מתשע בבוקר עד שמונה בערב.

לא שווה את העוד כמה אלפים שהם משלמים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים