עבור לתוכן

IE7 מצוין

Featured Replies

פורסם

לא

ובקשר לקטע של העתק הפיראטי של XP זה חלק מתוכנית של מיקרוסופט לתפוס את הלא חוקיים

למרות שיכול להיות שבסוף יפרצו את זה כמו כל דבר בעולם הטכנולוגייה

א. לא שאלתי, קבעתי עובדה, אתה מוזמן לחפש בגוגל, יש מיליון מדריכים על איך להפעיל את IE7 לצד IE6 על אותו מחשב.

ב. מה זה יכול להיות שבסוף ? כבר פרצו את זה...

• תגובות 44
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אחרי שימוש של כחודש בפיירפוקס לאחר שנטשתי את Maxthon בגלל החור באקספלורר שלא תוקן, וכיסח לי את המערכת הפעלה

אולי זו סיבה בשביל אנשים מרחוב, אבל מישהו שמבין במחשבים מספיק כדי להינות מהפיצ'רים של מקסתון גם ידע שהמקרה המצטער שלך היה יכול להימנע (ומקרים כמותו ימנעו בעתיד) ע"י אחד משני דברים:

1. התקנת אנטי-וירוס חזק כגון NOD32 או KASPERSKY וקינפוגו כראוי (עדכונים אוטומטיים, זיהוי קפדני לא-ברירת מחדל)

2. הרצת או ביצוע מעקפים לחורים הידועים של האקספלורר עד שיוצאת התרופה. מיקרוסופט צריכים להתבייש לעצמם בנקודה הזאת. על כל חור פרוץ הם צריכים מיד להציע עדכון זמני שכל מה שיעשה זה יבטל את הפיצ'ר הפרוץ עם הסבר מפורט להשלכות (X לא יעבוד לך, מתאים לך?). 99% מהאנשים היו רוצים את אותם פיצ'רים מבוטלים זמנית ולהיות מוגנים עד שהטלאי האמיתי מתבשל כמו שצריך...

בכל אופן, אישית אני מעדיף פעמיים-שלוש בשנה לבצע את 2 מאשר לעבוד עם דפדפן שביום יום לא מציג אתרים אהובים עליי כראוי. גם זה בתור גיבוי כי 1 לדעתי היה מגן עליך. יהיה קשה מאוד לי להאמין ש-1 לא עזר לך במקרה הספציפי... תקן אותי אם אני טועה..

פורסם

סמוך עלי שאני מוגן ב NOD32 שמתעדכן אוטומתית, מקונפג כראוי.

הוא לא הצליח להתמודד עם התולעת.

ביטול הפיצ'ר שסותם את החור היה גורם לרבע מהאתרים לא לעבוד.

פורסם
  • מחבר

בחודש האחרון(אם אני לא טועה) פיריפוקס שיחחרה 3 עידכוני אבטחה. אנחנו ב1.5.0.3 והם עדיין לא תיקנו את דליפת הזיכרון. אז באגים ופרצות יש לא רק ל$M, פשוט יותר כיף לרדת על $M.

פורסם

אין לי טענות לחורי אבטחה שמתגלים פה ושם, אבל לא לתקן חור אבטחה הכי קריטי שאפשר במשך יותר מחודש?

פורסם
  • מחבר

יש משהו בטעונתיך.

רק לידע אישי - הכי קריטי אצל מיקרוסופט זה משהו שמהווה סכנה לרשת האינטרנט, לא משהו שמהווה סכנה למחשבים אישיים.

פורסם

נכון.

שמע, אני גם לא נהנה מהשועל יותר מדי - יש לו באגים מפה ועד להודעה חדשה.

אבל כשמשהו משבית אותי מעבודה לחצי יום וכמעט גורם לי להתקין מחדש מערכת הפעלה, זה :pissed:.

פורסם

בחודש האחרון(אם אני לא טועה) פיריפוקס שיחחרה 3 עידכוני אבטחה. אנחנו ב1.5.0.3 והם עדיין לא תיקנו את דליפת הזיכרון. אז באגים ופרצות יש לא רק ל$M, פשוט יותר כיף לרדת על $M.

דליפת הזכרון בעייתית לתקן בגלל מבנה התוכנה... אם כבר יהיה שיפור זה בטח יהיה ב FF 2.0 שאמור להגיע ברבעון הבא.

פורסם

הדליפת זכרון בהחלט מרגיזה.

במיוחד בנייד כשיש לי רק ג'יגה זכרון.

פורסם

תגיד תודה. אני עם חצי ג'יגה וצריך לגלוש ב-FF, לערוך תמונות בפוטושופ ובאותו זמן לשוחח במסנגר עם משהו מפורום צילום.

מסתדרים..... איכשהו... :-\

פורסם

טוב, אצלי יש עותקים של Visual Studio פתוח, וגם DirectX במצב Debug זולל לא קטן.

פורסם

הדליפת זכרון בהחלט מרגיזה.

תגיד תודה.

יש אנשים ~אהם אהם אני~ שיש להם רק חצי ג'יגה ופחות.

פורסם
  • מחבר

טוב, אצלי יש עותקים של Visual Studio פתוח, וגם DirectX במצב Debug זולל לא קטן.

במיוחד הויז'ואל 2005...

פורסם
  • מחבר

הייתי צריך לקנות מחשב חדש בשביל להריץ את זה באופן סביר, אבל הם הרכיבו כאן חתיכת חבילה.

הASP.NET הוא לא פשוט ממדהים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים