עבור לתוכן

IE7 מצוין

Featured Replies

פורסם

אני חייב להגיד למיקרוסופט קבלו ח"ח.

עד עכשיו עבדתי עם פיירפוקס, ופשוט עיצבן שאתרים לא תמכו בו ( לא אשמת פיירפוקס - אבל בהחלט עדיין מעצבן).

אתמול הורדתי את IE7 בטא 2 ואני חייב להגיד מצוין.

הכל עובד פיקס.

יש טאבים (אפילו עם X לסגירה על הטאב- דבר שבשואש חייב תוסף), יש קורא RSS מובנה אם גישה מעניינת שמניסיון של כמה שעות נראית נוחה (אני עדיין לא עוזב את הGOOGLE READER שלי אבל אני שוקל את זה).

והוא פשוט מ-ה-י-ר.

כולנו ידענו שIE6 יותר מהיר מהשואש עבור דף בודד, ושגלישה עם טאבים יותר מהירה מגלישה ללא טאבים (זה ה יתרון הכי גדול שלהשואש על הIE6), אז עכשיו קיבלנו את המיטב של 2 העולמות.

אני חייב להגיד שאני לא רואה חיסרון רציני כרגע. קראתי באיזשהו מקום שיש גם פלאגינס, יהיה מעניין לנסות.

הבהרה: לפני שיגידו כאן שאני FANBOY של מיקרוסופט. עד עכשיו השתמשתי בשואש ואני כרגע עדיין משאיר אותו על המחשב. IE6 היה רחוק ממושלם ומייקרוסופט היו צריכים להוציא גירסה חדשה הרבה הרבה יותר מהר. הרבה פיצ'רים של הIE7 הגיעו מהשואש (שאת חלקם הוא לקח מאופרה) ואני מודה למפתחים המקוריים מכל ליבי על ההמצאות הקטנות שעושות את הגלישה מהנה יותר.

עדיין חסרה האופצייה המאד נחמדה מהשואש של הוספת מילות מפתח לחיפוש.

• תגובות 44
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לא יודע,אבל יש מלא פירצות בדפדפן שלהם והם לא מתקנים אותם לעומת MOZILLA שכן.

גם יש TAB שמראה דפים בלשונית חדשה ב(IE).

פורסם
  • מחבר

נכון שכחתי להוסיף.

ואני חייב להגיד גם ח"ח לאופרה 9. צעד אחד לפני כולם (אבל הרבה מאד אתרים לא מותאמים לה), גולל לקוח ביטורנט ומערכת וידג'טס.

ככה הדפדפנים האחרים יראו עוד 3-4 שנים.

פורסם

כל עוד IE מובנה במע"ה הוא מהווה חור אבטחה.

אני לא הבנתי מה אמרת על הX בIE ובשועלאש... בש"א מספיק קליק עם כפתור אמצעי על הטאב בשביל לסגור, לא צריך כפתור אפילו.

אופרה בכל גרסאותיה האחרונות פשוט מעולה.

פורסם

ההתקנה של IE7 תוקעת לי את המחשב.. :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

לי עבר חלק, תבדוק שעשית את כל מה שהם אמרו באתר.

פורסם

אפשר להתקין את IE7 על XP לא חוקי?

דרך אגב, אופרה לא תומכת בפורמים של תפוז, מציגה אותם בצורה מאוד מוזרה והזאת הסיבה שאני לא משתמש בה (למרות שחוץ מזה היא מצויינת).

פורסם

לא, אי אפשר להתקין אותו על XP בעל רישיון פיראטי.

ואני מזהיר מראש: שלא יהיו פה אפילו רמיזות ל-איך לפרוץ את זה, או כל דבר אחר בסגנון.

פורסם

אחרי שימוש של כחודש בפיירפוקס לאחר שנטשתי את Maxthon בגלל החור באקספלורר שלא תוקן, וכיסח לי את המערכת הפעלה:

פיירפוקס נחמד, אבל עדיין יש בו המון קווירקים. אפילו באתר הזה לעיתים הוא אינו מרנדר את הדפים נכון.

הוא גם זולל לא מעט זכרון.

סיכוי טוב שאנסה את IE7.

פורסם

איזה חור אבטחה?! אני השתמשתי במקסטון במשך תקופה מאוד ארוכה ועד לאחרונה (עכשיו מהלך בין ה-FF ל-IE ל-MAXTHON).

פורסם

היה חור אבטחה שלא תוקן במשך יותר מחודש.

איזה אתר מחורבן ניצל את החור ולקח לי חצי יום לסלק את כל השרצים מהמחשב שלי.

פורסם

יש למישהו מושג איך מבטלים את הANTIALIASING בתוך החלון ?

עריכה: מגניב - אפשר לייבא את כול הקישורים מFF.

פורסם

אפשר להתקין IE7 לצד IE6 בלי שהוא ידרוס אותו ד"א.

פורסם

אפשר להתקין IE7 לצד IE6 בלי שהוא ידרוס אותו ד"א.

לא

ובקשר לקטע של העתק הפיראטי של XP זה חלק מתוכנית של מיקרוסופט לתפוס את הלא חוקיים

למרות שיכול להיות שבסוף יפרצו את זה כמו כל דבר בעולם הטכנולוגייה

פורסם

יכול להיות? :screwy:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים