עבור לתוכן

Yonah נגד FX-60 בביצועי 3D

Featured Replies

פורסם

אני לא ישקר

תאמת בהתחלה אני כן התלהבתי עוד לפני שידעתי במה מדובר (כשאמרו שהולך לצאת M2)

התלהבתי כי רציתי וקויתי שהסוקט הזה יהיה תותח כדי שAMD ינגסו עוד חתיכה מאינטל וישברו את המונופול

אבל אז הבנתי שזה לא הולך להיות משהו מהפכני.... (כמו הקונרו)

אני ממש לא מבין אותך? AM2 היא פלטפורמה חדשה לא יותר מיזה!

סך-הכל AMD עוברת לתמוך ב-DDR2, חכה בסבלנות...

ומי אמר שקונרו מהפכני! fsb צוואר בקבוק, מטמון משותף=צוואר בקבוק לעתיד,

חכה למבחנים מקצועיים של הקונרו, ולא לחאפרים שמקבלים מימון מאינטל.

דבר נוסף, אני בטוח שיש כמה חברות כמו דל למשל שיודעות שיש ל-AMD משהו יותר משכנע מאשר הקונרו,

לא סתם דל חתמה איתם על עיסקה, במיוחד לאור הידיעה של "הקונרו המהפכני".

http://www.theinquirer.net/?article=31442

• תגובות 78
  • צפיות 6.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

סך-הכל AMD עוברת לתמוך ב-DDR2, חכה בסבלנות...

לזה בדיוק אני מתכוון!! זה בדיוק מה שאני אומר

בגלל זה ה AM2 לא אמור "לקרוע לאף אחד את הצורה"

והתכוונתי שזהקונרו מהפכני מבחינת הארכיטקטורה לא מבחינת הביצועים

אתה ממש נעלב שקצת משבחים את אינטל אה??

אל תקח את קשה ללב אחי....

אינטל היתה ותהיה פה עוד הרבה זמן

וגם AMD לא תמות כל כך בקלות!!

אל חשושנא ידידי החביב

פורסם

והתכוונתי שזהקונרו מהפכני מבחינת הארכיטקטורה לא מבחינת הביצועים

אתה ממש נעלב שקצת משבחים את אינטל אה??

אל תקח את קשה ללב אחי....

אינטל היתה ותהיה פה עוד הרבה זמן

וגם AMD לא תמות כל כך בקלות!!

אל חשושנא ידידי החביב

א. תגיד לי מה מהפכני בדיוק בקונרו, 65 ננומטר, ומה עוד...

שום דבר לא השתנה, מטמון גדול שבתוכנות מקצועיות לא יתרום לכלום, FSB שאינטל לא מצליחים להתפטר ממנו,

EM64T רק מראה שגם הקונרו לא מעבד 64 ביט מהיסוד.

ב. למה לי לעלב? אני עובד שם! אני רק מציין עובדה שאינטל חברה שבונה את עצמה על שיווק הגרסיבי והמון הייפ,

לצערי יותר מלהשקיע בטכנולוגיה אמיתית! כאשר AMD, לעומתה משקיע יותר בפיתוחים חכמים מאשר בהייפ.

פורסם

urib אתה כזה fanboy ! פשוט לא להאמין מאיפה אנשים כאלו צצים! :pissed:

פורסם

אורי,

תקרא את זה ותבין שמה שאתה אומר זה כרגיל לא לעניין :

http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2748

זה לא האתר שבמקרה החליט שהקונרו טוב יותר לפי המבחנים של אינטל?

במיוחד שלא נתנו להם לבדוק את החומרה, אפילו לא cpu-z :kopfpatsch:

פורסם

urib, אתה פשוט מגדיר מחדש את המושג דמגוגיה.

anand ועוד 200 אחרים בדקו את הקונרו עם מערכת הפעלה משלהם.

פורסם

נמסיס,

אני מזכיר לך שמקלדת זה דבר יקר :)

פורסם

אז יש עוד אנשים שחושבים כמוך, ביג דיל.

כמה פעמים כבר הבאת את הבלוג הזה?

די, אתה פאנבוי שלא מוכן לקבל שום דבר אחר וכבר נמאס.

אה, סליחה, עברת את הגיל. אתה לא פאנבוי, אתה סתם עיוור.

פורסם

אני מצטט מהבלוג ש- urib הביא. כתבת המשך:

I must give credit to Intel, they allowed Anand to re-configure the AMD machine by updating the bios as per my recommendation, although he didnt do any specific tweaks Anand assures us that the system was bone stock and pretty clean. Anand also corrected his mistakes on the FEAR benchmark and ultimately concluded that Intel has a 20% lead over AMDs current offerings.

Your claim that Intel did not allow annad to configure the test system properly is simply false.

still stand by what I said I do believe we could improve the performance of the AMD platform just by making the right hardware choices and installing software on the machine from scratch, after all this is what we do for a living. That does not mean an AMD Athlon 64 FX-60 would be faster than the Conroe, thats just ludicrous to assume. It just means that we could close the gap slightly. Its simply not possible for AMDs current generation to be faster than the processor Intel plans to launch 6 months from now.

Your own source also agrees that the numbers posted by anand are representative of the truth, and the notion that A64 will be faster, evenly matched, or even just slight slower is ludicrous by his own word.

Not to mention that there are clock speed differences between the processors which would make the actual clock per clock performance comparison even worse for the AMD CPU.

At the moment I find it impossible to get any Core Duo parts, so I don't know what to expect down the road - let's hope they get the process right.

Many people, including myself have got indeed core duos, and the numbers have been verified by any people around the world individually.

אתה מערבב שקרים וחצאי אמיתות כדי ליצור מצג שווא.

בחיי שאני לא מבין מה יוצא לך מזה, משעמם לך?

פורסם

אני מצטט מהבלוג ש- urib הביא. כתבת המשך:

אתה מערבב שקרים וחצאי אמיתות כדי ליצור מצג שווא.

בחיי שאני לא מבין מה יוצא לך מזה, משעמם לך?

אם כבר אתה מצטט משם, ומוציא אותי שקרן, אז למה לא תצטט גם את זה...

[attachment deleted by admin]

פורסם

איך אתה רוצה שאני אצטט משהו שכלל אינו מופיע במאמר שלו?

אני לא מוציא אותך שקרן, את זה אתה עושה בעצמך.

אתה מפנה למאמר הזה. טוען כי אינטל לא איפשרו לאננד לנגוע במערכת ההדגמה, כאשר הבנאדם כבר כתב לפני חודשיים את הקטעים שאני ציטטתי, ואתה ברוב נוחיות שכחת לצרף. אתה מפנה למה שנוח לך, ומתעלם מכל השאר.

פורסם

אבל זה בלוג אחר לחלוטין של בנאדם אחר לחלוטין. למה אתה מערבב שמחה בשמחה?

בעוד ש Rahul Sood (כותב הבלוג הראשון שאותו ציטטת) הוא מנכ"ל חברת VoodoPC - כלומר איש עם מעט קבלות מאחוריו, ה Sharikou הזה שהפנית לאתר שלו עכשיו הוא אדם אנונימי לחלוטין.

הוא טוען שהוא כתב IT פרילנסר, ושכתבות שלו התפרסמו במספר מגזיני IT - חיפשתי ולא מצאתי כלום. בחיי שניסיתי. כל מה שמצאתי הוא מספר תגובות שלו בטוקבקים למיניהם.

עכשיו, בנוסף לעובדה שבכלל לא ידוע מי זה הבנאדם הזה, במהלך תהייתי על קנקנו של הבאנדם, דווקא מצאתי את הפנינה הבאה:

INTEL is as good as Hitler

http://news.zdnet.com/5208-9584-0.html?forumID=1&threadID=14190&messageID=285160&start=-1

תגובה שלו לכתבה ב zdnet. עכשיו, אני לא יכול לאמת כי זה לא זוייף, אבל מצד שני אני גם לא מוצא בשום מקום טענה כי הוא לא כתב את זה. נצרף לכך את העובדה שבבלוג שלו עצמו יש פנינות חוכמה רבות בסגנון הזה, קשה לי להאמין שמגזין רציני יתן לו לכתוב אפילו את מודעות האבל.

למה שאני אקח אותו ברצינות כאשר האיש מראה בבירור BIAS מחריד?

דבר שני, מול המספרים האלה שגם באו מאדם פרטי, ומקורם בתגובה לאחת הכתבות של Aceshardware, כלומר אין להם קשר ל Aceshardware, יש עשרות בנצ'מרקים בלתי תלויים של אנשים אחרים, שחלקם פורסם אף בפורום.

חלק מהמבחנים בדקו קונרו ישירות, חלק מרום, וחלק יונה. כולם ארכיטקטורות דומות מאוד.

מדוע אני צריך להתבסס על בנצ'מרק אחד, שמקורו לא מכובד יותר מאשר מקור של עשרות בנצ'מרקים אחרים שמראים יתרון קונסיסטנטי לארכיטקטורת ה Core?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים