פורסם 2006 במאי 219 שנים היי. אני רוצה להוריד דרייברים ללוח האם שלי. אז נכנסתי לאתר היצרן, חיפשתי את הדגם ואכן מצאתי את הדרייבר אך הופיעו שתי גירסאות: 1. GA-K8NF-9 (Rev 1.x) .2 GA-K8NF-9 (Rev 2.x) מה משמעות Rev? תודה
פורסם 2006 במאי 219 שנים מחבר בכלל, מישהו יודע מה ההבדל בין שתי הגירסאות rev 2.x וrev 1.x?ואיך אני יכול לדעת איזו גירסא יש לי?
פורסם 2006 במאי 219 שנים מחבר יש לי Everest home ולא כתוב שום דבר על rev או בכלל, על הדגם.את הדגם מצאתי על הקופסא וגם כשפתחתי את המארז, על הלוח עצמו היה כתוב רק הדגם.
פורסם 2006 במאי 219 שנים הREV מתייחס לPCB.הדרייברים שלך הם לצ'יפסט.תוריד את הדרייבריםש אתה צריך שזה אתה תמצא באתר של GB.
פורסם 2006 במאי 219 שנים ה-Rev בד"כ מופיע על הלוח עצמו על מדבקה, או במקרים יותר נדירים בהטבעה על ה-PCB
פורסם 2006 במאי 419 שנים מחבר על הדיסק כתוב לי ver 1.0 (כלומר 1.0 version) זה מקביל ל Rev 1.0?ועוד שאלה שדי קשורה לנושא. הלוח שלי הוא מסדרת nVidia nforce4 מתוצרת gigabyte. האם יש הבדל בין הדרייברים המופיעים באתר של nvidia לאלו באתר של gigabyte?
פורסם 2006 במאי 419 שנים אין הבדל, וטעיתי לגבי הדיסק, חשבתי שכתוב שם rev.אין הבדלים בין הדריברים, שניהם ל-nforce 4. (גם בין ה-rev 1.0 ל-rev 2.0)
פורסם 2006 במאי 419 שנים עדיף שתוריד מהאתר של NVIDIAבד"כ הגירסה שלהם חדשה יותר מהגירסה של יצרניות הלוחות
פורסם 2006 במאי 419 שנים מחבר אוקיי, תודה הורדתי מ nVidia ושם פשוט הורדתי את הדרייבר לnforce4. לא היה שום אזכור ל rev שוב תודה.
פורסם 2006 במאי 519 שנים לג'יגה בייט יש באתר אפשרות לעידכון אוטומטי של המחשב.אתה מתקין רכיב ACTIVX שבודק איזה רכיבים יש לך (כמו למשל דגם של לוח אם) ואז הוא אומר לך מה אתה צריך לעדכן ומה כבר מעודכן....ומשם הדרך קלה, פשוט לסמן V על כל עידכון שאתה רוצה. בדרך הזאת אתה יכול לעדכן את כל הדרייברים שאתה זקוק ללוח אם בבת אחת בלי לדאוג אם יש לך את הגירסא הנכונה או לא.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.