עבור לתוכן

צריך יעוץ בקשר לקירור המחשב

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להוסיף מאווררים למחשב כי יש נטייה להתחמם מהר, ורציתי לברר כמה דברים:

1. איזה מאווררים כדי להוסיף?

2. איזה סוג מאווררים?

3. איפה להציב אותם?

4. שמעתי שיש מאוורר לדיסק הקשיח ורציתי לדעת אם כדי להשקיע בהם...

אגב יש לי את המעבד הזה: Intel® Pentium® 4 CPU 1.80GHz - Socket 478

ורציתי לדעת אם כדי להחליף את המאוורר שבא איתו כשקניתי אותו...

תודה מראש!

פורסם

אז ככה, אם למחשב שלך יש נטיה להתחמם ואני משער שאתה לא עושה oc כרגע אז כניראה המחשב ממוקם במקום לא טוב, ש-לא משנה כמה מאווררים תשים עדיין לא תהיה תחלופה טובה של אוויר, תנסה לשים את המחשב במקום שיש בו זרימה טובה של אוויר, בנוגע למאווררים, יש מאווררים טובים , פשוטים של 12 ס"מ שאתה יכול לשים על המארז (מבפנים) ללא צורך להחליף את המאוררים הקיימים שלך במחשב, תסתכל במארז שלך מאחורה מתחת למקום של הספק תריך להיות לך אזור מחורר, שם תמקם מאוורר גדול שינוק אוויר החוצה ובכך יעשה זרימת אוויר טובה שיקרר את החלקים הפנימיים

בהצלחה

תעדכן מה היה

פורסם
  • מחבר

כמה שאלות:

* מזה OC?

* אם אני מעביר את המחשב למקום יותר טוב שווה להוסיף עוד מאווררים? הרי הקירור ישמור על הרכיבים, והמחשב ירוץ יותר חלק, לא?

* ומה בקשר למאווררים למעבד ולדיסק קשיח?

פורסם

אז ככה oc = overclock שזה מיצוי היכלות של המעבד, ז"א , אנשים פשוט גורמים למעבד לפעול מהר יותר ובכך הוא מתחמם מהר....

בקשר לזה שאמרת שאם הוא יהיה קריר יותר הוא יפעל טוב יותר אז זה נכון, אבל אם תשים אותו במקום גלוי, כמו על מדף חזק או איזה שולחן קטן לצד המסך (לא צמוד לפינה של קיר) אזי זה מקום של הרבה אוויר, כך חסכת הרבה כסף להוצאה של קירור סתם.

אם אתה רוצה לשים קירור על המעבד שלך יש הרבה , השוק היום של חומרת המחשבים מכל הסוגים נהיה רווי כ"כ שאי-אפשר לדעת מה טוב ומה יותר טוב.....

יש מספר אתרים ישראליים שיכולים לתת לך מענה של קירור, אבל מכיוון שאי-אפשר לעשות פירסומות וכו' אז קח את המספר אייסיקיו שלי ונדבר כבר....

קירור לכונן הקשיח הוא מסורבל יותר ולא כדאי כ"כ שתתעסק איתו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים