פורסם 2006 במאי 119 שנים שש שעות שבהם הפורום היו במצב תחזוקה, ועדיין הסטיקי שהוא מרכז הבעיה של הLCD עוד לא הועבר/ פורק לכאן
פורסם 2006 במאי 119 שנים Holy, מה כל כך כואב לך שפתחו תת פורום?תן לזה כמה ימים לרוץ... זה לא עולה כסף
פורסם 2006 במאי 119 שנים מחבר כואב לי כי כבר מזמן אני מגיב רק לדיונים על מסכי LCD שיש בהם עניין מעבר למשהו שענו עליו כבר 1000 פעםוככה שיש כמויות של דיונים ממש לא יהיה לי כוח לעבור עליהם ולחפש את אלה שבאמת צריכים עזרה ולא שואלים שוב איזה מסך לקנות ב-1500 שקל. (או לחליפין ששואלים מה ההבדל בין B ל-BF)אולי עדיף היה לעשות תת פורום של LCD noob (משהו דומה למה שיש ב-cdfreaks) ולהטיס לשם את כל שאלות ה-"איזה מסך הכי כדאי ב-X שקלים" ו-"מה ההבדל בין X ל-Y ומה עדיף"ככה ההודעות האיכותיות היו נגישות ולא היו נעלמות בהון
פורסם 2006 במאי 119 שנים כואב לי כי כבר מזמן אני מגיב רק לדיונים על מסכי LCD שיש בהם עניין מעבר למשהו שענו עליו כבר 1000 פעםוככה שיש כמויות של דיונים ממש לא יהיה לי כוח לעבור עליהם ולחפש את אלה שבאמת צריכים עזרה ולא שואלים שוב איזה מסך לקנות ב-1500 שקל. (או לחליפין ששואלים מה ההבדל בין B ל-BF)אולי עדיף היה לעשות תת פורום של LCD noob (משהו דומה למה שיש ב-cdfreaks) ולהטיס לשם את כל שאלות ה-"איזה מסך הכי כדאי ב-X שקלים" ו-"מה ההבדל בין X ל-Y ומה עדיף"ככה ההודעות האיכותיות היו נגישות ולא היו נעלמות בהוןסיפטום של ותיק-בהחלט מובןאבל תמיד יעלו אותם השאלות בין כל השאר, תמיד חדשים ירצו תשובה קונקרטית לבעיה שלהם ותמיד יהו עצלנים שלא יעשו חיפוש לא יבדקו במדריכים וידלגו על גוגלאו במילים אחרות-פורום
פורסם 2006 במאי 319 שנים לא עדיף אם כבר פשוט להפוך את זה לפורום מסכים וזהו?ובנוסף לפורום מסכים, אפשר גם לצרף אליו טלוויזיות דקות (lcd, plasma).הודעה ראשונה מאז הבאן. 8)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.