פורסם 2006 במאי 119 שנים שלום שלוםיש לי CREATIVE INSPIRE 5700 (5.1).אני יושב 24 שעות ביממה בחדר שלי שהוא 3*3 והעמדת מחשב שלי נמצאת בפינת החדר ואני יושב פנים לפינה..איך לעזאזל למקם את הרמקולים שיהיה סימטרי פחות או יותר ? בהתחשב באינטרפרטציה וכל המושגים האילה.. אנא המליצו ותלמדו אותי קצת :-*ניגד שזה החדר:------------זה אני - *| | |------------תודה מראש!~
פורסם 2006 במאי 119 שנים אין להם פיר אחורי אז שים את האחורים בפינות האחוריות סנטר מןלך וקדמים מולך בצדדים את הסאב אתה כבר תחליט אני מעדיף מיתחת לשולחן איפה שלא רואים כל כך אז בהצלחה
פורסם 2006 במאי 119 שנים תתחיל מהסטריאו-זו פרונטליםתנסה ליצור משולש בין הראש שלך ל2 הקדמיים(גם בגובהה הרמקולים)סנטר-למעלה באמצע מול הראש שלךסאב למטה למטה אותו מרגישים יותר מאשר שומעיםהאחוריים בדיוק כמו הקדמיים אבל...מאחורהלפחות 2 מטר בין הזוגותבהצלחה
פורסם 2006 במאי 119 שנים מחבר תודה, הבעיה היא עם האחוריים..אני לא יכול ליצור משולש סימטרי עם האחוריים מכוון שכך אני אצטרך לתלות את האחוריים באמצע התקרה..אם אני תולה את האחוריים בפינות האחוריות של החדר תיווצר אי סימטריה.. כלומר רמקול אחד יהיה במרחק של קיר ורמקול אחר יהיה במרחק של אלכסון ממני.. :-X זה בסדר?
פורסם 2006 במאי 119 שנים אין בסדר או לאה"חוקים" די יבשים ומתייחסים לאופטימליתעשה מה שאתה יכול מבחינה החדר והרצון שלך עד כמה שאתה יכול לפי הנ"ל(אתה ממש אוהב את נענע?)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.