פורסם 2006 במאי 219 שנים אני מתכוון לזה שאני יכול להגדיר אותו לאיך שנוח לי, אם תסתכל לעומק בתכונה אתה תמצא הרבה אפשרויות שיתאימו לשימוש לך.בנוסף לך יש לNOD32 את התוכניות האישיות שלו לכל שימוש שונה במחשב כמו, AMON - לסריקת קבצי מערכת.DMON - לסריקת קבצי MS OFFICEEMON - לסריקת אימיילים IMON - לסריקה של האינטרנט פשוט AV מתאים לכל שימוש
פורסם 2006 במאי 219 שנים אני מתכוון לזה שאני יכול להגדיר אותו לאיך שנוח לי, אם תסתכל לעומק בתכונה אתה תמצא הרבה אפשרויות שיתאימו לשימוש לך.בנוסף לך יש לNOD32 את התוכניות האישיות שלו לכל שימוש שונה במחשב כמו, AMON - לסריקת קבצי מערכת.DMON - לסריקת קבצי MS OFFICEEMON - לסריקת אימיילים IMON - לסריקה של האינטרנט פשוט AV מתאים לכל שימוש אתה יכול לתת סתם דוגמה לאיזה פיצ'ר נחמד?
פורסם 2006 במאי 319 שנים נוד32 יותר טוב מ-KAV.לחבר שלי מותקן KAV, וסיפר לי שיש לו כמה בעיות. בדקתי את HIJACKTHIS LOG שלו, וראיתי 2 תהליכים לא מזוהים. ביקשתי שיבדוק אותם עם KAV, אך KAV אמר שהכל טוב. אמרתי לו שישלח לי, הוא שלח, ונוד קפץ מיד ומחק אותם.לנוד יכולות זיהוי טובות יותר.לאחר המקרה הוא התקין נוד גם הוא, ואני ממליץ לכולם לעבור אליו.נוד שולט!!
פורסם 2006 במאי 319 שנים בא לי באמת לתקוע נוד, אבל הבעיה היא שיותר קשה "לעבור" ל NOD הכי חדש, מאשר ל KASPARSKY הכי חדש..
פורסם 2006 במאי 419 שנים נסיתי לעבור לנוד32 אבל לא ממש הצלחתי להבין מה הולך שםהרבה שמות וקיצורים מסובכיםקספר הכי קל לשימושהאנטי וירוס הכי טוב שהשתמשתי עד עכשיו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.