פורסם 2006 במאי 119 שנים א. יש גרסאות לא חינמיות של התוכנות האלו.ב. באמת מעניין מי משתמש יותר במה ב AVG או AVAST... תהיה רציני.
פורסם 2006 במאי 119 שנים תוריד את נורטון מהרשימה (תוריד כ"לימחוק")KASPERSKY מצויינת וגרסה 6 תהיה אפילו יותר טובה
פורסם 2006 במאי 119 שנים Kaspersky - האנטיוירוס הכי נוח, הכי קל, לא תופס משאבי מחשב כמעט בכלל, ומגן מכל דבר אפשרי...אה, והוא גם מתעדכן משהו כמו כל שעה...יש גם מספר ספקיות אינטרנט שעובדות איתו ומציעות אותו ללקוחותיהם בתשלום... כנראה שיש סיבה למה...
פורסם 2006 במאי 119 שנים תעשה לי טובה .. זה לא מדד לכלום, כבודה של kaspersky במקומו מונח אבל המדד שלך הוא ממש לא רציני ... הספקית הגדולה בארץ דוחפת את נורטון לכל מי שהיא יכולה זה אומר שנורטון טובה? רחוק מכך
פורסם 2006 במאי 119 שנים NOD 32.אבל באמת , איפה מקאפי ? אנטיוירוס טוב וחשוב. סקר לא מלא הוא לא ממש סקר מקצועי , קיימות לא מעט חברות אנטיוירוס.
פורסם 2006 במאי 219 שנים כמו שאמרו חסרים פה הרבה שמות בכל מקרה עוד לא נתקלתי בAV יותר טוב מNOD32 לא להאמין עד כמה שהוא נוח ונותן למשתמש הרבה יותר מעבר וניסתי א תקספרסקי כמה פעמיים והוא פשוט לא נוח, והוא לא "גמיש" כמו NOD32 והוא משתמש ביותר משאבים אני מרגיש שעם NOD32 אני יכול ל"עצב" אותו לאיך שבא לי ולא נתקלתי בשום בעיה איתו !
פורסם 2006 במאי 219 שנים כמו שאמרו חסרים פה הרבה שמות בכל מקרה עוד לא נתקלתי בAV יותר טוב מNOD32 לא להאמין עד כמה שהוא נוח ונותן למשתמש הרבה יותר מעבר וניסתי א תקספרסקי כמה פעמיים והוא פשוט לא נוח, והוא לא "גמיש" כמו NOD32 והוא משתמש ביותר משאבים אני מרגיש שעם NOD32 אני יכול ל"עצב" אותו לאיך שבא לי ולא נתקלתי בשום בעיה איתו ! מחזק.
פורסם 2006 במאי 219 שנים כמו שאמרו חסרים פה הרבה שמות בכל מקרה עוד לא נתקלתי בAV יותר טוב מNOD32 לא להאמין עד כמה שהוא נוח ונותן למשתמש הרבה יותר מעבר וניסתי א תקספרסקי כמה פעמיים והוא פשוט לא נוח, והוא לא "גמיש" כמו NOD32 והוא משתמש ביותר משאבים אני מרגיש שעם NOD32 אני יכול ל"עצב" אותו לאיך שבא לי ולא נתקלתי בשום בעיה איתו ! כשאתה אומר לעצב אתה מתכוון למה? פשוט עד עכשיו היה לי קספרסקי והשתעממתי והחלטתי לעבור לנוד32 (הוצאה כספית לא קטנה ) לא מבין מה כולם מתלהבים ממנו. כלומר אין שום דבר רע, אבל כולם אומרים שהוא מצוין, אז למה מתכוונים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.