עבור לתוכן

שאלות לגבי OC ,מעבד, זכרונות

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

יש לי כמה שאלות לקראת הקניה:

1. בהמשך לשאלות הקודמות שלי ( http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=178915.0 ), החלטתי ללכת על ה-D805. קראתי גם על ההמלצות לבצע על המעבד הזה OC , והשאלה היא - מה לגבי האחריות על הרכיבים במידה וביצעתי OC? מעבד, לוח אם, זכרונות... האם תיווצר בעיה כתוצאה מזה?

2. במידה ואבצע OC על ה-805D , ואקנה לוח אם בסדר גודל של עד 700 ש"ח, אילו זכרונות כדאי לקנות? מהירות, דגם... כמובן במחיר סביר (1G).

3. האם כיום כדאי לקנות סטיק אחד של 1G, או 2*512? אני חושב קצת קדימה , מצד אחד אולי אצטרך להרחיב זכרון יותר מהר ממה שחשבתי, מצד שני האם אפגע בביצועים אם לא אהיה עם 2*512?

4. שאלה לגבי ירידות מחירים - האם נכון שעוד כחודש צפויות ירידות מחירים נוספות (כניסה של קונרו..). האם מדובר במשהו ששווה לחכות בשבילו, אולי בטווח הקצר ירד המחיר למשל של ה-930 לרמה כזו שישתלם כבר לקנות אותו? אם מדובר על משהו של מעל חודשיים לא נראה לי שאחכה...

תודה

פורסם

1. כעיקרון אחרי OC האחריות מתבטלת. מכיוון ואין שום דרך ממשית לחנות לגלות שאתה עשית את זה הכל בכוונה אז אתה יכול לטעות שוואלה את הלא אשם ואתה לא יודע מה קרה.

2. זיכרונות כמו ה-PQI מנעה מחשבים, הם באים במהירות של 667MHZ ועם תיזמונים חביבים של 4-4-4-17.

3. כעיקורן זיכרונות למערכרות אינטל עדיף שיבואו בזוגות. אם אתה מתכוון הרחיב ב3 חודשים הקרובים אז קח לך 1GB. אם לא אז תקח 2X512MB.

ובעתדי תוסיף עוד 2X512MB

4. שום ירידת מחירים לא צפויה. אף אחד לא יודע בינתיים מה יקרה אחרי צאת קונרו. ככה שלחכות לו אם אתה ממש חייב את המחשב יהיה טיפשי. אבל אם אתה יכול לחכות אז יהיה עדף מעבד קונרו, מהסיבה שהוא ייהיה טוב יותר.

פורסם
  • מחבר

אבל קונרו שייצא יהיה במחיר משמעותית יקר יותר, לא? מה סדר גודל המחיר להערכתך?

פורסם

החל מ200$ עד 1000$....

פורסם
  • מחבר

ומעבד מהסידרה הזו מדרגה של 200$ יהיה טוב ועדיף יותר מאשר מעבד מסדרת 8XX?

פורסם

בהרבה.

פורסם

מבחינת OC ואחריות כל עוד אתה לא פולט שעשית OC יש לך אחריות, ואם החברה לא מנסה להתנער (וכמעט כולם מנסים להתנער) מהאחריות אז גם אחרי OC יש לך אחריות.

ירידת מחירים נוספת תהיה כנראה עם היציאה של הקונרו בחודש יולי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים