פורסם 2006 במאי 119 שנים בתקציב של כ-3500 ש"ח.המחשב אמור לשמש כעיקרון ליישומים אינטרנטיים בסייסים (קצת גלישה בפיירפוקס ו-IE,תוכנות מסרים כגון אייסיקיו ומסנג'ר ועיון במיילים)תוכנות הורדה פתוחות נון סטופ ברקע (בעיקר סבבהDC התובענית אך המעולה אך כנראה שגם הפרד ישמש אותי פה ושם)צפייה מרובה (חצי שעה-שעה ביום) בסרטים/תוכניות באמצעות BsPlayerוהדבר החשוב מכולם - משחקים!מספר הערות :*המחיר הוא למחשב בלי מסך (שמעתי המון המלצות על ה-L721 של Nu Tech ואני מאמין שאני אקנה אותו אלא אם כן אקבל כאן המלצה למסך עם מחיר דומה שיפיק יותר)*אני לא צריך רמקולים (המחשב יחובר למערכת סטריאו)*המראה החיצוני של המחשב ממש אבל ממש לא משנה לי ולפיכך אני לא מעוניין להשקיע יותר מדי במארז*גם עכבר ומקלדת ייקנו בנפרד*אני מאיזור הצפון (קרית-אתא) ומתכנן לקנות ב-KSP אצלם קניתי את המחשב האחרון שלי ומספר רכיבים לפניו ואחריו (צורב DVD וכל מיני כאלה).אני מאוד מבסוט מהם וקשה לי להאמין שיש חנות זולה יותר שעוד לא גיליתי אבל אני אשמח אם מישהו יעיר את עיני לחנות טובה כמוהם.
פורסם 2006 במאי 119 שנים ברוך הבא לפורום ערוך בבקשה את כותרת ההודעה כך שתכיל את התקציב קרא בבקשה את חוקי הפורום: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=59714.0 .
פורסם 2006 במאי 119 שנים מעבדי אינטל Price Units Total P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE 850 1 850 לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE Price Units Total 8I945PL-G s775, DDR2, SATA2, PCI-E 550 1 550 זכרונות DDR II 533 Price Units Total 512MB Twinmos 280 2 560 כרטיסי מסך Sapphire (ATI) Price Units Total Radeon X1600 PRO 512MB, TV, DVI, PCI-E 890 1 890 דיסקים קשיחים Hitachi Price Units Total Deskstar 80GB Sata II 325 1 325 מארזים Price Units Total HEC Compucase CI-69U6 400W 460 1 460 Total price 3635 ₪for payments 12 X 331 ₪ואל תשכח לקנות מנועה AC 7 ולעשות OC חובה אחי זה מעבד דורש אחחחחחחח
פורסם 2006 במאי 119 שנים מחבר כמנהל פורום בעברי וגם בהווה אני שמח לגלות שגם כאן יש מנהלים רציניים ואחראיים - וכמובן שהכותרת תשונה בנוגע למפרט שעליו הומלץ לי יש לי מספר שאלות : א.מעבדי AMD לא נחשבים טובים יותר ביחסי יחס עלות בכלל ולגיימרים בפרט? ב.עוד הערה למפרט - מינימום 120 ג'יגה (אני כרגע עם צמד הארדיסקים שמגיעים ביחד ל-70 ג'יגה וזה פשוט לא מספיק לי) ג.חצי ג'יגה זיכרון פנימי? זה עדיין מספיק בימינו? (שלא יישמע כאילו אני שואל מזלזול - אני שואל מבורות ) אני אגיד לכם מה העניין...המפרט שקיבלתי קרוב מאוד למחשב שיש לי היום ככה שרציתי לדעת האם יהיה לי יותר זול לשדרג קצת את המחשב הנוכחי ואת החלקים שיצאו מכלל שימוש להעביר למחשב חדש וזול במיוחד שבשבילו אקנה לוח אם ומעבד חדשים וזולים במיוחד? כלומר, אני רוצה מחשב גיימרים ומחשב משרדי. השאלה היא אם לא עדיף לשדרג את המחשב הנוכחי ואת המחשב השני להרכיב מחלקים חדשים וזולים וחלקים מהמחשב הזה שיצאו מכלל שימוש. חשוב לציין שזה גם לא בעייתי מבחינת ההתקנה מאחר ואני יודע לחבר את כל חלקי המחשב (ברגע שיש לי מעבד ולוח אם) המחשב שיש לי כיום (סליחה שזה לא כולל פירוט של חברות וכאלה, אני לא הכי מבין במפרטים) :: מעבד AMD Athlon 2600+ XP 512 מגה זיכרון פנימי (צמד סטיקים של 256) לוח אם NF-7 של ABit כרטיס מסך אין ממש צורך לפרט (אותו ב-א-מ-ת ברור שאצטרך להחליף, אני פאקינג משחק GTA ברזולוציית VGA וגם זה בקושי סוחב) צמד הארדיסקים של Western Digital (אחד של 40 ג'יגה והשני של 30, כמו שכבר ציינתי - הם יעברו למחשב החדש) מארז סטנדרטי של KSP, לא משהו מיוחד.
פורסם 2006 במאי 119 שנים תראה המעבד ששמתי לך הוא המעבד הכי משתלם היום ביחס עלות מול תועלת שנית תוסיף עוד 100 ש"ח ותקבל 160 GB זה לא כזה רציני שלישית יש לך פה 512X2 זאת אומרת שני סטיקים של 512 רביעית הכרטיס מסך הוא המומלץ ביותר בטווח המחירים הללו ולא לא כדאי לשדרג פשוט תשתמש במחשב ההוא כעמדה נוספת של מחשב והיום זה הכרחי היותר לשתי עמדות
פורסם 2006 במאי 119 שנים מחבר דבר ראשון והחשוב מכל - תודה על התגובה :-)באמת רק עכשיו שמתי לב שרשמת שם צמד סטיקים של 512 מגה. אז ג'יגה מספיק? שדרוג לג'יגה וחצי או שתיים לא יורגש?בקשר לכרטיס מסך - מאחר וחשבתי בהתחלה רק לשדרג התעניינתי קצת בכרטיסי מסך ושם קיבלתי המלצות חמות על ה-7600GS בתחום העד 1000 ש"ח, האם לא עדיף לי להשקיע במעבד קצת יותר חדשני ולוותר אולי על ה-X1600 (בהנחה שההבדלים בינו לבין ה-7600GS לא קריטיים)
פורסם 2006 במאי 119 שנים מחבר מקפיץ (ערכתי את ההודעה והיא לא עברה למעלה אז אני מניח שמקפיצים פה...תקנו אותי אם אני טועה )
פורסם 2006 במאי 119 שנים אתה טועה. לא מקפיצים פה ובפעם הבאה אאלץ לתת לך אזהרה.קרא את חוקי הפורום:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=59714.0
פורסם 2006 במאי 219 שנים ה-7600GS בהחלט יהיה יותר טוב, אבל הוא יקר יותר ב-100 שקל בערך ולא נמצא בכל החנויות.אם תיקח אותו, תנסה להשיג את ה-7600GS של XFX, הוא מראה ביצועים טובים יותר מאשר הכרטיסים של שאר החברות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.