עבור לתוכן

רוצה רמקולים למחשב ב300 שקל..

Featured Replies

פורסם

אני שומע מוזיקה 24 שעות במחשב ואני מעוניין ברמקולים נורמליים ככה שהתקציב שלי הוא 300 שקל וההדפה שלי היא לחברה מוכרת (קריאטיב וכאלה..)

תודה!

אני מעוניין לקנות מחנויות כמו ksp נועה או אפילו אופיס דיפו...

פורסם

Creative 2500 , לי יש את הלוגי'טק S3-30 דגם לא מוכר אבל שומעים בו סבבה.

פורסם

קח אתה השלישי, או את הראשון, אבל ל קראטיב יש צלילים נורא צורמים

פורסם

הכי טוב שתשמע את הרמקולים בעצמך... אני לדוגמא לא אוהב את הצליל של לוג'יטק (ה220 וה230) כי לי הם נשמעים מעומעמים מידי, לעומת זאת לקריאייטיב יש צליל סביר

ולגיל:

ל קראטיב יש צלילים נורא צורמים

:nixweiss:

יש גם את הEACAN 199 שלפי דעתי הם רמקולים מעולים (יחסית...) והמחיר שלהם אמור להיות בסביבות ה250 ש"ח... אבל הם לא ממש נפוצים. אם תמצא אז אני מציע לך לשמוע אותם....

פורסם
  • מחבר

זה או אלה שהצעתי מקודם, או האלטק atp3 ששמעתי ולא התלהבתי ממש...

פורסם

אהבת את הלוג'יטק יותר מהATP3 :s05:

בכול מקרה, קח את מה שמצא חן בעינייך יותר... גם האלטק וגם הלוג'יטק הם איכותיים מספיק (לא יתקלקלו...) וההבדל "רק" בסאונד, וזה כבר משתנה מאדם לאדם...

אגב, הATP3 הכי זולים שמצאתי עולים 430 ש"ח (בערך...) וזה מחוץ לתקציב... רק שתדע ::)

פורסם

יש לך ATP3 ב KSP ב400 שקל.הכי מומלצים.

פורסם
  • מחבר

קניתי את הx230 של לוג'יטק..

שמעתי אותו ואת הatp.. והלכתי עליו מיכוון שהוא הרבה יותר עוצמתי וחי לדעתי.למרות שהדיוק לא איי איי..

הבאס שלו מצוייין..

רק פאק אחד גדול..הוא שהכבלים קטנים מאוד ואני לא רואה איך אפשר לתלות אותו....

אני חייב לציין את הסאב שהוא ממש מעולה!!

פורסם

הסאב של ה230 יותר טוב משל הATP3?!

יש לך שמיעה מעוותת משו... הסאב של הATP3 הרבה יותר נקי ומדוייק, וגם יותר חזק (אפשר להגביר\ להנמיך אותו...)

באופן כללי, הATP3 הרמה אחת, ואפילו יותר מעל ל230...

אבל העיקר שאתה מרוצה. ת'חדש ;)

פורסם

אני ממליץ על Genius

פורסם
  • מחבר

הסאב של ה230 יותר טוב משל הATP3?!

יש לך שמיעה מעוותת משו... הסאב של הATP3 הרבה יותר נקי ומדוייק, וגם יותר חזק (אפשר להגביר\ להנמיך אותו...)

באופן כללי, הATP3 הרמה אחת, ואפילו יותר מעל ל230...

אבל העיקר שאתה מרוצה. ת'חדש ;)

במקרה יש לדוד שלי את הatp 3 הוא הביא אותם עכשיו לבית שלי...מבחינת עוצמה הסאב של ה230 יותר חזק..5 איש שמעו וקבעו.

מבחינת עוצמה נטו של הרמקולים יש יתרון ATP וגם את הבאס של הx230 אפשר להגביר ולהנמיך..

בכל אופן אני לא פתחתי דיון של מי יותר טוב כי על טעם וריח אי אפשר להתווכח כמו שאומרים..:))

פורסם

אני ממליץ על Genius

טוב שזה רק אתה.

:screwy: :screwy: :screwy:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים