עבור לתוכן

חוות דעת לוח אינטל 850

Featured Replies

פורסם

היי! איך הלוח אם : אינטל 850? כמה הוא עולה? הוא חזק?

תודה!

פורסם

צ'יפסט 850?

כמו Garibaldi?

פורסם

אינטל 850 זה צ'יפסט ולוח מאוד ישנים ומבוססים על זיכרון RDRAM הם נחשבו לדבר הכי חזק בזמנו כשילוב לפנטיום 4 אך היום לא שווה בכלל להתקרב לזה, ולא שווה לשדרג מערכת מבוססת על הלוח הזה.

פורסם

אולי התכוונת ללוח בשביל אינטל 805?

כי "לשדרג" ללוח כזה ישן לא נראה לי צעד כזה חכם :-\

פורסם

אינטל 850 זה צ'יפסט ולוח מאוד ישנים ומבוססים על זיכרון RDRAM הם נחשבו לדבר הכי חזק בזמנו כשילוב לפנטיום 4 אך היום לא שווה בכלל להתקרב לזה, ולא שווה לשדרג מערכת מבוססת על הלוח הזה.

אך עם זאת הייתי רוצה לציין שיש לי מחשב מבוסס לוח זה , אני חושב שיש לי אותו מאז 2001 בערך ועד היום והלוח לא עשה בעיות ועובד מצויין כיום (המפרט מופיע בצד).

פורסם

סתם דרעק

פורסם

אך עם זאת הייתי רוצה לציין שיש לי מחשב מבוסס לוח זה , אני חושב שיש לי אותו מאז 2001 בערך ועד היום והלוח לא עשה בעיות ועובד מצויין כיום (המפרט מופיע בצד).

גם לי, אז מה?

סתם דרעק

בלי תגובות ספאם

פורסם

OK אז מה הרעיון של הדיון, אתה רוצה חוות דעת ומחירים על לוח מיושן מאוד בן 5 שנים שזה הרבה בתחום המחשבים, מחיר: לא תמצא כזה חדש אלא אם איזה חנות לא הצליחה למכור אותו או שהוא שכב והעלה אבק, והמחיר יהיה גבוה מאוד כי הלוח לא מיוצר עוד, חוץ מזה הוא תומך רק ב AGP X4 ולרוב USB 1.1 תומך במעבדים ישנים בלבד - באס 400 - 4*100. בקיצור אולי אז זה היה שיא הטכנולוגיה, היום - לא שווה התייחסות.

פורסם

שכחת גם להוסיף שהוא בסוקט 423

פורסם
  • מחבר

המון תודה

פורסם

שכחת גם להוסיף שהוא בסוקט 423

יש גם בתושבת 478 - היה לי לוח כזה בעבודה עם פנטיום 4, 1.7 וולאמט 478.

פורסם

צודק

אבל רוב הסיכויים שזה 423

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים