עבור לתוכן

בעיה מציקה ולא מוסברת.

Featured Replies

פורסם

שלום פורום תוכנה :hi:

יש לי בעיה מטורפת במחשב שקשורה לתוכנה, כל קןבץ וידיאו בפורמט AVI שאני מנסה להציג אותו (ניסיתי עם 5 תוכנות שונות), או לקודד אותו לפורמט אחר (ניסיתי עם מלא מקודדים ותוכנות עריכה שגם מקודדות), ברגע שאני מנסה להפעיל אותו או לעלות אותו על איזה תוכנה התוכנה "נאלצת להסגר" ואני שולח "דוח שגיאות" למיקרוסופט.

מה הבעיה FFS :s07:

פורסם

בעיה מוזרה...

ניסית עם המדיה פלייר של ווינדווס ?

אם זה לא עובד זה יותר מוזר...

מקסימום תפרמט..חחח... בעיה מוזרה

פורסם

מילה אחת VLC, שתי מילים VLC PLAYER

פורסם

מילה אחת VLC, שתי מילים VLC PLAYER

קודם כל שיגיד אם זה עובד במדיה פלייר של חלונות...

מי אמר שזה יעבוד בVLC PLAYER ?

פורסם

פשוט מאוד, אם הוא מנסה בכמה תוכנות, אז כנראה הבעיה ב directshow שבזה מרבית התוכנות משתמשות, אך vlc player משתמשת במקודדים פנימיים בלי תלות.

פורסם

פשוט מאוד, אם הוא מנסה בכמה תוכנות, אז כנראה הבעיה ב directshow שבזה מרבית התוכנות משתמשות, אך vlc player משתמשת במקודדים פנימיים בלי תלות.

כמו מדיה פלייר 10 של מייקרוסופט..

פורסם

WMP10 ? לא משתמש ב DIRECTSHOW ? באיזה עולם מקבילי מדובר ? מן הסתם הטכנולוגיה היא של MICROSOFT, אז ברור שהיא תשתמש בה.

פורסם

אני לא יודע מה זה:DIRECTSHOW

אבל אין ל WMP10 תלות במקודדים

פורסם

ואללה, אז מה שאתה אומר שאתה יכול להריץ סרט DVDRIP חוקי כמובן, בפורמט AVI על מחשב שיש לו WMP10, בלי משהו נוסף (כמו XVID או DIVX)

פורסם
  • מחבר

מלאכים אתם! אגדות!!!

VLC PLAYER עבד!!

המדיה פלייר 10 המעפן לא זז.

:xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

בבקשה, אם אתה רוצה לנסות לסדר את הבעיה, אתה צריך להסיר את כל המקודדים הלא רשמיים שיש לך במחשב, ולהתקין אותם שוב.

ו LORDGOD, זה בסדר, אף פעם לא מאוחר ללמוד.

פורסם

הבעיה קוראת לך גם כשאתה נכנס לתיקייב שבה שמור הקובץ?

(כאשר בצד ימין יש לך Preview של הקובץ)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים