עבור לתוכן

לאנשי ההיי-טק שבפורום - כדאי לעבוד ולגור בירושלים

Featured Replies

פורסם

בירושלים מציעים לאנשי היי טק (ותיקים וחדשים) שיבואו לעבוד ולחיות בעיר שנתיים של סיוע משמעותי בשכר הדירה - עד 1500 שקלים לחודש בשנה הראשונה ועד 1000 שקלים לחודש בשניה.

אם אתם עובדי תעשיה מתקדמת כדאי לבקר באתר http://www.jda.gov.il/Hitech.html ולקבל את כל הפרטים.

אם כבר לעבור אז לחול המשכורת פי כמה וגם מחיר המחייה קטן פי כמה=חיים טובים עם המון כסף פנוי :smile1:

• תגובות 44
  • צפיות 2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דיי לחפור! לדעתי ראשון וחולון הכי טובות!!

יש ים, יש קלאבים בכל פינה [קל להגיע לת"א גם], יש כוסיות :hi:, אנשים סבבה ועבודה [גם אם תעבדו בת"א זה עדיין יהיה קרוב לכם וגם אם אתם סטודנטים יהיה לכם קל להגיע להאוניברסיטת ת"א לי לוקח להגיע לשם 20 דקות ואני מחולון]

פורסם

תתביישו לכם, במשך עשרות שנים נלחמו אבותינו על העיר הזאת, לוחמים ואזרחים איבדו את חייהם למענה, ואתם ככה מזלזלים?

אני מבין שיש כאלה שלא מעוניינים לעבור להתגורר בירושלים וזה בסדר, אבל יש דרך להביע זאת, בטח שלא בעזרת סמיילי מקיא.

ההודעה הזאת מופנת לכל אלה שהביעו את דעתם בצורה מאד לא מכובדת, היו פה מעט שפויים.

פורסם
:lol:
פורסם

אני הייתי בוכה..

אגב, אני מוכרח לציין שכושר ההתבטאות שלך גבוה.

פורסם

אני הייתי בוכה..

:lol:

אתה מוזמן :'( הפרש של משכורת פי כמה מהמשכורת בירושלים למה לעבור לשם? :screwy: וגם יש יותר מדי פינגווינים שם! :puke::puke::behead:

פורסם

בסדר, אמרתי שזה בסדר שיש פה כאלה שלא רוצים להתגורר/לעבוד בירושלים. אבל יש דרך להביע את זה, ולא באמצעות סמיילי מקיא על השם ירושלים. (השמטתי משפט מתגובתי הקודמת, אולי הם הוא היה קיצוני במקצת.)

פורסם

תתביישו לכם, במשך עשרות שנים נלחמו אבותינו על העיר הזאת, לוחמים ואזרחים איבדו את חייהם למענה, ואתם ככה מזלזלים(באיזו זכות?). נותנים לכם אצבע ואתם רוצים את כל היד, כל מה שמעניין אתכם זה איפה מרוויחים 1000 שקל יותר או פחות, איפה יש יותר מקומות "לדפוק את הראש", אין לכם ערכים.

אני מבין שיש כאלה שלא מעוניינים לעבור להתגורר בירושלים וזה בסדר, אבל יש דרך להביע זאת, בטח שלא בעזרת סמיילי מקיא.

ההודעה הזאת מופנת לכל אלה שהביעו את דעתם בצורה מאד לא מכובדת, היו פה מעט שפויים.

זה העירייה או מי שזה לא יהיה שפתח במבצע הזה שמזלזלים בירושליים - לפתוח בקמפיין כזה מראה שהמצב שם באמת בכי רע, האמת שהאפקט של זה יהיה בדיוק הפוך - זה יגרום לאנשים רק להתרחק משם.

פורסם

logic צודק - באמת נוער איכותי.

בלי יותר מדי פוזה - אימו וכל שאר היצורים שלכם.

צאו לעיר בימי שישי - כיכר חתולות או סתם ככה בעיר - זה נוער!

פורסם

לאיזה עובד היי-טק איכפת בדיוק מהנוער שם ?

פורסם

בסדר, אמרתי שזה בסדר שיש פה כאלה שלא רוצים להתגורר/לעבוד בירושלים. אבל יש דרך להביע את זה, ולא באמצעות סמיילי מקיא על השם ירושלים. (השמטתי משפט מתגובתי הקודמת, אולי הם הוא היה קיצוני במקצת.)

קרא שוב

וגם יש יותר מדי פינגווינים שם!
על זה :puke: אבל גם על השם של העיר לא יזיק :smile1:

תל אביב rulz :hat:

פורסם

חחח, כלכך הרבה אנשים שונאים פינגוונים, מעיין למה...

פורסם

כושר הביטוי של אנשים באמת יכול להדאיג אותי. בסדר, אף אחד לא מכריח אותכם ללכת לירושליים, אף אחד לא מכריח אותם לוותר על הווילה ברמת השרון או הדירת 8 חדרים ברמת אביב, אבל FUCK, אם אין לכם מה להגיד אל תתלוננו! כל אחד מרוצה בבית שאבא שלו קנה, הבנו

אין לי הרבה מה להגיד על ההצעה, אני פוגש את העיר בעיקר דרך התחנה המרכזית

פורסם

"ירושלים עיר שווה פיצוף הולך במדרכות מרגיש כמו קיבוץ"

וואלה ת'אמת ממש לא בראש שלי קיבוץ ונגיד הייתי רוצה קיבוץ אז מה רע באחד אמיתי!?

בכול מיקרה אני היחיד פה שחושב שכפ"ס צריכה להיות מרכז הארץ? הזבל היחיד שיש לנו פה מגיע מהרצליה הישנה....=\

אגב גם חולון זה בסדר....אחלה אנשים עד כמה שאני מכיר..:)

פורסם

דיי לחפור! לדעתי ראשון וחולון הכי טובות!!

יש ים, יש קלאבים בכל פינה [קל להגיע לת"א גם], יש כוסיות :hi:, אנשים סבבה ועבודה [גם אם תעבדו בת"א זה עדיין יהיה קרוב לכם וגם אם אתם סטודנטים יהיה לכם קל להגיע להאוניברסיטת ת"א לי לוקח להגיע לשם 20 דקות ואני מחולון]

1500 ש"ח עזרה בשכירות זה המון .

זה שווה עוד 2000 ש"ח בברוטו?

אבל אין עבודה בירושלים ,מאוד קשה למצוא.

ראשון - מקום טוב יחסית, מערב ראשון מס 1 בתכנון אבל אמרו לי שהאוכלוסיה לא משהוא ..(לא להרוג אותי .לא יודע)

חולון - לא יודע ...ראשון נראת עדיפה ... יש את הדימוי שרץ על החובתים (חולון -בת ים).

תל - אביב ..

מה הכוונה שהעיר מושחטת ?

קשה לעזוב את תל - אביב אפילו אחרי 5 שנים ... אבל לפי מצב מחירי השכירות כניראה שצריך לשקול מחדש.

לכל החברים שלי העלו את השכירות ב 100$ לאחרונה ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים