עבור לתוכן

בעיות בהפעלת שני כרטיסי קול

Featured Replies

פורסם

אהלן

התקנתי שני כרטיסי קול, האחד על הלוח (OnBoard), והשני PCI. כשאני מנגן מוזיקה במקביל, אין בעיות. אבל כשאני מנגן סרט DIVX באחד, ושומע מוזיקה בשני, הסאונד נהיה חרא, ולא שומעים טוב.

ניסיתי להגדיל את ה BUFFER בwinamp, או בנגן של הסרטים, וניסיתי גם לנגן עם תוכנות אחרות, ללא הועיל.

יש רעיונות?

פורסם

אני יודע שאני לא ממש פותר את העניין

אבל סקרנות מטורפת

למה לראות סרט ולשמוע מוזיקה במקביל ?

פורסם

אם הוא רוצה לראות סרט כחול ובאותו הזמן לשמוע מוזיקה רומנטית ? :smile1:

גם לי אין פיתרון...

אבל אני יכול לומר לכל החכמולוגים שמציעים פה לאנשים 2 כרטיסי קול במקום אחד רציני, ועוד טוענים לתוצאות טובות יותר במחיר נמוך יותר --->

זו אחת מהסיבות למה לא להקשיב לכם. פוטנציאל לבעיות

פורסם

כל כרטיס קול מחובר למערכת רמקולים\הגברה שונה ?

פורסם
  • מחבר

כל כרטיס קול מחובר למערכת אחרת.

ת'כלס, המחשב משמש כמרכז מולטימדיה של בית פרטי, ככה שכרטיס קול אחד (יחד עם כרטיס המסך) משמש לצפייה בסרטים בקולנוע ביתי בשני חדרים, והכרטיס השני מנגן מוזיקה לשני איזורים אחרים בבית... לכן אני צריך את האפשרות לנגן סרט ולשמוע מוזיקה במקביל.

יש דרך לעשות זאת עם כרטיס קול אחד חזק יותר?? של מי??

תודה מראש

פורסם

קודם כל, חשוב להבין שאין שום בעיה להפעיל גם 1000 כרטיסי קול ביחד אם יודעים להגדיר אותם כראוי. כמובן שכדאי לעשות זאת רק אם יש צורך, ולא סתם להתלהב. אני כבר עבדתי עם 3 כרטיסים במקביל, ובשנתיים האחרונות עובד עם לפחות 2 כרטיסים מותקנים על גבי המחשב.

הבעיה שלך ככל הנראה נובעת בגלל בעיות דרייברים. אתה כנראה שתוכל לפתור את הבעיה על ידי התקנת דרייבר אסיו לאחד מכרטיסי הקול. השאלה היא, האם כרטיסי הקול שלך תומכים באסיו או לא. מהו כרטיס ה-PCI שלך?

Anatoli.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים