עבור לתוכן

כרטיס GIGABYTE GV-R9700 Radeon 9700 Pro 128Mo DDR ב-1800 שקל זה טוב?

Featured Replies

פורסם

ההרקולס עדיין לא נמכר בעולם אז אני לא יודע איך דוד שלך יועל לקנות אותו... ::)

• תגובות 30
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש בנוסף ל18 אחוז מע"מ, יש מכס של אחד אחוז....

פורסם

לא שווה עוגיה ;D

פורסם
  • מחבר

מוכרים את הרדאון 9700 של הרקולס קבל את האתר:

http://www.grobil.com/cat.cgi?id=4602&p2=promo&p3=pieces

על תתיחס למחיר אחרי 20% ועוד שהם חברים של דוד שלי (כי הוא גר בצרפת וחבר שלו עובד שם )אז זה יהיה יותר זול

פורסם
  • מחבר

מישהוא יכול להסביר לי מה האבדל בין הרקולס לגיגהביט?

פורסם

המשחקים שמקבלים איתם.

ובלי לפגוע, אני רוצה לנחש- אתה מרוקאי? ברצינות! ;D ;D

פורסם
  • מחבר

כן , איך אתה יודע??? ??? ???

פורסם
  • מחבר

תישמעו אז דוד שלי יתקשר עלי הוא אמר שהוא יכול להשיג לי RADEON 9700 של ATI במחיר של 325 יורו אז כדי לי להוסיף 173 יורו בשביל HERCULES RADEON 9700 ?

פורסם
  • מחבר

וגם מה ההבדל בין ATI Radeon 9700 Pro 128 MB DDR AGP Video Card Bulk Pack ל- ATI Radeon 9700 Pro 128 MB DDR AGP Video Card retail box והאים זה שווה של 22 $ ?

פורסם

כן , איך אתה יודע??? ??? ???

כי כל המרוקאים שאני מכיר עשירים,לכל המרוקאים יש חברים שיכולים לסדר להם קומבינות, ולכל המרוקאים יש איזה דוד שיכול להביא להם משהו יקר.

המדריך הזריז לזיהוי מרוקאי ;D ;D ;D ;D :lol: :lol:

J\K, אל תיקח ללב.

פורסם
  • מחבר

לא זה בסדר אחי אבל אתה יכול אולי לענות לי על השתי השאלות שכתבתי ? (למעלה)

פורסם

ההבדל בין HERCULES ו GIGABYTE... חוץ מהמשחקים...

הוא שלהרקולס יש מאוורר יותר שקט וזכרונות שאמורים להיות יותר מהירים אם אתה מתכוון לעשות OVERCLOCK...

אם אתה לא מתכוון לעשות OVERCLOCK .. אז פשוט קח את הזול מביניהם..

כמובן שעדיף לחכות חודש - חודש וחצי ולראות איך הכרטיס ישתווה ל NV30 ... אבל אני מניח שהתחרות תמשך עוד הרבה שנים טובות.

פורסם
  • מחבר

ומה האבדל בין ATI Radeon 9700 ל-Radeon 9700 HERCULES כי יש הבדל ענק של 173 יורו (800 ומשהוא שקל) זה שווה להוסיף 800 שקל?

פורסם

רגע. . . ההרקולס 9700 עולה בסביבות 1800 שקל ? והאורגינל של ATI עולה 800 שקל פחות ?! או שלא הבנתי נכון ..

כי אם כן , בטוח יש טעות .. והכוונה ל ATI Radeon 9000 כנראה . בכל מקרה, אם כן מדובר ב 9700, והוא עולה 800 שקל פחות , אז כנראה שהוא מגיע בגירסת OEM (זה אומר בלי קופסא אורגינלית ומשחקים / תוכנות ...) ובדרך כלל במהירויות שעון נמוכות (רק טיפה) יותר.. אני אומר - קח את ההוא של ATI ..

800 שקל זה הבדל ענק!

פורסם
  • מחבר

אח שלי אני לא טועה זה 9700 זה עולה 345 $ אמרתי לדוד שלי בארצות הברית שיקנה לי (אמרתי לדוד שלי שבצרפת שיפסיק לחפש)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים