עבור לתוכן

אוברקלוקינג מקצועי - יש בארץ?

Featured Replies

פורסם

שלום לכל חולי המחשב... :)

ממש לפני מספר ימים קיבלתי מחשב חדש שהזמנתי...

כשהזמנתי , שאפתי לחסוך בכסף, ולא קניתי/הוספתי שום מאוורר או חומרת אוברקלוק אחרת.

בכל אופן,

רציתי לדעת, אולי מישהו ממכם מכיר אדם שעוסק באופן מקצועי (כך שההתקנת חומרה תהייה גם-כן מקצועית) עם אוברקלוקינג???

(איוורור נכון, בחירת חומרה מתאימה, טיפול בטמפ' HD'S, PCI'S,MEM וכו'..., מארזים קרים.......).

אשמח לשמוע!!!

תודה.

פורסם

אמממ... אתה יכול לבקש מחנויות חומרה מקוונתו לחבר לך את כל הסיפור, עם דרישות ספציפיות. אם החנות היא איכותית ומבינה בנושא הם בהחלט יסכימו לעשות לך את זה, אבל כמובן בתוספת תשלום.

לא כל כך הבנתי את השאלה שלך אבל אם אתה מתכוון לעזרה טכנית או יעוץ בבחירת חלקים נכון - בשביל זה קיים HWzone!

אם תפשפש קצת תמצא כאן חומר מאד מועיל....

פורסם
  • מחבר

אני פשוט מחפש מישהו שמתעסק, באופן מקצועי, באוברקלןקינג, כך שאוכל לפנות אליו עם כל מיני בקשות ספציפיות של סוג החומרה ואופן התקנתה.

(אשמח עוד יותר עם זה יהיה מישהו מאיזור המרכז...).

פורסם

בעיקרו כל העניין של אוברקלוק הוא חובבני

אין בזה משהו מקצועי

אם אתה רוצה לדעת איך לסדר מאוררים והכול פשוט תקרא כתבות

פורסם

איפה אתה גר ???

פורסם

לדעתי הרעיון של האוברקלוקינג זה ההישג הכיף הפחד בזמן האוברקלוקינג ולא הביצועים עצמם -למרות שהם גם חלק חשוב

פורסם

זה האנדרנלין שעושה את זה! :D

פורסם
  • מחבר

טוב, אז ככה,

לקחתי ת'מחשב לחנות ממנה קניתי אותו היום, שמתי מאוורר אחד במארז (tsunami virgo), וספק כח antec 480w x2fans.

מקווה שזה יועיל.

עכשיו מה שנשאר לי לעשות זה:

- אוברקלוקינג לכרטיס מסך (אם אפשרי, תעדכנו אותי...) - Matrox G550 32mb dualhead.

- איכשהו, אולי בעזרת השיטה שהוצגה פה ל"חירור המארז", להוסיף עוד X2 מאווררים למארז. (כמה כבר יעיל מאוורר אחד שפולט??).

- זכרונות והרדיסקים.

קודם כל,

- אפשר לעשות OC ל MATROX G550 ???

- יש מישהו באיזור (אני מהוד-השרון) שמתעסק ב"לחורר את המארז ולשים בו מאווררים" ???

THANXES.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים