עבור לתוכן

MX518 או MX510?

Featured Replies

פורסם

אני קונה עכבר גיימרים ואני לא יוגע אם שווה לקנות MX510 ב184 או MX518 ב223 (שקל)...

מה ההבדלים ביניהם חוץ מהDPI? אני לא יודע אם זה חשוב אבל אני רונה Steelpad QcK...

תודה מראש

פורסם

האמת לא משהו שתרגיש בו הבדל רציני שני העכברים הם מצויינים

וההבדל של הכסף לא ממש רציני אני אישית הייתי הולך על ה518

פורסם

אחי תלוי איזה משחק אתה משחק אם זה cs אז אתה לא צריך 518

אם אתה משחק Quake 518

בעיקרון יש לי mx510 ואני מרוצה יש לי גם פאד Steelpad 4D

פורסם

אין הרבה הבדל ביניהם חוץ מהDPI שלפי דעתי - לא עד כדי כך משמעותי.

מה שיש לי לומר לך - אם יש לך את הכסף ואתה לא לחוץ תקנה את הMX518,אם אתה מעדיף לחסוך קח את הMX510,באמת שהוא מספק ככל האפשר.

פורסם

ה518 יותר טוב

לדעתי הוא שווה עוד 50 ש''ח

פורסם

ללא ספק הייתי משקיעה ב518

פורסם

לי יש 518 + FUNCPAD ומחליקים שווה כל אגורה

פורסם

אני לא הייתי מגיע למצב של התלבטות בין השניים, הייתי בוחר ב518 אוטומטית. :xyxthumbs:

פורסם

קניתי לחבר שלי MX518 ומאז הוא מהלל אותי,לדעתי הוא שווה את הכסף.

ללא ספק הייתי משקיעה ב518

משקיע*

פורסם

קניתי לחבר שלי MX518 ומאז הוא מהלל אותי,לדעתי הוא שווה את הכסף.משקיע*

אולי זה משקיעה?

חח

פורסם

הסמן בצד אומר שהוא זכר,אני לא רואה סיבה שהוא/היא תשקר לגבי זה.

פורסם

הסמן בצד אומר שהוא זכר,אני לא רואה סיבה שהוא/היא תשקר לגבי זה.

שים לב לתגובה ::)

"קניתי לחבר שלי....." למה שמישהו יקנה לחבר שלו עכבר ? חברים הולכים מכות וזהו .....

פורסם

נראה לי שהתבלבלת.

אני אמרתי שקנית לחבר עכבר, ואני תיקנתי.

קניתי לו עכבר ליומהולדת, הוא ביקש.

פורסם

הרבה פה אומרים שאין הבדל, זה הבדל כולה של DPI, מה אתם עושים צחוק זה כל הקטע הDPI =\ כעיקרון הייתי קונה את ה518 בלי ממש לחשוב כי הוא פי 2 ממנו בDPI.

בכל מיקרה יש הבדל, בתור אחד שיש לו G5 ושיחקתי ב518 הרגשתי הבדל די גדול אפילו שזה "כולה" 400 DPI אבל עדין המשקולות הבניה של העכבר יותר נוחה ולא משנה אם יש או אין משקולות יש הבדל.

עכשיו לנושא, שיחקתי גם ב518 וגם ב510 קח את ה518, דבר ראשון הוא יותר יפה, דבר שני יש לו DPI פי 2 מ510 שזה אומר הרבה :)

ואם יש לך מצב להשיג את הG5 בזול (אני השגתי ב240....דרך יבואן...) אם אתה יכול גם לך עליו כי אני לא יודע אם אתה משחק BF2 אבל שאני משחק איתו במיוחד בטנקים יש הבדל ענק בין שחקנים עם G5 לעכברים אחרים.

פורסם

בסופו של דבר,אם יכולת האיימ שלך לא טובה אף עכבר שבעולם לא יעזור. פשוט תשחק הרבה. עכבר לא בא במקום איימ,הוא פשוט משפר(למרות שעדיין אין הבדל גדול). לי יש MX518 עם פאד QCK ואם יש משהו שבאמת השתפר זה הנוחות,לא יותר מזה. פה ושם בהחלט יש קטעים שבהם העכבר באמת עוזר.

בכל מקרה,לך על ה-518.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים