עבור לתוכן

נוזל קירור מומלץ ??

Featured Replies

פורסם

אהלן ...

קניתי מערכת קירור של זלמן ואיתה בא גם נוזל קירור של זלמן (500מ"ל) ואותו צריך לערבב עם 2 ליטר מים מזוקקים.

לא ידעתי איפה לקנות אז עירבבתי את הנוזל קירור עם 2 ליטר מים מינרלים. האם זה אותו דבר ולא יהיו עם זה בעיות???

פורסם

זה לא אותו דבר, מים מינרליים עשירים במומסים (המינרליים)

מים מזוקקים אפשר להשיג בחנויות "עשה זאת בעצמך" או בתחנות דלק

פורסם

כמו שכבר אמרו מיים מינרליים זה בדיוק ההיפך ממים מזוקקים

אם אין לך שום דרך להשיג מזוקקים אז להעביר דרך בריטה ואז להרתיח נפתר מהרבה מאוד דברים אבל עדיין מומלץ מזוקקים

פורסם

אחי זה מסוכן להשתמש במים לא מזוקקים שכן אם ינזלו יכולים לגרום לקצר ואז לאתה יודע מה...

פורסם

לך תקנה מהר נוזל קירור מ-ה-ר!!! ומים מזוקקים (ניתן להשיג בחנויות של מכוניות איפה שמתקנים אותם)

פורסם

זה יהיה המחשב הראשון עם אבנית

פורסם

חחחחחחחחחחחחחח :lol: :lol: :lol:

פורסם

מאוד מצחיק

אבל גם עצוב

הוא מנסה להרוג את המערכת של עצמו...

אוי... כמה שאני שונא אנשים שקופצים למיים העמוקים בלי לבדוק את העומק לפני זה (במיוחד כשהם לא יודעים לשחות בכלל)

{המבין יבין את מה שאני מתכוון אליו }

פורסם

סיליט! שאני אשפשף?! עכשיו בגרסת מחשבים! xD

נוזל קירור- קנה את נוזל הקירור של ג'יגבייט, בקבוק של 800 מ"ל, לא צריך לערבב עם כלום. נוזל מעולה ורגיש ל UV

אגב, איזו מערכת יש לך?

תגיד לי בבקשה שלא קנית את ה Resorator המעאפנה, ובמיוחד לא את ה 1+ שיותר גרועה מהמקורית

פורסם

100 שקל שכן , מערכות מים בונים Custom Made לא קונים מוכן, האפשרויות פשוט מרובות מדי בשביל לקנות אחת מוכנה :nono:

פורסם

הוא אמר שקנה מערכת של זלמן אז ... מה לעשות

הבחור כנראה אוהב שקט ולא ביצועים

פורסם
  • מחבר

נכון קניתי את המערכת של זלמן ZALMAN RESERATOR 1 Plus

והיא אומנם שקטה מאוד אבל הביצועים ממש לא מה שחשבתי.. וממש לא כמו שקראתי בהרבה פורומים באנגלית

יש לי מעבד פרסקוט 2.8 ועשיתי לו אוברקלוק ל3.4 +כרטיס מסך FX5200 ועשיתי לו גם אוברקלוק עצבני (והמערכת הזאת מקררת

גם את המעבד וגם את הכרטיס מסך) והטמפרטורה של המעבד במנוחה הוא 46 ובמאמץ את האמת לא עולה בהרבה עד 55 => כאשר

היה לי קולר של ג'יגבייט הטמפרטורה במנוחה היתה 48 ומאמץ עד 65 ... אז אפשר להגיד שאני מאוד אבל מאוד מרוצה מהשקט .. פשוט

לא שומעים כלום (מחשב החלומות שלי) והוא דלוק 24 שעות פשוט כאילו שהוא לא קיים... אבל הביצועים תאמת חשבתי שיהיו יותר אבל

הרבה יותר טובים וקצת התאכזבתי.. קניתי משחה טרמית Arctic Silver 5 ובמנוחה המחשב על 46-48 (כמובן אחרי האוברקלוק שעשיתי)

מה אני יגיד... יכול היה להיות יותר טוב.. אבל גם זה סבבה.....

פורסם

תוצאות נחמדות אבל עדיף היה Custom Made

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים