פורסם 2006 באפריל 2919 שנים אהלן ...קניתי מערכת קירור של זלמן ואיתה בא גם נוזל קירור של זלמן (500מ"ל) ואותו צריך לערבב עם 2 ליטר מים מזוקקים.לא ידעתי איפה לקנות אז עירבבתי את הנוזל קירור עם 2 ליטר מים מינרלים. האם זה אותו דבר ולא יהיו עם זה בעיות???
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים זה לא אותו דבר, מים מינרליים עשירים במומסים (המינרליים)מים מזוקקים אפשר להשיג בחנויות "עשה זאת בעצמך" או בתחנות דלק
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים כמו שכבר אמרו מיים מינרליים זה בדיוק ההיפך ממים מזוקקיםאם אין לך שום דרך להשיג מזוקקים אז להעביר דרך בריטה ואז להרתיח נפתר מהרבה מאוד דברים אבל עדיין מומלץ מזוקקים
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים אחי זה מסוכן להשתמש במים לא מזוקקים שכן אם ינזלו יכולים לגרום לקצר ואז לאתה יודע מה...
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים לך תקנה מהר נוזל קירור מ-ה-ר!!! ומים מזוקקים (ניתן להשיג בחנויות של מכוניות איפה שמתקנים אותם)
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים מאוד מצחיקאבל גם עצובהוא מנסה להרוג את המערכת של עצמו...אוי... כמה שאני שונא אנשים שקופצים למיים העמוקים בלי לבדוק את העומק לפני זה (במיוחד כשהם לא יודעים לשחות בכלל) {המבין יבין את מה שאני מתכוון אליו }
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים סיליט! שאני אשפשף?! עכשיו בגרסת מחשבים! נוזל קירור- קנה את נוזל הקירור של ג'יגבייט, בקבוק של 800 מ"ל, לא צריך לערבב עם כלום. נוזל מעולה ורגיש ל UV אגב, איזו מערכת יש לך? תגיד לי בבקשה שלא קנית את ה Resorator המעאפנה, ובמיוחד לא את ה 1+ שיותר גרועה מהמקורית
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים 100 שקל שכן , מערכות מים בונים Custom Made לא קונים מוכן, האפשרויות פשוט מרובות מדי בשביל לקנות אחת מוכנה
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים הוא אמר שקנה מערכת של זלמן אז ... מה לעשותהבחור כנראה אוהב שקט ולא ביצועים
פורסם 2006 באפריל 3019 שנים מחבר נכון קניתי את המערכת של זלמן ZALMAN RESERATOR 1 Plusוהיא אומנם שקטה מאוד אבל הביצועים ממש לא מה שחשבתי.. וממש לא כמו שקראתי בהרבה פורומים באנגליתיש לי מעבד פרסקוט 2.8 ועשיתי לו אוברקלוק ל3.4 +כרטיס מסך FX5200 ועשיתי לו גם אוברקלוק עצבני (והמערכת הזאת מקררת גם את המעבד וגם את הכרטיס מסך) והטמפרטורה של המעבד במנוחה הוא 46 ובמאמץ את האמת לא עולה בהרבה עד 55 => כאשרהיה לי קולר של ג'יגבייט הטמפרטורה במנוחה היתה 48 ומאמץ עד 65 ... אז אפשר להגיד שאני מאוד אבל מאוד מרוצה מהשקט .. פשוטלא שומעים כלום (מחשב החלומות שלי) והוא דלוק 24 שעות פשוט כאילו שהוא לא קיים... אבל הביצועים תאמת חשבתי שיהיו יותר אבל הרבה יותר טובים וקצת התאכזבתי.. קניתי משחה טרמית Arctic Silver 5 ובמנוחה המחשב על 46-48 (כמובן אחרי האוברקלוק שעשיתי)מה אני יגיד... יכול היה להיות יותר טוב.. אבל גם זה סבבה.....
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.