עבור לתוכן

טמפרטורה של X800GTO2

Featured Replies

פורסם

אם אני לא טועה הסיילנסר 5

REV2 זאת הגרסה שמתאימה ל R480. ואני גם הייתי הולך על הסיילנסר, הוא גם מוציא את האוויר מהמארז והוא גם יותר קטן.

• תגובות 40
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

היי זה ממש קל להוציא ממנו את האבק, תנשוף לכיוון שממנו יוצא האוויר (הצד שלא ליד המאוורר).

פורסם
  • מחבר

היי זה ממש קל להוציא ממנו את האבק, תנשוף לכיוון שממנו יוצא האוויר (הצד שלא ליד המאוורר).

נו מה זה יעזור.... ?

האבק רק יכנס יותר עמוק לתוך התעלות דרכם עובר האוויר......

אם כבר אז צריך לפרק את המכסה של הגוף קירור ולהוציא את האבק מלמעלה

פורסם

בלי שום קשר ל R480, הסיילנסר 5 Rev2 זה מה שמתאים לך

יש לי אותו גם, על כרטיס עם ליבת R423

שקט מאוד, טוב מאוד, ומוציא אוויר חם מהמארז. אין טעם להשקיע עוד כמעט 100 שקל על הזלמן

פורסם

לא יודע על מה אתה מדבר, האבק אצלי עף בכיף החוצה... אם הייתי יכול לצלם היית רואה ניקיון בתוך התעלות כאילו זה חדש לגמרי.

פורסם

בלי שום קשר ל R480, הסיילנסר 5 Rev2 זה מה שמתאים לך

יש לי אותו גם, על כרטיס עם ליבת R423

שקט מאוד, טוב מאוד, ומוציא אוויר חם מהמארז. אין טעם להשקיע עוד כמעט 100 שקל על הזלמן

\

הקירור הזה מתאים לכמה ליבות. אם אני לא טועה ל r423 ל r430 ול r480.

בכל מקרה זה הקירור שמתאים ל GTO2

פורסם
  • מחבר

לא יודע על מה אתה מדבר, האבק אצלי עף בכיף החוצה... אם הייתי יכול לצלם היית רואה ניקיון בתוך התעלות כאילו זה חדש לגמרי.

שאפתי כמו שהצעת. יצאו כמה גושי אבק גדולים :yelclap:

עכשיו במנוחה הטמפ' היא 41 מעלות ובאותו המאמץ של ATI TOOL זה 64 עם OC לרמה של XTPE.

:xyxthumbs:

הטמפ' הללו טובות?

פורסם

אחלה טמפ' במיוחד שאנחנו בקיץ כרגע. רק תדאג שהוא ישאר נקי ואם אתה יכול לנקות גם את המאוררים של המארז ולסדר חוטים ולנקות תמארז וכל מה שאפשר, אפילו אם תצליח להוריד עוד שני מעלות זה יהיה בסדר. אפילו תרד קצת בOC אם אין צורך.

פורסם

יפה חסכת משהו כמו 200 שקל. :xyxthumbs:

הטמפטורות נשמעות לי מעולות בהתייחס לעובדה שמדובר ב oc רציני.

פורסם
  • מחבר

יפה חסכת משהו כמו 200 שקל. :xyxthumbs:

הטמפטורות נשמעות לי מעולות בהתייחס לעובדה שמדובר ב oc רציני.

כן, זה ניראה בסדר. שיחקתי כבר LOTR עם ה-OC והטמפ' לא היתה גבוהה יותר.

אני פשוט לא מבין למה היה שם כל כך הרבה אבק. אני משתמש בכרטיס משהו כמו 4-5 חודשים... :-[

תודה על העצה!!! :xyxthumbs:

פורסם

4-5 חודשים זה מספיק כדי לצבור כמויות גדולות של אבק, אני מנקה את שלי פעם בכל כמה שבועות עם אוויר דחוס, 5 דקות המחשב נקי כאילו רק עכשיו יצא מהמפעל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים