עבור לתוכן

VSO ConvertXtoDVD - שאלה.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אז ככה,בסוף כל המרה של סרט מאקסויד לדיוידי הוא צורב לי ישר,רציתי לדעת אם יש אפשרות לבטל את הצריבה,ושזה ישמור לי אותו כקובץ באיזשהו תיקיה במחשב(שקבעתי כבר),ולאחר מכן אני אצרוב בנרו?

בנוסף,אשמח לדעת מה אתם חושבים על התוכנה הזאת,לדעתי היא טובה ואפשר להוסיף לה כתוביות.(והאיכות נשארת אותו דבר)

פורסם

settings-> burning ותבטל את ה burn result to DVD

התוכנה בסדר, אני לא מתלהב מהאיכות שלה, אבל אם איכות לא כל כך חשובה לך, אז היא מהירה מאוד ושווה.

פורסם
  • מחבר

settings-> burning ותבטל את ה burn result to DVD

התוכנה בסדר, אני לא מתלהב מהאיכות שלה, אבל אם איכות לא כל כך חשובה לך, אז היא מהירה מאוד ושווה.

האיכות לדעתי בסדר גמור,המרתי סרט מXVID לDVD והאיכות נשארה אותו דבר..(ממה שאני רואה)

נגיד והאיכות חשובה לי,על מה אתה ממליץ?

ותודה. ;)

פורסם

אני משתמש ב DVD2SVCD אין על התוכנה הזו, אם אתה מחפש משהו קצת יותר פשוט מ DVD2SVCD אבל עם איכות, אז הייתי הולך על The FilmMachine

פורסם
  • מחבר

אני משתמש ב DVD2SVCD אין על התוכנה הזו, אם אתה מחפש משהו קצת יותר פשוט מ DVD2SVCD אבל עם איכות, אז הייתי הולך על The FilmMachine

ואיך הDVD2SVCD לעומת הConvertXtoDVD והThe FilmMachine?

ומה הכוונה כשאמרת אם אני מחפש משהו "יותר פשוט"?(יש משהו מסובך בתוכנה שאתה משתמש?)

אני בסה"כ מחפש תוכנה,שתעשה את העבודה ותעביר באיכות הכי טובה שיש,בלי יותר מדי סיבוכים וקצב העברה מהיר.(לא יותר משעה וחצי לקובץ של 700 מ"ב עד 1000)

שאלה נוספת,אין תוכנה שמעבירה ומשאירה אותה איכות?,כי כשהעברתי סרט בConvertXtoDVD האיכות נשארה אותו הדבר.

פורסם

טוב חבר יקר

אחרי שניסיתי המון תוכנות המרה זאת המומלצת מכולם

קודם כל קטנה מהירה אמינה איכות קידוד מעולה אפשר ליצור תפריט התחלה ולקודד כמה סרטים

אני פשוט מתמוגג מהתוכנה הזאת בנוסף לכל גם אפשר להוסיף תרגום לסרט פשוט מושלם

עכשיו לשאלתך הראשונה אתה ניגש לSETTING יש שם לשונית צריבה פשוט תוריד את הוי העליון וזה לא יתריד אותך שוב

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים