עבור לתוכן

itunes?! שאלה קטנה...

Featured Replies

פורסם

אני רוצה להעביר לאח שלי את השירים שיש לי באייטונס... עכשיו חלק מהשירים זה מריפים וחלק אתם יודעים מאיפה... עכשיו הם מאוכסנים בכל מיני מקומות במחשב ורציתי לדעת אם אני יכול לצרוב את כל הלייבררי לdvd לא כדיסק מוסיקה אלא כdata...

help :xyxthumbs:

פורסם

לא נראה לי שה ITUNES מאפשר את זה (לא בטוח מצד שני), מה הבעיה להשתמש בצורב הפנימי של WINDOWS או ב NERO ?

פורסם
  • מחבר

הצריבה זאת לא הבעיה... הבעייה היא שאני רוצה ליצרוב את כל השירים מהספרייה והם לא מאוכסנים באותו מקום במחשב אז זה יקח זמן וחלק בכלל ריפים מדיסקים... אז אני רוצה לדעת אם אייטונס מאכסן את כל השירים במקום מסויים.

תודה :xyxthumbs:

פורסם

ל ITUNES יש תיקיה DEFAULT של אכסון דברים, לא זוכר איפה היא נמצאת (סתכל באופציות), אפשר גם להוסיף דברים ממקומות אחרים, אם אתה לוחץ על CONSOLIDATE LIBRARY באפשרויות, זה מעתיק את כל השירים לתיקיה ה DEFAULT (תזהר עם זה !).

אופציה אחרת אולי, זה פשוט ב ITUNES לעשות EXPORT לקובץ PLAYLIST, את כל השירים, ואז ב NERO לעשות IMPORT לרשימה, והיא יקח אותם כבר מכל המקומות.

פורסם
  • מחבר

ל ITUNES יש תיקיה DEFAULT של אכסון דברים, לא זוכר איפה היא נמצאת (סתכל באופציות), אפשר גם להוסיף דברים ממקומות אחרים, אם אתה לוחץ על CONSOLIDATE LIBRARY באפשרויות, זה מעתיק את כל השירים לתיקיה ה DEFAULT (תזהר עם זה !).

אופציה אחרת אולי, זה פשוט ב ITUNES לעשות EXPORT לקובץ PLAYLIST, את כל השירים, ואז ב NERO לעשות IMPORT לרשימה, והיא יקח אותם כבר מכל המקומות.

דבר ראשון, תודה!

עכשיו, למה להיזהר עם זה? מה זה יכול לעשות?

חבל שאין לי NERO... :s07:

:xyxthumbs:

פורסם

זה פשוט יכול ליצור בלאגן וכפילויות של קבצים במחשב, במיוחד שאתה לא יודע איפה כל דבר, כי הוא משאיר נראה לי גם את הקובץ במקום המקורי, וגם בתיקיה המרכזית אם אתה עושה את זה .

נראה לי ה WINAMP PRO תומך בצריבה לדיסק גם, ככה שאתה אולי יכול לעשות IMPORT/EXPORT עם זה, לא סגור.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים