עבור לתוכן

ECS- חשבנו שהם נהיו אוברקלוקרים...

Featured Replies

פורסם

ECS, חברת לוחות הLOW-END המוכרת לכולנו, החליטה ללכת בגדול הפעם ולכלו קצת אפשרויות O\C בלוח מבוסס KT400 החדש שלה, שינוי מתחים, תזמוני זיכרון, FSB (עד 166), Command Rate וכדומה (אגב, האפשרוית דומות באופן מפתיע לאלו של הKD7 מבית אביט..אהמ..אהמ...)..כמובן שבשינוי מתחים הכניסו אפשרות שינוי מתח למעבד ולזיכרונות.

מסתבר שהחבר'ה בECS לא עד כדי כך חכמים..שימו לב לאפשרות שלינוי המתח..V-coure- זה בסדר, הם יכולים לבוא להתלמד כאן במשוגים הבסיסיים ;D

pchealth.jpg

התמנוה לקוחה מהביקורות של ANANDTECH על הלוח, ניתן לקרוא בלינק הבא:

http://www.anandtech.com/mb/showdoc.html?i=1712

לסיכום- Crap.

עריכה- כולכם מוזמנים להעיף מבט במתח ה12V :-\

פורסם

ECS, חברת לוחות הLOW-END המוכרת לכולנו, החליטה ללכת בגדול הפעם ולכלו קצת אפשרויות O\C בלוח מבוסס KT400 החדש שלה, שינוי מתחים, תזמוני זיכרון, FSB (עד 166), Command Rate וכדומה (אגב, האפשרוית דומות באופן מפתיע לאלו של הKD7 מבית אביט..אהמ..אהמ...)..כמובן שבשינוי מתחים הכניסו אפשרות שינוי מתח למעבד ולזיכרונות.

מסתבר שהחבר'ה בECS לא עד כדי כך חכמים..שימו לב לאפשרות שלינוי המתח..V-coure- זה בסדר, הם יכולים לבוא להתלמד כאן במשוגים הבסיסיים ;D

pchealth.jpg

לסיכום- Crap.

אין :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ;D ;D

פורסם

pchealth.jpg

לסיכום- Crap.

סוף כל סוף גישה למחשב.

אני משער שנצטרך לקוות שאביט לא יעבירו את כל הלוחות הרגילים שלהם לייצור אצל ECS, אם כן זה יהיה רע מאוד גם להם וגם לנו, מצד אחד אנחנו נצטרך לחפש חברה אחרת ומצד שני הם יפסידו עלינו כסף.

ואני לא מבין על מה הצחוק! סה"כ ECS ברגעים אלה ממש הודיע על שיטת חישוב אחרת למהירות ב-CAS! :)

איזה שגיאות של ילדים בני שנה, ילד עם טיפת שכל בכיתה ו' יודע לכתוב את זה יותר טוב.

מה זה ה-13V הזה? מוזר לי.

כמו שאמרתי לך לפני כמה זמן-

"ECS מראה את כוחה"

פורסם
  • מחבר

פאקס, כמו שתשים לב כל אפשרויותה ביוס בלוח דומות לאלו של הKD7\AT7-2...

פורסם

אני חושב שעכשיו די בטוח להגיד - ביי ביי ABIT..... cry.gif

פורסם

לדעתי עדיין לא צריך להספיד את אביט

אבל...

לאט לאט נראה שאת הלוחות של ה600 שקל הם חעבירו לECS

את700....

את ה800

ואז מה יהיה רק את האביט ב1000+

לדעתי זה צעד רציני של נסיון ללכת אחר השם אביט שעד היום אמר לי הרבה

יום יבוא והאביט שלי יהיה במוזיאון בנתיים ;D ;D ;D ;D ;D

פורסם

זה ממש מדאיג..

לגבי השגיאות כתיב, זה די פשלה בשבילהם, אבל הם כולה טיוואנים (?לא), לא מבינים אנגלית.. חפיף :P

פורסם

שגיאות הכתיב הן דבר נפוץ מאוד, בעיקר אצל אנשים שלא דוברים את השפה. כמה פעמים אנשים פה בפורום כתבו דגמים, הגדרות ושמות באנגלית עם שגיאות כתיב? אני בטוח שאי אפשר לספור את זה אפילו בשערות הראש. דברים כאלה קורים ואין מה לעשות, אבל כשמדברים על ציוד מסחרי בדרך כלל יש לו Quality Control - בקרת איכות, ואם כבר זה מעיד שהיא לא כ"כ גבוה אצל ECS.

פורסם
  • מחבר

אט'לון- כל הביוס באנגלית..והטעויות הן רק באפשרויות הOC.

כמו כן, אתה לא מצפה מעובדי יצרנית ללוחות אם לדעת איך מאייתים אופציות בסיסיות ביותר? (אפילו החברה מג'גה בייט יודעים).

פורסם

אט'לון- כל הביוס באנגלית..והטעויות הן רק באפשרויות הOC.

כמו כן, אתה לא מצפה מעובדי יצרנית ללוחות אם לדעת איך מאייתים אופציות בסיסיות ביותר? (אפילו החברה מג'גה בייט יודעים).

:dance: :biglaugh:

הדבר האמיתי

פורסם
  • מחבר
:bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים