עבור לתוכן

תמונות מהמקלט IR...

Featured Replies

פורסם

קודם כל האיכות חרא כי המצלמה חרא :)

השחור הזה זה "בית כזה לאינפרא. לא רואים כל כך אבל יש לו פתח כדי שיהיה קשר בין השלט לאינפרא...

0019ws.jpg

0025cc.jpg

0032qh.jpg

0016uc.jpg

0026vi.jpg

זהו...

פורסם

פשש נראה שווה אבל חבל שהחוט ככה גלוי...

תגיד זה באמת שימושי?

מאיפה יש לך את השלט הזה?

פורסם

נראה ממש נחמד....

פורסם

פשש נראה שווה אבל חבל שהחוט ככה גלוי...

תגיד זה באמת שימושי?

מאיפה יש לך את השלט הזה?

שלט של כרטיס קול :xyxthumbs:

אחלה עבודה אחי , תגיד מה הטווח של השלט?

פורסם

ככה בונים מקלט IR:

ir8to.jpg

Somewhere nobody sees it!

עכשיו ברצינות בלי כל כוונה להעליב, מה שעשית נראה ממש מגושם ומגעיל!

אין צורך שיהיה קשר עין ישיר בין המקלט למשדר (השלט), בחדר שלי הפאנל האחרי של המחשב נמצא בערך 20ס"מ מהקיר אז הקיר משמש כ"מראה" לקרני הIR וזה אפילו עדיף על לשים את המשדר בקדמת המחשב מכיוון שאז הזווית קליטה תהיה מצומצמת יותר.

אציין שהקליטה מעולה והטווח מגיע אפילו אל מחוץ לחדר.

אני ממליץ לך לפרק את זה מהמארז ולהסתיר את זה, רעיון טוב יהיה לכוון את העינית אל הקיר שמאחורי המחשב ממרחק של 15ס"מ או יותר (ככל שתרחיק יותר מהקיר כך הזווית קליטה תהיה רחבה יותר, עד גבול מסויים כמובן).

אם הנ"ל לא ניתן, אני עדיין ממליץ לך להסתיר את זה איפהשהוא, כמו למשל בצדי המחשב כי זה פשוט נראה רע.

פורסם

TheTool, גם בלי להעליב אותך.

גם התמונה שלך החיבור - כל החוטיים גלויים לעין וגם לא מבודדים.

והחיבור למקלט גם לא מבודד והכל בצורה לא אסטטי בכלל.

נראה כאילו ממש יהיה שם קצר אם אתה רק מושך את זה בטעות קצת.

ולפותח התארד, הקופסא של המקלט מאוד מגושמת וגדולה, למה לא לעשות משהו קטן ויפה לעין?

פורסם
  • מחבר

ככה בונים מקלט IR:

ir8to.jpg

Somewhere nobody sees it!

עכשיו ברצינות בלי כל כוונה להעליב, מה שעשית נראה ממש מגושם ומגעיל!

אין צורך שיהיה קשר עין ישיר בין המקלט למשדר (השלט), בחדר שלי הפאנל האחרי של המחשב נמצא בערך 20ס"מ מהקיר אז הקיר משמש כ"מראה" לקרני הIR וזה אפילו עדיף על לשים את המשדר בקדמת המחשב מכיוון שאז הזווית קליטה תהיה מצומצמת יותר.

אציין שהקליטה מעולה והטווח מגיע אפילו אל מחוץ לחדר.

אני ממליץ לך לפרק את זה מהמארז ולהסתיר את זה, רעיון טוב יהיה לכוון את העינית אל הקיר שמאחורי המחשב ממרחק של 15ס"מ או יותר (ככל שתרחיק יותר מהקיר כך הזווית קליטה תהיה רחבה יותר, עד גבול מסויים כמובן).

אם הנ"ל לא ניתן, אני עדיין ממליץ לך להסתיר את זה איפהשהוא, כמו למשל בצדי המחשב כי זה פשוט נראה רע.

זה נראה מגושם? אז מה שלך LOL... (עזוב אותך שזה מסוכן שכל החוטים בלויים..)

בתכלס לא התמקדתי באסתטיקה, אם הייתי רוצה הייתי קונה עוד חומרים כדי לשפר את זה...

תהנה מהמקלט אחלה דבר

• 5 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

כמה דברים:

אני לא אלוף בהלחמה ועל כן אני מודע לכף שזה לא יצא הכי "נקי" ויפה.

דבר שני אין סיבה שיקרה מצב של קצר.

אם הייתי רוצה הייתי יכול לכסות אותם באיזולירבנד אבל זה פשוט מיותר מכיוון שזה מאחורי המחשב ושום דבר מוליך לא מתקרב לזה, זה בכלל לא מסוכן כי אין שם זרם גבוה בכלל, אתה לא תתחשמל אם תיגע באחד החוטים.

זה יצא חזק מאוד, אני ניתקתי וחיברתי אותו לחיבור הסיריאלי עשרות פעמים ולא קרה לזה כלום.

דבר שלישי שום דבר לא גלוי לעין בכלל מכיוון שזה מאחורי המחשב אז לא משנה כמה מכוער זה יהיה אף אחד לא רואה את זה!

אני הייתי צריך להסתובב מאחורי המחשב בשביל לצלם את זה.

בגלל זה המלצתי לך שתנסה להסתיר את זה,

זה לא משנה אם זה נראה טוב או לא אם זה לא גלוי לעין, הלא כן?

אגב הצלחת להשתמש בuICE? ניסיתי לעזור לך אבל אתה נעלמת.. :-\

פורסם

ממש ממש יפה,

זה משמש אותך באמת??

פורסם

:imwithstupid:

לא זה לא משמש אותו באמת.... זה סתם כדי שאנשים יבואו ויחשבו שיש לו IR, אבל זה לא אמיתי, אין לו... :kopfpatsch:

פורסם

משתמש בזה דיי הרבה כי אני רואה סרטים בטלוויזיה דרך הTV OUT אז לפעמים אני רוצה לעצור את הסרט או לדלג על קטעים ממש טוב שאפשר לעשות את זה מהשלט בלי לגעת במחשב.

פורסם

זה נחמד , אבל כמו שאמרו ,לא הבנתי למה זה כל כך גדול ומגושם.

גם לי יש כרטיס של CREATIVE עם שלט, אבל במקום לשים את כל ה"חבילה" על גג המארז , הרבה יותר פשוט לשים אותה במחשב ולהוציא רק את החיישן IR.

אצלי החיישן יושב בתוך המארז מאחורי החלון, הוא קולט בערך עד למרחק של 8 מטר.

aa14ef14779a0b680a40f8ac7d3acfc0020000.aspx

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים