עבור לתוכן

המלצה על לוח אם ומעבד ב 2500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

תגיד, מה זאת האטימות הזאת?

ארבעה אנשים אומרים בצורה חד משמעית שבטווח המחירים הזה לאינטל אין מתחרה ראוי ל3800+ של AMD (כמו שלAMD אין מתחרים בטווח המחירים הנמוך), ביניהם מנהל הפורום.

למה להמשיך להציע לו מעבדים של אינטל, כשהוא לא הולך לעשות אוברקלוק? בלי אוברקלוק, 3800 יותר חזק גם מ940.

איך אני שונא שאנשים יורדים על אנשים אחרים :pissed:

בקיצור המחירים שלהם די קרובים

ה950 עדיין קצת יותר יקר

http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16819103562

http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16819116240

הוא יותר קרוב ל4200

פורסם

איך אני שונא שאנשים נותנים עצות גרועות לאנשים לגבי מה לעשות עם הכסף שלהם.

לא ירדתי עליך (לשאול אותך למה אתה כל כך אטום לזה ש4 אנשים המליצו על מעבד אחר? מישהו קם על הצד הלא נכון של המיטה הבוקר). אז תרגיע.

47$ במחירים של הארץ אחרי שכולם עושים קופה על הלקוח זה משהו כמו 300 שקל (מוצרים ב200$ נמכרים כאן ב 1200 שקל. בחשבון פשוט זה 6 שקל לדולר). זה לא הפרש קטן למעבד ש*נותן אותם ביצועים בלי אוברקלוק*.

פורסם

קודם כל אני לא המלצתי לו עליו

אני רק תיקנתי את המפרט של באנג כי הוא השאיר שם 300 שקל עודף

אז אם כבר הוא קונה 930 אז כבר עדיף 940 זה עדיין נכנס בתקציב

דבר שני לא אמרתי שזה הפרש קטן!

אמרתי שהם די קרובים

וגם אמרתי שהוא יותר קרוב ל 4200 במחיר אז תרגיע בבקשה

פורסם
  • מחבר

ערב טוב

נהנתי לקרוא את ההערות. דעה חד משמעית אין כאן. לכל אחד יש את הנטיה שלו כנראה לבחירת החברה (Intel/AMD).

לצרכים שלי, בהם אני מריץ לעיתים רחוקות מאוד משחקי מחשב עתירי חישובים (עקב קוצר בזמן), יספיק מעבד חדיש (במקרה שלנו עם הליבה הכפולה) אך הזול ביותר. המטרה החשובה יותר הינה לוח האם שיוכל לתמוך בעתיד החלפה למעבד חזק יותר או O.C. (אם לא יהיה מעבד ששווה לרכוש אותו). נראה לי יותר שהמחשב יתחלף כולו ולא המעבד לבדו.

אז לוח אם כך יהיה של חברת ASUS, הטוב ביותר הקיים ללא SLI (ותכונות נוספות שאיני צריך או אצטרך בעתיד).

נראה כי הרוב כאן תומך במעבדי Intel אז אולי אחסוך קצת בתקציב ואקנה את המעבד ה 920.

ועכשיו לשאלה החדשה: את ה"עודף" בתקציב כדי להשקיע בזכרון מהיר יותר (677 במקום 533) ולעשות קצת O.C. או להשקיע ביותר זיכרון (תכננתי לקנות 2X512Mb) או להשקיע עוד קצת בכרטיס מסך (הכיוון שלי היה כרטיס 7600GT או 7800GT) ?

תודה ושבוע טוב

פורסם

תשמע זכרון 667 כיום, כמו שכמה פה טוענים, לא ישמש אותך ב100% אבל......

מכיוון שאתה חושב על שידרוג עתידי אז כדאי לך לקחת זוג 667 טובים ואז בעתיד אתה לא תצטרך לשדרג את הזכרונות

ובקשר לכרטיס מסך תלוי עד כמה אתה משחק ובאיזה משחקים

כי לכרטיסי מסך אין סוף!!! ברגע שאתה נכנס לזה אתה לא יוצא מזה יש אלף מודלים

כמובן שה78GT יהיה יותר טוב איזה מה להשוות

אבל תלוי ,כמו שאמרתי, בתקציב שלך ובסוג המשחקים שאתה משחק

פורסם

לצרכים שלי, בהם אני מריץ לעיתים רחוקות מאוד משחקי מחשב עתירי חישובים (עקב קוצר בזמן), יספיק מעבד חדיש (במקרה שלנו עם הליבה הכפולה) אך הזול ביותר. המטרה החשובה יותר הינה לוח האם שיוכל לתמוך בעתיד החלפה למעבד חזק יותר או O.C. (אם לא יהיה מעבד ששווה לרכוש אותו). נראה לי יותר שהמחשב יתחלף כולו ולא המעבד לבדו.

אם המטרה שלך היא שידרוג מעבד בעתיד, אז אל תקנה עכשו שום דבר - גם AMD וגם INTEL מתכננות שינויים - AMD עם סוקט חדש, ו INTEL עם מעבדים חדשים, שמתאימים פיזית ללוחות הקיימים (775), אך כנראה לא יעבדו בהם בגלל אי תמיכה של ערכת השבבים. עוד כמה חודשים המצב יהיה שונה לגמרי ואז תוכל לקנות "מחשב לעתיד". אם אתה רוצה מחשב עכשו - קנה מעבד D805 של INTEL עם לוח 945 וזיכרון DDR2 במהירות 667MHz. ככה גם לא תשלם הרבה (ה D805 הוא עדיין הכי זול, למרות שסידרת ה 9XX הופכת ליותר משתלמת), וגם תהיה לך אפשרות לעשות OC בעתיד (בגלל זה הזיכרונות הם 667MHz ולא 533MH). מבחינת הביצועים עדיף כמובן ה X2 3800, אבל בקרוב מאד הוא יוצא מהשוק, ככה שהוא לא יתאים לך מבחינת שידרוג עתידי.

אם אתה מתכנן להחליף את המחשב כולו בעתיד, אבל עדיין צריך מחשב טוב עכשו - תקנה מחשב מבוסס D805 - גם זול וגם נותן ביצועים סבירים, ובעתיד תמכור אותו ותקנה מחשב מבוסס AM2 או קונרו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים