עבור לתוכן

תוכנה חלופית לפיירוול של XP

Featured Replies

פורסם
היי

אם אתה מעוניין בפיירוול דומה לזה של ה XP ללא פיקוח על התנועה היוצאת נסה את הפיירוול החינמי הבא

GhostWall

הוא לא צורך משאבים כמעט בכלל והוא יעיל, שווה לנסות.

נראה טוב! flingiss

פורסם

אני נוהג להשתמש בפיירוול מובנה של הווינדוס,אבל מכל התוצאות שראיתי ברשת ראיתי כי הZoneAlarm מובילה,השתמשתי בה לפני כמה זמן,התוכנה בסדר גמור והכל אבל זה יותר מדי על המחשב ודי מעצבן.

פורסם

אני נוהג להשתמש בפיירוול מובנה של הווינדוס,אבל מכל התוצאות שראיתי ברשת ראיתי כי הZoneAlarm מובילה,השתמשתי בה לפני כמה זמן,התוכנה בסדר גמור והכל אבל זה יותר מדי על המחשב ודי מעצבן.

בגלל זה עדיף את הפיירוול של הוינדוס ,פשוט שיחסום האקרים , לא יותר מזה , הוא לא מכביד בכלל...

פורסם

אם אתה סוגר את ה SERVICE שאתה לא צריך, ואתה דואג להריץ רק תוכנות שאתה מכיר, ומעדכן את ה WINDOWS UPDATE כל הזמן (וגולש ב FIREFOX), איך בדיוק FIREWALL עוזר לך בכלל?

פורסם

אם אתה סוגר את ה SERVICE שאתה לא צריך, ואתה דואג להריץ רק תוכנות שאתה מכיר, ומעדכן את ה WINDOWS UPDATE כל הזמן (וגולש ב FIREFOX), איך בדיוק FIREWALL עוזר לך בכלל?

ברור שאם ינסו לפרוץ אליך לא יצליחו (כמובן שיכולים , אבל הפיירוול חוסם את הנובים)

פורסם

שוב, לא הבנתי, חוסם את מה ? איך בדיוק זה מגן עלי לפי מה שתיארתי מקודם ?

פורסם

שוב, לא הבנתי, חוסם את מה ? איך בדיוק זה מגן עלי לפי מה שתיארתי מקודם ?

נו באמת,מה פיירוול חוסם ?

פורסם

כן, אני שואל ברצינות...

אנשים פה מזי**** את השכל על זה כל הזמן, בלי לדבר בתכלס... אם אני שומר על המחשב ואין לי שטויות עליו, והוא מעודכן ואני מבטל SERVICES שלא צריך (וגולש דרך FF), מה זה עוזר לי FIREWALL ?

פורסם

הפיירוול יחסום לך האקרים (כמובן!!!!! ) שמנסים לפרוץ למחשב שלך ... וגם ספייוור וחסימת טרויאנים שמנסים להתחבר לאינטרנט...

פורסם

אם אין לי אף פורט לא חינוי פתוח כלפי חוץ, איך הם בדיוק יצליחו לפרוץ לא הבנתי...

SPYWARE וטרוזאנים יש לי FIREFOX, ואני לא מתקין שטויות על המחשב. (אני גם ליתר בדיקה מריץ כל פעם בדיקת פורטים וכו' לראות שאין משהו חשוד).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים