עבור לתוכן

למה אנשים אוהבים את פרנק סינטרה?

Featured Replies

פורסם

ראיתי בערוץ 8 תוכנית ב2 חלקים על פרנק סינטרה

ומהדברים שראיתי פרנק היה בן אדם מגעיל וזמר בינוני (לפי דעתי)

הוא היה קשור במאפיה היו לו בתי קזינו וכו היה לו התקפות עצבים ובסך הכל אני לא ראיתי אף דבר גדול בו

לי הוא ניראה סתם אידיוט

בקיצור למה אוהבים אותו ומזכירים אותו בתור בן אדם דגול?

פורסם

זמר בינוני (לפי דעתי)

בדיוק.

ולדעתי אלביס פרסלי זמר בינוני.

וגם הוא היה מעורב בסמים וזנות, בעיות אלקוהוליזם ובסך הכל בן אדם די מגעיל רוב חייו.

לעומתו פרנק סינטרה אולי לא חסיד, אבל לפוחות נשמע די טוב, לדעתי.

פורסם

קח דוגמת זוהר ארגוב.

פורסם

יגידו מה שיגידו, פרנק סינטרה היה זמר ענק.

ויש לו שירים נהדרים שפשוט יודעים הרבה פעמים פשוט לעשות מצב רוח טוב וכן גם לפעמים מצב רוח לאהבה.

אני ממליץ בחום לשמוע את השירים שלו לכמה זמן ואז לבוא ולומר איזה זמר הוא.

פורסם
  • מחבר

יגידו מה שיגידו, פרנק סינטרה היה זמר ענק.

ויש לו שירים נהדרים שפשוט יודעים הרבה פעמים פשוט לעשות מצב רוח טוב וכן גם לפעמים מצב רוח לאהבה.

אני ממליץ בחום לשמוע את השירים שלו לכמה זמן ואז לבוא ולומר איזה זמר הוא.

גם במידה וזה היה נכון-עינין של טעם

למה אוהבים אותו בתור בן אדם ומחשיבים אותו כמו חצי אל?

ודרך אגב לדעתי הוא היה זמר מועדונים בינוני ואני גם ככה לא אוהב תסיגנון הזה

פורסם

למה מחשיבים את כל כוכבי "כוכב נולד" לזמרים ענקים?

למה אנשים העריצו את היטלר?

אנשים רוצים לראות את הכוכבים שלהם כאנשים מושלמים, אז הם "שוכחים" את כל הדברים הרעים עליהם, ולא מוכנים לשמוע דברים בגנותם.

פורסם

ראיתי בערוץ 8 תוכנית ב2 חלקים על פרנק סינטרה

ומהדברים שראיתי פרנק היה בן אדם מגעיל וזמר בינוני (לפי דעתי)

הוא היה קשור במאפיה היו לו בתי קזינו וכו היה לו התקפות עצבים ובסך הכל אני לא ראיתי אף דבר גדול בו

לי הוא ניראה סתם אידיוט

בקיצור למה אוהבים אותו ומזכירים אותו בתור בן אדם דגול?

צריך להפריד כמו שכל אדם יש לו כמה צדדים ולא רק צד אחד ,גם לפרנק סינטרה יש צד של זמר גדול ,וצד של קשר למפיונרים ולמעשים שחלקם ידועים יותר וחלקם פחות ,כזמר אדם ענק ,כאדם זבל לא קטן!

פורסם
  • מחבר

למה מחשיבים את כל כוכבי "כוכב נולד" לזמרים ענקים?

למה אנשים העריצו את היטלר?

אנשים רוצים לראות את הכוכבים שלהם כאנשים מושלמים, אז הם "שוכחים" את כל הדברים הרעים עליהם, ולא מוכנים לשמוע דברים בגנותם.

מי לעזזל מחשיב את כוכבי כוכב נולד לזמרים ענקים?

אולי ילדות בנות 4

ואת היטלר העריצו מיכל מיני סיבות

אני אומנם שונא אותו אבל צריך ליזכור שבזמנו הוא נחשב אדם חזק שהיה אמור לאפוך את גרמניה והגרמנים למוצלחים בעולם

(לפי השקרים שהוא הפיץ לעם שלו)

פרנק לא היה מנהיג אלה זמר ואפילו לא זמר רוק

פורסם

זמר בינוני? לפי דעתך

אנשים לא אוהבים זמרים בגלל מה שהם עושים בזמנם הפנוי, אלא בגלל המוזיקה שלהם, duh.

לדוגמא, אם ג'ון פטרוצ'י היה אונס עזים בזמנו הפנוי, עדיין הייתי פאנבוי של DT.

פורסם
  • מחבר

זמר בינוני? לפי דעתך

אנשים לא אוהבים זמרים בגלל מה שהם עושים בזמנם הפנוי, אלא בגלל המוזיקה שלהם, duh.

לדוגמא, אם ג'ון פטרוצ'י היה אונס עזים בזמנו הפנוי, עדיין הייתי פאנבוי של DT.

מי זה ביכלל ?

ותיראו יש אנשים שאני מעריך לדוגמה ירושי יממוטו (אני לא יודע בדיוק תשם אבל זה המפתח הראשי בנינטנדו והוא פיתח את מאריו וזלדה בין היתר)

אבל אם הוא היה בן אדם שלילי הוא היה יוצא מרשימת האנשים שאני מעריך

וככה כל בן אדם אחר

פרנק היה בן אדם שלילי ואם רוצים לעריך אותו בתור זמר זה מובן אבל למה להעריך אותו בתור בן אדם?

פורסם

מי שמעריך אותו כבן אדם פשוט לא מכיר את ההיסטוריה שלו ,ומכיר רק את הצד בו הצד הזוהר של היותו שחקן קולנוע וזמר!

פורסם

בתור מישהו שמחשיב את עצמו כמישהו שאוהב את Married with Children אז הייתי מצפה ממך לדעת שהוא זה ששר את הTHEME SONG שלהם :) אז לפחות תעריך אותו על זה

פורסם

מי לעזזל מחשיב את כוכבי כוכב נולד לזמרים ענקים?

אולי ילדות בנות 4

ואת היטלר העריצו מיכל מיני סיבות

אני אומנם שונא אותו אבל צריך ליזכור שבזמנו הוא נחשב אדם חזק שהיה אמור לאפוך את גרמניה והגרמנים למוצלחים בעולם

(לפי השקרים שהוא הפיץ לעם שלו)

פרנק לא היה מנהיג אלה זמר ואפילו לא זמר רוק

???

פורסם

בתור מישהו שמחשיב את עצמו כמישהו שאוהב את Married with Children אז הייתי מצפה ממך לדעת שהוא זה ששר את הTHEME SONG שלהם :) אז לפחות תעריך אותו על זה

:smile1:

בדיוק מה שבאתי לרשום!

פראנק סינאטרה הייה star בזמנים שבהם הוליווד עוד לא הייתה "הוליווד", ובחורות עם ציצי גדול, קול מעצבן ומחסור חמור בחוש קצב לא היו נחשבות כמושא להערצה.

סינאטרה הייה יודע להרים מופע למרות שהוא לא הייה כוכב רוק. לא שיש לי משהו נגד כוכבי רוק (אני מת על רוק!) אבל הם עושים את זה בעיקר ע"י פירוטכניקה וצעקות "היייי" ו"יאאאא" בטיימינג מתאים. סינאטרה השתמש באישיות שלו.

אז למרות הקשרים שלו עם המאפייה, הוא שר שירים שריגשו אנשים ועשו להם טוב.

עם הקזינואים אין בעייה כי בלאס ווגאס ההימורים חוקיים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים