פורסם 2006 באפריל 2819 שנים אני יודע, אני יודע...זה מקרו חרקים, ואסור אבל אף פעם לא ניסיתי כי זה תמיד נראה לי משעמם. תאמת די נהנתי לרדוף אחריה בגינה ;D התמונה הזאת מבחינה טכנית פחות מוצלחת אולי, אבל לדעתי היא מענינת. .
פורסם 2006 באפריל 2819 שנים התמונה הראשונה ...מעולה !ואסור מאקרו פרחים , לא חרקים ;D .תמונה מאוד יפה , קבל ג"ר .
פורסם 2006 באפריל 2819 שנים הראשונה יפה מאוד אבל החלק העליון יצא מתווך המקרו ...... ובשניה בכלל לא מצאתי את המקרו אל הרשונה די נחמדה
פורסם 2006 באפריל 2819 שנים מחבר תודה אגב, הוספתי תמונה (מס2 עכשיו), המשך לראשונה. שמתי לב עכשיו שזאת אותה הדבורה (אותו מבנה של הכנף) , קטע מוזר כי היו איזה 10~ דבורים איפה שצילמתי
פורסם 2006 באפריל 2819 שנים הראשונה והשניה ממש יפות, אהבתי אותן מאוד, וכמו שיאבל אמר אסור מאקרו של פרחים אבל מאקרו חרקים יתקבל בברכה (:קבל ח"ח.
פורסם 2006 באפריל 2819 שנים מחבר הראשונה והשניה ממש יפות, אהבתי אותן מאוד, וכמו שיאבל אמר אסור מאקרו של פרחים אבל מאקרו חרקים יתקבל בברכה (: קבל ח"ח. אמר חבר באגודת "חברי HWzone נגד צילומי מאקרו של פרחים וחרקים".
פורסם 2006 באפריל 2819 שנים התמונה הראשונה עשתה לי את זה. אחלה תמונה ומבחינת האיכות גם השניה מעולה. כל הכבוד
פורסם 2006 באפריל 2819 שנים אמר חבר באגודת "חברי HWzone נגד צילומי מאקרו של פרחים וחרקים". עידכנתי את החתימה, תודה על ההערה (: נראה לי שאני היחידי שנשאר באגודה הזאת, ככה שזאת לא ממש אגודה כבר \=
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.