פורסם 2002 בספטמבר 2423 שנים יש לי כרטיס מסך Geforce 2 mx 400 64mb .. והמאוורר הקטן שלו עושה יחסית הרבה רעש !במשך היום לא מרגישים את זה .. אבל בלילה כאשר המחשב מוריד .. זה ממש מורגש ומעצבן !אם אתם שואלים איך אני יודע שזה גורם הרעש .. אז ככה .. המאוורר שעל ההיטסינק שלי חדש דנדשוכיביתי את כל המאווררים .. ושמתי יד על המאוורר של הכרטיס מסך .. פתאום נהייתה דממה ..מה אני יעשה בשביל שהרעש יפסיק או לא יהיה כזה מעצבן ?
פורסם 2002 בספטמבר 2423 שנים אתה יכול לנתק את המאורר בלילה כי הכרטיס שלך לא ממש דורש קירור אקטיבי - במיוחד לא בלילה כשאין בו שימוש.אם המאורר שלך מחובר ללוח האם, אתה יכול לחבר אותו ליציאת חשמל של הכרטיס (בהנחה שיש לך כזאת) מה שיוריד את מהירות הסיבוב של המאורר וכתוצא מכך הרעש יפחת/יעלם.
פורסם 2002 בספטמבר 2423 שנים היו ימים.. כשלי היה mx400 של powercolor, פעם פתחתי את המחשב ושיחקתי בוא קצת, לאחר שבועיים בערך פתחתי אותו שוב... מה גיליתי... אחד מהפינים של הhsf של הכרטיס מסך נפל והוא היה תלוי באוויר ופשוט לא עשה כלום... והכרטיס עבד בצורה חלקה ולא היה שום הבדל... ;D
פורסם 2002 בספטמבר 2423 שנים כרטיסים מהסדרות GF2 MX400, MX200 ו MX אינם דורשים קירור אקטיבי, יש לי אחד שעבד יותר משנה בלי (בא במקור בלי).
פורסם 2002 בספטמבר 2423 שנים לי יש Geforce 3 Ti 500 שפעם אחת המאוורר שלו הפסיק לעבוד לגמרי... עבדתי איתו ככה איזה שבועיים רצופים... רק במשחקים הוא היה נתקע לי, אבל באינטרנט או במה שלא קשור בהרצת תלת מימד ממש לא... :
פורסם 2002 בספטמבר 2423 שנים לי יש Geforce 3 Ti 500 שפעם אחת המאוורר שלו הפסיק לעבוד לגמרי... עבדתי איתו ככה איזה שבועיים רצופים... רק במשחקים הוא היה נתקע לי, אבל באינטרנט או במה שלא קשור בהרצת תלת מימד ממש לא... : כאילו דה?! :
פורסם 2002 בספטמבר 2423 שנים לי יש Geforce 3 Ti 500 שפעם אחת המאוורר שלו הפסיק לעבוד לגמרי... עבדתי איתו ככה איזה שבועיים רצופים... רק במשחקים הוא היה נתקע לי, אבל באינטרנט או במה שלא קשור בהרצת תלת מימד ממש לא... : כאילו דה?! : פחחחח עכשיו אתה מזכיר לי הילדה מהפרסומת איתי בכיתה...
פורסם 2002 בספטמבר 2423 שנים רק במשחקים הוא היה נתקע לי, אבל באינטרנט או במה שלא קשור בהרצת תלת מימד ממש לא... תרגום=רק כאשר הכרטיס מסך שלי הפעיל ישומים גרפיים ברמה הגובהה יותר מטקסט הוא נתקע... :
פורסם 2002 בספטמבר 2423 שנים לי יש Geforce 3 Ti 500 שפעם אחת המאוורר שלו הפסיק לעבוד לגמרי... עבדתי איתו ככה איזה שבועיים רצופים... רק במשחקים הוא היה נתקע לי, אבל באינטרנט או במה שלא קשור בהרצת תלת מימד ממש לא... : זה לגמריי לא בריא לכרטיס, זה מקצר את תוחלת החיים שלו... למה שאני התכוונתי זה שכרטיסי GF2 MX תוכננו לעבוד בלי קירור אקטיבי, כיוון שהם לא מתחממים בצורה דרסטית.
פורסם 2002 בספטמבר 2423 שנים כן בטח. יש לי GF2MX, והוא לוהט!!! יש לו היט סינק קטן ומאוורר והוא פשוט לוהט!!!
פורסם 2002 בספטמבר 2423 שנים לוהט או לא זה לא העניין! העניין שהוא שהכרטיס תוכן לעבוד בלי קירור אקטיבי ללא קשר לטמפ' שלו - כמובן שמכך יוצא שהכרטיס גם תוכנן כנראה לעבוד בטמפ' די גבוהות.
פורסם 2002 בספטמבר 2523 שנים לי יש Geforce 3 Ti 500 שפעם אחת המאוורר שלו הפסיק לעבוד לגמרי... עבדתי איתו ככה איזה שבועיים רצופים... רק במשחקים הוא היה נתקע לי, אבל באינטרנט או במה שלא קשור בהרצת תלת מימד ממש לא... : זה לגמריי לא בריא לכרטיס, זה מקצר את תוחלת החיים שלו... למה שאני התכוונתי זה שכרטיסי GF2 MX תוכננו לעבוד בלי קירור אקטיבי, כיוון שהם לא מתחממים בצורה דרסטית. נכון. אבל מה אכפת לי... הם החליפו לי את כל הכרטיס לכרטיס חדש, לא רק את המאוורר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.