עבור לתוכן

המאוורר של כרטיס המסך שלי עושה יותר רעש מכל 6 המאווררים במארז שלי מה לעשות ?

Featured Replies

פורסם

יש לי כרטיס מסך Geforce 2 mx 400 64mb .. והמאוורר הקטן שלו עושה יחסית הרבה רעש !

במשך היום לא מרגישים את זה .. אבל בלילה כאשר המחשב מוריד .. זה ממש מורגש ומעצבן !

אם אתם שואלים איך אני יודע שזה גורם הרעש .. אז ככה .. המאוורר שעל ההיטסינק שלי חדש דנדש

וכיביתי את כל המאווררים .. ושמתי יד על המאוורר של הכרטיס מסך .. פתאום נהייתה דממה ..

מה אני יעשה בשביל שהרעש יפסיק או לא יהיה כזה מעצבן ?

פורסם

אתה יכול לנתק את המאורר בלילה כי הכרטיס שלך לא ממש דורש קירור אקטיבי - במיוחד לא בלילה כשאין בו שימוש.

אם המאורר שלך מחובר ללוח האם, אתה יכול לחבר אותו ליציאת חשמל של הכרטיס (בהנחה שיש לך כזאת) מה שיוריד את מהירות הסיבוב של המאורר וכתוצא מכך הרעש יפחת/יעלם.

פורסם

יש כמובן גם סינקים פסיביים שיעשו עבודה טובה ::)

פורסם

היו ימים.. כשלי היה mx400 של powercolor, פעם פתחתי את המחשב ושיחקתי בוא קצת, לאחר שבועיים בערך פתחתי אותו שוב... מה גיליתי... אחד מהפינים של הhsf של הכרטיס מסך נפל והוא היה תלוי באוויר ופשוט לא עשה כלום... והכרטיס עבד בצורה חלקה ולא היה שום הבדל... ;D

פורסם

כרטיסים מהסדרות GF2 MX400, MX200 ו MX אינם דורשים קירור אקטיבי, יש לי אחד שעבד יותר משנה בלי (בא במקור בלי).

פורסם

לי יש Geforce 3 Ti 500 שפעם אחת המאוורר שלו הפסיק לעבוד לגמרי...

עבדתי איתו ככה איזה שבועיים רצופים...

רק במשחקים הוא היה נתקע לי, אבל באינטרנט או במה שלא קשור בהרצת תלת מימד ממש לא... ::)

פורסם

רק במשחקים הוא היה נתקע לי, אבל באינטרנט או במה שלא קשור בהרצת תלת מימד ממש לא... ::)

כאילו דה?! ::)

פורסם

כאילו דה?! ::)

פחחחח עכשיו אתה מזכיר לי הילדה מהפרסומת איתי בכיתה... :P

פורסם
רק במשחקים הוא היה נתקע לי, אבל באינטרנט או במה שלא קשור בהרצת תלת מימד ממש לא...

תרגום=רק כאשר הכרטיס מסך שלי הפעיל ישומים גרפיים ברמה הגובהה יותר מטקסט הוא נתקע...

::)

פורסם

זה לגמריי לא בריא לכרטיס, זה מקצר את תוחלת החיים שלו...

למה שאני התכוונתי זה שכרטיסי GF2 MX תוכננו לעבוד בלי קירור אקטיבי, כיוון שהם לא מתחממים בצורה דרסטית.

פורסם

כן בטח. יש לי GF2MX, והוא לוהט!!! יש לו היט סינק קטן ומאוורר והוא פשוט לוהט!!!

פורסם

לוהט או לא זה לא העניין! העניין שהוא שהכרטיס תוכן לעבוד בלי קירור אקטיבי ללא קשר לטמפ' שלו - כמובן שמכך יוצא שהכרטיס גם תוכנן כנראה לעבוד בטמפ' די גבוהות.

פורסם

זה לגמריי לא בריא לכרטיס, זה מקצר את תוחלת החיים שלו...

למה שאני התכוונתי זה שכרטיסי GF2 MX תוכננו לעבוד בלי קירור אקטיבי, כיוון שהם לא מתחממים בצורה דרסטית.

נכון. אבל מה אכפת לי... הם החליפו לי את כל הכרטיס לכרטיס חדש, לא רק את המאוורר. :)

פורסם

תתחדש! :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים